Tzimmys Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μόντα να πει ο Θεός, αλλά πήρα πριν από λίγες μέρες το κουτί και όντας συνηθισμένος από το Armor μου με fan controller που είχα, μου φάνηκε πολύ φασαριόζικο, ακόμα και στις πιο χαμηλές στροφές. Τρώω μια φλασιά παιδιά και έκανα κάτι πολύ γελοίο, αλλά αποδοτικό και με μηδαμινό κόστος. Είπα, αντί να δώσω τα 12 Volts που παίρνανε τα fans, να δώσω 5V. Η διαδικασία είναι πάναπλη, φαίνεται ελπίζω καθαρά στις φωτο τι έκανα, αλλά αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση, εδώ είμαι. Και με τον τρόπο αυτό, στις full στροφές, ακούγετε πλέον ελάχιστα εως καθόλου... Και όποτε θέλετε, με μία κίνηση το γυρίζεται και πάλι στις full στροφές....
piperoni13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Για να γινει αυτο χρειαζομαστε ενα τετοιο ανταπτορακι ετσι??ΖΤο οποιο συνδεεις στο τροφοδοτικο ε?? Με αυτο κανω δουλεια??Πως μπορω να βγαλω τα καλωδια απο το μολεξ?? https://rapidshare.com/files/3375864964/DSC_0033.jpg
Tzimmys Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Και βέβαι κάνεις δουλειά με αυτό. Την δεύτερη φωτο, την έβαλα για να δείτε ότι από υπάρχουν κάτι αυτάκια πάνω στα pins, τα οποία τα σπρώχνεις με ένα πολύ λεπτό κατσαβιδάκι και βγένουν. Και στην τελική, το molex το έβαλα και για ομορφιά. Μπορείς απλά με δυο συνδετήρες να δώσεις 5 V, συνδέοντάς το κατάλληλα...
piperoni13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Και βέβαι κάνεις δουλειά με αυτό. Την δεύτερη φωτο, την έβαλα για να δείτε ότι από υπάρχουν κάτι αυτάκια πάνω στα pins, τα οποία τα σπρώχνεις με ένα πολύ λεπτό κατσαβιδάκι και βγένουν. Και στην τελική, το molex το έβαλα και για ομορφιά. Μπορείς απλά με δυο συνδετήρες να δώσεις 5 V, συνδέοντάς το κατάλληλα... Πραγματικα οι φοτο σου ειναι κατατοπιστικοτατες..!!Εκανα δουλεια επιτελους..!!! Αψογος ειλικρινα.!!! Σε ευχαριστωω φιλε μου!!!
piperoni13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806685 Αυτα εδω εχω..!!Σε τι ταχυτητα τρεχουν τωρα ξερεις??
Tzimmys Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Α, όχι, αλλά τι σημασία έχει? Αρκεί να μην ακούγονται και βέβαια να μην ψήνεται το κουτί σου...
piperoni13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Για το δευτερο δεν εχω ιδεα..Κατσε να τσεκαρω θερμοκρασιες..Να τρεξω λες κανα τεστ??? Ποιο??
Tzimmys Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Κοίτα, τέτοια εποχή, δύσκολα θα έχουμε πρόβλημα. Το καλοκαίρι, το ξανακοιτάμε. Αλλά αν θέλεις σώνει και καλά να το τεστάρεις, θα πρέπει να τρέξεις κάποιο τεστ για κάμποση ώρα με τους ανεμιστήρες να τρέχουν full και μόλις η θερμοκρασία σταθεροποιηθεί, χωρίς να σταματήσεις το test, να ρίξεις τις στροφές με τη μόντα μας και να δεις τι γίνεται. Το ενσωματωμένο stability test του aida64 ας πούμε που μετράει και θερμοκρασίες των επιμέρους εξαρτημάτων, θα έκανε δουλειά...
piperoni13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Στα 968rpm τρεχουν τα φαν μου!!!!Απο τα 2000rpm.!!Να ρωτησω κατι???Για να παιρνει 7v πως πρεπει να γινει?
Tzimmys Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλή ερώτηση. Καλύτερη απόδοση, με πάλι μειωμένο θόρυβο. Δύο τρόποι υπάρχουν. Πρώτον, να βάλεις ενδιάμεσα μια αντίσταση. Αυτή η σελίδα είναι κατατοπιστικότατη... Και ο άλλος τρόπος, που δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και δυνατότητες, είναι με αυτό...
piperoni13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δηλαδή από το μολεξ δεν.υπάρχει κάποιος συνδυασμόΣ για ν βγάζει 7 ΕΕ???
Tzimmys Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όχι, τα molex βζάζουν 5 & 12. Τα psu's βγάζουν 12, 5 & 3, οπότε λογικά ίσως να μπορούσαμε να δώσουμε 8 V, αλλά θα έπρεπε να πέσει πολύ πατέντα...
shikai Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 και τα 7 volt ειναι πολύ εύκολο! αφήνουμε τα 12 (κίτρινο) όπως είναι και συνδέουμε τη γείωση (μαυρο) με τα 5 (κόκκινο) δλδ με βάση την αρχική εικόνα 1 (κιτρινο) --------- 1 (κιτρινο) 2 (μαυρο) --------- 4 (κοκκινο) οπότε και έχουμε τάση 12-5=7
piperoni13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ωραίος, Θ κάνω μια δοκιμη το.απόγευμα...!!!! Από θέμα ψύξης Θ εχει διάφορα μ Αυτά τα 2v παραπάνω??? Εάν ειναι αθόρυβα σίγουρα Θ τ αφήσω στα 7!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα