4saken Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μετα απο 6-7 χρονια αποφασισα να αγορασω καινουργιο pc και ηρθε η ωρα να παιξω τα παιχνιδια που δεν μπορουσα τοσο καιρο!Η λιστα περιλαμβανει: Mafia 2 Max Payne 3 Αliens vs Predator 3 CoD:World at War Ξερω οτι ειναι πολυ γενικη η ερωτηση αλλα με βαση τα παραπανω τι αλλο θα μου προτεινατε?
GaMeR21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Assassin's Creed(ΟΛΑ) Mass Effect 3 Dragon Age 2 Crysis 2 Portal 2 Witcher 2 Battlefield 3 Elder Scrolls V: Skyrim Batman: Arkham City BioShock 2 METRO 2033 Just Cause 2 L.A Noire Fallout: New Vegas Η λιστα μπορει να συνεχιστει αλλα εξαρτατε το τι ειδους παιχνιδια σου αρεσουν!
geowizard Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Assassin's Creed(ΟΛΑ) Mass Effect 3 Dragon Age 2 Crysis 2 Portal 2 Witcher 2 Battlefield 3 Elder Scrolls V: Skyrim Batman: Arkham City BioShock 2 METRO 2033 Just Cause 2 L.A Noire Fallout: New Vegas Η λιστα μπορει να συνεχιστει αλλα εξαρτατε το τι ειδους παιχνιδια σου αρεσουν! αυτα + τα Fore Unleashed 1 & 2
zvarthangalos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ θα προσθέσω το FarCry 2, Splinter cell conviction, Dirt (2,3) Dead Space 2, Mirror's Edge (αν δεν το έχεις παίξει είχε κυκλοφορίσει το 2009 για PC). Επεξ/σία 22 Μαΐου 2012 από zvarthangalos
mchls Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Clive Barker's Jericho FarCry 1 Singularity TimeShift Brink Bulletstorm Prototype
zvarthangalos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ξεχάσαμε να πούμε και για την σειρά Call of juarez 1 και Call of Juarez: Bound in Blood έχει βγεί και τρίτο Call of Juarez: The Cartel όμως προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου οπότε δεν στο προτείνω, το 1 και το 2 πρέπει να τα παίξεις οπωσδήποτε ειδικά αν είσαι λάτρεις των γουέστερν.
3leven Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 οοοοοχιι το dragon age 2 ! ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ +1 αν η προταση επικεντρωνεται συγκεκριμενα στο 2 και οχι στο Dragon Age..
kjtzemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ξεχάσαμε να πούμε και για την σειρά Call of juarez 1 και Call of Juarez: Bound in Blood έχει βγεί και τρίτο Call of Juarez: The Cartel όμως προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου οπότε δεν στο προτείνω, το 1 και το 2 πρέπει να τα παίξεις οπωσδήποτε ειδικά αν είσαι λάτρεις των γουέστερν. εμενα που μου αρεσουν τα western αυτη την στιγμη δεν μπορεσα να παιξω το Bound in Blood, δεν με τραβανε καθολου τα γραφικα του.ειναι παιχνιδι 2 χρονων αν δεν κανω λαθος αλλα για μενα μπορουσε να εχει πολυ καλυτερα γραφικα, το Read Dead Redemption για το PS3 βγηκε το 2009/10 και εχει φοβερα γραφικα αυτο ανετα παιζετε. επεισης παλιοτερα πριν 7 χρονια περιπου ειχα τερματισει και το GUN για το PC και εκεινο πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα τωρα ουτε 1 στο εκατομμυριο δεν μπορουσα να το παιξω λογο γραφικων.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Must games κατα τη γνωμη μου: Το πρωτο Crysis. Τα Anno 1404 και 2070. To Orange Box με Halflife2 και λοιπα. Skyrim Wargame European Escalation (εννοειται.Παιχνιδαρα).World In Conflict επισης. Deus Ex HR Τα 2 τελευταια Fallout Tα 2 Witcher EE. To Metro 2033 φυσικα. Και τελος αν δεν εχεις παιξει ποτε πρεπει να παιξεις το Bloodlines.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα