Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο βοηθητικοτατο φορουμ του ινσομνια!λοιπον πριν 3 μερες εκανα φορματ στο λαπτοπ μου επειδη καθε τρεις και λιγο μου εβγαζε ενα μηνυμα "μη ανταποκρισιμη προσθηκη shockwave flash" και "μη ανταποκρισιμη προσθηκη skype toolbar" και φυσικα κολλουσαν τα παντα!οι εργασιες που εγιναν περα απο το φορματ ειναι αλλαγη στα windows απο vista σε 7,αυξηση μνημης ραμ και γενικα το λαπτακι μου εγινε σφαιρατο..

αμ δε!!παλι βγαζει αυτα τα μηνυματα φυσικα δεν τρωει το κολλημα πριν του φορματ,απλα αναρωτιεμαι τι φταιει??καμια ιδεα απο τα καλα παιδακια εδω? :-D

Δημοσ.

Ναι κάποιο απο τα προγράμματα που εγκαθιστάς μετά το φορματ...είναι για πέταμα... σου βάζει toolbar στον explorer-firefox το οποίο έχει πρόβλημα...

όταν κάνεις εγκατάσταση μην πατάς next next αλλά διάβασε κάπου σου λέει για να βάλει toulbar ξε-κλικαρε την επιλογή..

και κανε και ένα update τον flash player

εναλλακτικά πανε και πέτα ολα το πρόσθετα απο τον περιηγητή

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ ice εκανα το τελευταιο που μου ειπες,υπηρχε οντως σαν προσθετο!τωρα για τον flash player πηγα να το κατεβασω αλλα ελεγε οτι ηδη το εχετε και οταν υπαρξει νεοτερη εκδοση θα ενημερωθει αυτοματα!ελπιζω να εληξε το προβλημα!ευχαριστω!

Δημοσ.

καλησπερα στο βοηθητικοτατο φορουμ του ινσομνια!λοιπον πριν 3 μερες εκανα φορματ στο λαπτοπ μου επειδη καθε τρεις και λιγο μου εβγαζε ενα μηνυμα "μη ανταποκρισιμη προσθηκη shockwave flash" και "μη ανταποκρισιμη προσθηκη skype toolbar" και φυσικα κολλουσαν τα παντα!οι εργασιες που εγιναν περα απο το φορματ ειναι αλλαγη στα windows απο vista σε 7,αυξηση μνημης ραμ και γενικα το λαπτακι μου εγινε σφαιρατο..

αμ δε!!παλι βγαζει αυτα τα μηνυματα φυσικα δεν τρωει το κολλημα πριν του φορματ,απλα αναρωτιεμαι τι φταιει??καμια ιδεα απο τα καλα παιδακια εδω? :-D

Τα win7 που εγκατέστησες είναι νόμιμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...