Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να γιορτάσουν τα 7 χρόνια λειτουργίας μας πρίξαν με τις διαφημίσεις τους?

Και ντάξει αυτό κάτω από το βίντεο δν με ενοχλεί. το κλείνω.

αλλά να είμαι υποχρεωμένος να δω 2 δευτερόλεπτα από μία ράδομ διαφήμιση χωρίς να μπορώ να την κλείσω και να έχει και εικόνα κ ήχο το θεωρώ απαράδεκτο.

Δημοσ.

Δε βλεπω να το γιορταζει για πολυ με την διασταση που εχουν παρει τα αντιπειρατικα θεματα τελευταια.

Σιγουρα παντως αποτελει πλεον μια απο τις βασικες κολωνες του ιντερνετ και θα ειναι λαθος να πανε να το γκρεμισουν η να του αλλαξουν ορους λειτουργιας.

Δημοσ.

η συνεισφορά του youtube στον πολιτισμό, εκπαίδευση, επιστήμη, στην ιστορία (και πολλά άλλα) είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Θα μπορούσα για ώρες να αριθμώ τις "χρίσεις" και την προσφορά αυτού του ιστότοπου..

Πιστεύω αλήθεια πως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να "επιδοτείται" οικονομικά (από κράτη, κυβερνήσεις, εθελοντές) ένας τέτοιος ιστότοπος καθώς το κόστος διατήρησης του αυξανόμενου όγκου μοιάζει δυσβάσταχτο σε εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έιναι κερδοφόρος από μόνος του (δεν είναι). Δεν μπορώ επίσεις να καταλάβω για πόσο θα μπορεί να συνεχίζει το αχόρταγο ανέβασμα από μικρά βιντεο (το βίντεο θέλει χόρο, και τα mb στιχίζουν).

Δημοσ.

Γιατι ασχετο; Ποιος ξερει ποσα TERRABYTE.. πανω απο 1000 TB σιγουρα..

Εγώ σπίτι έχω συνολικά πάνω από 2 TB... Το 1000 που λες δεν αρκεί για μια εβδομάδα!

Και από τις πιο δύσκολα διαχειριζόμενες επίσης. Είναι τέτοιος ο όγκος των δεδομένων που ανεβαίνουν που κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Google κερδίζει ή μπαίνει μέσα από τη συγκεκριμένη επιχείρηση... Ίσως κάνουν εκκαθάριση κάποια στιγμή - αν δεν κάνουν ήδη.

7 χρόνια μπαίνει μέσα. Ας μην είχε την παντοδύναμη Google , θα είχε πωληθεί προ πολού. Για όσους δεν αντέχουν τους περιορισμούς του ΣυΣωλήν (YouTube στα αρχαία ελληνικά ) υπάρχει το dailymotion

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έιναι κερδοφόρος από μόνος του (δεν είναι). Δεν μπορώ επίσεις να καταλάβω για πόσο θα μπορεί να συνεχίζει το αχόρταγο ανέβασμα από μικρά βιντεο (το βίντεο θέλει χόρο, και τα mb στιχίζουν).

Μπαίνει μέσα μεν, αλλά συνεισφέρει ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ πολύ στο όλο οικοσύστημα της Google, οπότε δεν νομιζω ότι έχει νόημα να το αντιμετωπίζουμε αυτόνομα (δεν πάει καλά από μόνο του --> κλείσιμο κτλ).

Δημοσ.

Πολύ καλή απορία. Την ίδια έχω και εγώ. Επιπλέον έχω παρατηρήσει πως τα πιο δημοφιλή βίντεο έχουν πολύ μικρότερο buffering από τα παλαία η με ελάχιστα views.

Επειδή τα data τους αποθηκεύονται σε mirror sites και μεταδίδονται στον τελικό χρήστη από κοντινότερη τοποθεσία. Όπως το δίκτυο της Akamai.

Δημοσ.

Είναι μια υπηρεσία επανάσταση για το βίντεο που η χρήση του είναι πολλαπλή.Χρόνια πολλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι με τον ίδιο ρυθμό.

Δημοσ.

Πράγματι απο της πιο χρησιμες υπηρεσίες στο Ίντερνετ και ένας λόγος να έχεις μεγάλη ταχύτητα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Χρόνια πολλά στο youtube! Προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ιστοσελίδες ever!

Και να ρωτήσω και εγώ... Τους δίσκους όταν πάνε για ψώνια τους αγοράζουν με την ντουζίνα?

Και πόσο μπορεί να κοστίζουν?

Κάπου διάβασα ότι πληρώνουν αυτούς που έχουν ανεβάσει πολλά βίντεο και έχουν συνησφέρει στην σελίδα... Ισχύει?

Δημοσ.

Χρόνια πολλά youtube. Τα σπάει, το ξέρει και μας αρέσει! Αν μέτραγε το πόσες ώρες έχει δαπανήσει ο κόσμος πηδώντας από το ένα video στο άλλο, θα βγαιναν τρελά νούμερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...