defacer Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ο τίτλος τα λέει όλα amazon.de link Που να ξερα να μην αγόραζα M4 τον Ιανουάριο... Update: Το link δείχνει στη σελίδα του προϊόντος με πωλητή το ίδιο το Amazon, όπου αυτή τη στιγμή είναι out of stock. Μπορείτε όμως να παραγγείλετε και όταν γίνει διαθέσιμο θα σας αποσταλεί στην τιμή που είχε όταν κάνατε την παραγγελία. Επίσης, αν θέλετε να παραγγείλετε άμεσα υπάρχει το ίδιο προϊόν με desktop upgrade kit (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) με αρχική τιμή 179 ευρώ. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2012 από defacer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 188€ με τα μεταφορικά και το ελληνικό ΦΠΑ αλλά και πάλι καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλή προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ο τίτλος τα λέει όλα amazon.de link Που να ξερα να μην αγόραζα M4 τον Ιανουάριο... Σε επιδόσεις καλύτερος δεν είναι ο M4 όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ούτε καν. Samsung αυτήν την στιγμή είναι κορυφή απο αξιοπιστία και ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το συναίσθημα μου λέει να τον τσιμπήσω. Η λογική μου λέει να μην το κάνω. Βασικά έχω imac και πάει σφαίρα. Μπορώ να τον βάλω και μόνος μου και σύμφωνα με την systemgraph δεν χάνω την εγύηση αλλά για να είμαι 100% καλυμένος σε οποιοδήποτε service και να πάει καλό θα ήταν να τους τον στείλω. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ πιο ακριβά σε αυτούς από το να πάρω σκέτα τα ανταλλακτικά. Το θέμα είναι πως πρέπει να το στείλω Αθήνα ενώ είμαι Πάτρα...οπότε, η λογική λέει άστο (αφού παέι ήδη σφάιρα το μηχανάκι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το συναίσθημα μου λέει να τον τσιμπήσω. Η λογική μου λέει να μην το κάνω. Βασικά έχω imac και πάει σφαίρα. Μπορώ να τον βάλω και μόνος μου και σύμφωνα με την systemgraph δεν χάνω την εγύηση αλλά για να είμαι 100% καλυμένος σε οποιοδήποτε service και να πάει καλό θα ήταν να τους τον στείλω. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ πιο ακριβά σε αυτούς από το να πάρω σκέτα τα ανταλλακτικά. Το θέμα είναι πως πρέπει να το στείλω Αθήνα ενώ είμαι Πάτρα...οπότε, η λογική λέει άστο (αφού παέι ήδη σφάιρα το μηχανάκι...) offtopic αλλα... αυτα παθαινεις οταν εισαι apple fanboy. φευγεις απο το ανοιχτο προτυπο του pc που παλευεις μονο σου με τις καρτες και πας σε ενα κλειστο hardware που σκεφτεσαι να αλλαξεις τον σκληρο δισκο. δηλαδη χρησιμοποιωντας την λογικη σου - αν κατι παθει ο imac σου θα μεινεις χωρις υπολογιστη για τουλαχιστον 3-4 μέρες το λιγότερο αφου πρεπει να παει αθήνα. ελπιζω να μην εξαρταται η δουλεια σου απο αυτο. ontopic η προσφορα δεν παίζετε. καλυτερη ακομα και απο το vat rebate του amazon.co.uk που ετσι και αλλιως δεν επαιζε για ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ούτε καν. Samsung αυτήν την στιγμή είναι κορυφή απο αξιοπιστία και ταχύτητα. Corsair Perfomance Pro και OCZ Vertex 4 με το new firmware (που θα βγει κι αλλό για επιπλέον επιδόσεις) τον έχουν πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μολις πεσει κανενας καλος 120αρης στα 80€ τον τσιμπησα! Ετσι κι αλλιως και τωρα σε 100GB partition εχω τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Corsair Perfomance Pro και OCZ Vertex 4 με το new firmware (που θα βγει κι αλλό για επιπλέον επιδόσεις) τον έχουν πιστεύω... Η διαφορά είναι εκεί.... ότι στους samsung δε γνωρίζεις τί είναι firmware! Αν κάποιος μπορεί να βρεί τις διαφορές στις επιδόσεις με γυμνό μάτι τότε να πάει στο Ελλάδα έχεις ταλέντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τσίμπησα και εγώ ένα και γυρίζω πίσω τον m4 που πήρα 2 βδομάδες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 παρα πολυ καλη προσφορα...θα περιμενω καποιον καλο 120ρη στο 80ρι για να παρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 παρα πολυ καλη προσφορα...θα περιμενω καποιον καλο 120ρη στο 80ρι για να παρω.. Τέτοιες τιμές next summer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πήγε στα €218 στο λικν. Όποιος τον θέλει στα 175 πρέπει να κάνει το γνωστό τρικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παιζει και η εκδοση με Desktop Upgrade Kit με bracket και τα παρελκομενα 5 ευρω ακριβοτερο - στα 179.90€ "αρχικη" τιμη. http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα