kiasfo Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια.Σας παρακαλω οπως γνωριζει να με βοηθησει.Ειχα σε ενα Kingston στικακι το μεγαλυτερο μερος της πτυχιακης μου(περ. το 60%) και απο βλακεια μου δεν κρατησα back-up.το υπολοιπο το ειχα κρατησει.σημερα βαζω το στικακι στο laptop και μου λεει οτι πρεπει να διαμορφωθει ο δισκος.το εβαλα και στον σταθερο μου,και εκει το ιδιο.υπαρχει δυνατοτητα να τα σωσουμε???plz παιδια,ειναι δουλεια αρκετου καιρου.μου ειπαν οτι υπαρχουν καποια μαγαζια που μπορουν να στα ανακτησουν αλλα δεν εχω την οικονομικη δυναντοτητα.Ευχαριστω εκ των προτερων και θα σας ειμαι ευγνωμον αν μπορουσατε να με βοηθησετε
TheELF Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Κάνε έναν έλεγχο με το active@file recovery βρες την πλήρες έκδοση,ξέρεις που. Αν το δει και το ανακτήσει καλός,αν δεν το βλέπει καν το ξεχνάς και με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.
rounsmith Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Κατέβασε το recurva (freeware Πρόγραμμα που κάνει ανακτήσεις αρχείων) και προσπάθησε να δεις αν μπορείς να κάνεις ανάκτηση , αλλιώς να σου προτείνουνε και τα παιδιά άλλα προγράμματα.
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 μου ειπαν οτι υπαρχουν καποια μαγαζια που μπορουν να στα ανακτησουν αλλα δεν εχω την οικονομικη δυναντοτητα "Μαγαζιά" δεν μπορούν να κάνουν περισσότερο απ' ό,τι μπορείς ο ίδιος με προγράμματα ανάκτησης αρχείων (και θα σε χρεώσουν και υπέρογκα χωρίς "ιδιαίτερο λόγο"). Εξειδικευμένες ΕΤΑΙΡΙΕΣ ανάκτησης δεδομένων όμως, έχουν πάντα περισσότερους τρόπους ν' αποκτήσουν (φυσική, κυρίως) πρόσβαση στα δεδομένα. Αυτές βέβαια είθισται να χρεώνουν ΠΟΛΥ περισσότερο από "υπέρογκα". Το καλό είναι ότι σχετικά εσχάτως πολλές από αυτές προσφέρουν δωρεάν διάγνωση, πρόγνωση και εκτίμηση κόστους ανάκτησης. Αν χρειαστεί να φτάσεις έως το κατώφλι κάποιας από αυτές, υπάρχει η δυνατότητα να ξέρεις το "αν" και "πόσο", χωρίς να σου κοστίσει, και αν είναι μέσα στις δυνατότητές σου και η διπλωματική "τα αξίζει", συνεχίσεις με δική σου απόφαση... Κατά τ' άλλα, καλύτερα (μιας και είναι σοβαρό για 'σένα το θέμα) "βρες" (που είπε κι ο TheElf) μια έξω εμπορικά προγράμματα που είναι κορυφαία στον τομέα της ανάκτησης, όπως το AFR (που επίσης είπε), και δες μέσω του "Super Scan" του τί βρίσκεται. Αν τυχόν δεν γίνεται δουλειά, κατά πάσα πιθανότητα κι όλα τα υπόλοιπα δεν θα έχουν τύχη, αλλά έτσι για το γαμώτ θα προτείνουμε κι από τα άλλα τα εξίσου καλά, μπας και.
Sirios8e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας Εχω ενα stickaki 4gb καινουργιο (δωρο με το cpu) 1η φορα εκανα εγγραφη. Προσπαθω εδω και καιρο να το διαμορφωσω (διαγραψω) και μου βγαζει. Δεν ειναι δυνατον τα windows να διαμορφωσουν αυτον τον δισκο. Κλειστε ολα τα βοηθητικα η αλλα προγραμματα που χρησιμοποιουν το δισκο., βεβαιωθειτε οτι τα περιεχομενα του δεν εμφανιζονται σε κανενα παραθυρο και προσπαθηστε ξανα η, η ενεργεια δεν ειναι δυνατον να ολοκληρωθει διοτι το αρχειο ειναι ανοιχτο στο System (οταν προσπαθω να διαγραψω το περιεχομενο). Μπορει να μου πει καποιος γιατι μου βγαζει αυτο to μηνυμα και δεν μου το διαγραφει?? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να το διαγραψει?? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από Sirios8e
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Είχε μήπως κάποιο συνοδευτικό πρόγραμμα που έτρεξες;;; Μπορεί να έχει και κάποιο κουμπάκι write protect,δώσε μας και μοντέλο αν μπορείς.
Sirios8e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Eιναι δωρο με τον η/υ (απ'το e-shop) δεν γραφει μαρκα oυτε κουμπι εχει μονο 4gb γραφει. Σ' αυτο ειχα περασει προ καιρου καποια backup με το προγραμμα του υπολογιστη. Αν θυμαμαι καλα το ειχα τραβηξει πριν γινει η οριστικοποιηση της διαδικασιας. Απο κει και μετα δεν μπορω να το διαγραψω.
rounsmith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κατέβασε το easus partition manager , βρες το φλασάκι σου και κάνε διαμόρφωση , αν δεν κάνει ούτε απο εκεί... πάει το χάσαμε το φλασάκι πατριώτττ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα