Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στον υπολογιστη εχω μια "παλια" καρτουλα αλλα δεν ξερω αμα ειναι καλη για gaming..Diablo 3 LoL counter DotA παιζω. Εχω την GeForce GTS250.

Οι επιδοσεις ειναι πολυ καλες απλα οταν εγκατεστησα το diablo μου εγραψε οτι η καρτα δεν ειναι πολυ καλη και καλα θα ηταν να την αντικαταστησω..Τι λετε; Καλη ειναι;

Δημοσ.

Αφου την εχεις γιατι δεν δοκιμαζεις απλα τα παινχιδια;Το ιδιο ισχυει και στο αλλο θεμα που εχεις ανοιξει για το λαπτοπ.

Δημοσ.

Παιδια στον υπολογιστη εχω μια "παλια" καρτουλα αλλα δεν ξερω αμα ειναι καλη για gaming..Diablo 3 LoL counter DotA παιζω. Εχω την GeForce GTS250.

Οι επιδοσεις ειναι πολυ καλες απλα οταν εγκατεστησα το diablo μου εγραψε οτι η καρτα δεν ειναι πολυ καλη και καλα θα ηταν να την αντικαταστησω..Τι λετε; Καλη ειναι;

για LoL Dota Counter Strike συγουρα το παιζι χαλαροτατα...και το diablo απλα μπορει να θελει low η midium setting χωρεις πολλα φιλτρα.

Δημοσ.

για LoL Dota Counter Strike συγουρα το παιζι χαλαροτατα...και το diablo απλα μπορει να θελει low η midium setting χωρεις πολλα φιλτρα.

Φουλ τα ειχα τα settings και δεν ειχα lag..:) Οποτε θα βολευτω πιστευω για κανα 2χρονο ακομα:)

Δημοσ.

αφου τα ειχε φουλ και δεν ειχε lag γιαττ να θελει αλλαγη?

Hellooooo... ειρωνικα το λεει!

Δημοσ.

Hellooooo... ειρωνικα το λεει!

hellooooo...λιγο δυσκολο να το καταλαβεις οταν το γραφει καποιος.

Δημοσ.

hellooooo...λιγο δυσκολο να το καταλαβεις οταν το γραφει καποιος.

Hellooooooo.... να μαθεις να ερμηνευεις τα emoticon τοτε!!! :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...