KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια..θελω να βαλω καινουργια παστα σε ενα pc γιατι εδω και 4 χρονια εχει την ιδια και η θερμοκρασια απτην gpu φτανει στους 75 βαθμους και ηταν τελειως ξεραμενη...μπορει καποιος να μου στειλει καμια αλοιφη σχετικα φθηνη σε link? γιατι μπηκα πχ στο skroutz και εχει απειρες και ειναι με γραμμαρια...και δεν ξερω ποια να επιλεξω
άδικος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Σχετικό link από χθεσινό θέμα. Μπορείς να πας στην Ceramique 2 αν είναι για γενική χρήση & σε GPU. Τα σχετικά links με τις πάστες είναι στα ποστ.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Mx-4 Την έβαλα σε καινούρια κάρτα γραφικών για να την τεσταρω και έριξε άλλους 3 βαθμούς την idle λειτουργία της.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 θα την πω την μαμακια μου..αλλα λιγο ακριβουτσικες δεν ειναι? 25 γραμμαρια τι να τα κανω? ο υπολογιστης ειναι μιας κοπελιας..που το μονο που κανει ειναι facebook και τραγουδια...ενταξει να μου πεις εγω πληρωνω? αλλα δεν ειναι καπως τσιμπιμενες οι τιμες? και τα 25gr καπως πολλα?
pano Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 25 γραμμαρια τι να τα κανω? και τα 25gr καπως πολλα? Τότε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Thermal-Paste-PK-1-Nano-1G.htm ,αν έχει ένα γραμμάριο που λέει, με προσεκτική χρήση λογικά σου φτάνει και για τον επεξεργαστή και για την κάρτα.
άδικος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 @ MoviemakerGR: +1 για την ΜΧ-4 @ KoKoPsOpSaRoS: Για τη χρήση που θέλεις εννοείται θα πάρεις μικρή ποσότητα & δε χρειάζεσαι top ποιότητα. Δεν είπες μαμακία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα