Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Δεινόσαυρε, επειδή έχω ξαναδεί να προτείνεις την ίδια μητρική πάλι για crossfire,κάνε αν θέλεις μια παλληκαριά και βάλε την 6870 που έχεις, στην δεύτερη PCIEX θύρα και ανέβασε μια φώτο ή πες μας τι γίνεται με τις sata θύρες της.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις, μπερδεύτηκα με τη δικιά μου.

Τσαρου δες και αυτήν: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3975#ov

θελω καποια μητρικη με PCI Express 3.0 ...οποτε μαλλον θα κινηθω προς εκεινη της Asrock που μου εδειξες

Mpορειτε να μου προτεινετε και καποιο τροφοδοτικο και ενα cooler...;

Δημοσ.

θελω καποια μητρικη με PCI Express 3.0

Ναι, αλλά ο 2500k που διάλεξες δεν υποστηρίζει το PCI Express 3.0 πρότυπο,αν και για μένα δεν έχει καμμιά σημασία.

Δημοσ.

Ναι, αυτόν τον δίσκο εννοώ. Το pci-e 3 δεν έχει καμία ορατή διαφορά με το pcie 2.0

μα αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το μεγεθος της υποδοχης για την καρτα γραφικων το 3.0 ειναι μακρυτερη η υποδοχη απο το 2.0 αρα δεν γινεται να εγκατασταθει...

για τροφοδοτικο και cooler εχεις κατι να προτεινεις;

Δημοσ.

μα αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το μεγεθος της υποδοχης για την καρτα γραφικων το 3.0 ειναι μακρυτερη η υποδοχη απο το 2.0 αρα δεν γινεται να εγκατασταθει...

Κάνεις λάθος..

Δημοσ.

Κάνεις λάθος..

οκ :PP

παιδια θα μου προτεινει καποιος αν μπορει καποιο τροφοδοτικο και καποιο cooler...ευχαριστω.. ;)

Δημοσ.

Προς το παρον οχι αλλα ...πληροφοριακα...ποσα Watt θα χρειαζομουνα περιπου;

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...και μια τελευταία ερώτηση...

1) Μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο SSD...με τιμες καλυτερα απο 80 και κατω

2) Ένα UPS χρειάζετε;; ή οχι (Μένω σε περιοχη που δεν ειναι συνηθησμενα προβληματα με την ηλεκτροδοτηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...