APsD Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδια. Θέλω την βοήθεια σας για να αγοράσω ένα λάπτοπ μεταχειρισμένο. Για την ακρίβεια θέλω την γνώμη σας για το ποιο απο αυτα που έχω βρει είναι καλύτερο. Η χρήση του θα είναι απλή δηλαδή Ίντερνετ, email, ταινίες, office κλπ. Αυτα όμως θέλω να τα κάνει χαλαρα όχι να ζόριζεται σε αυτα. Επισησ θελω να εχει win7 και να παιζει το aero. Για το budget που έχω αυτα που έχω βρει είναι τα εξής: 1. Τοshiba satellite a100 με 15,4οθονη, coreduo T2400 cpu, 2gb ram, και 160gb hdd, ati mobility radeon x1400 256mb. 2. Hi-Grade TW3 EAA-89 15,4" οθονη, dual core t2300cpu στην αγγελία λέει ότι είναι 2.2ghz ίσως τον έχει αλλάξει, 1gb ram, 80gb hdd, nVIDIA GeForce Go 7400 256MB Gpu. 3. Κάποιο άλλο που ίσως έχετε δει σε κάποια αγγελία με ταβάνι 250ευρω απο Αθήνα. Αντέχουν αυτα που έχω βρει για τις απαιτήσεις μου η είναι ψοφιμια; Τα φώτα σας!! Sent from my iPhone using Insomnia
hackman Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αν εξαιρεσεις την καρτα γραφικων καλυτερο ειναι το toshiba.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα