Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια χαρά είναι. Μερικά parts έχουν κανα δεκάρικο διαφορά στην τιμή από Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση το συνολικό ποσό που γλυτώνεις δεν δικαιολογεί κατ εμέ να πάρεις από εξωτερικό, αλλά όπως βολεύεσαι.

Δημοσ.

Mια χαρά είναι. Μερικά parts έχουν κανα δεκάρικο διαφορά στην τιμή από Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση το συνολικό ποσό που γλυτώνεις δεν δικαιολογεί κατ εμέ να πάρεις από εξωτερικό, αλλά όπως βολεύεσαι.

Με δουλευεις τωρα??

http://www.skroutz.gr/s/448606/Gigabyte-GeForce-GTX-680-2GB.html κοιτα διαφορα

Δημοσ.

Νόμιζα ότι έχεις βάλει την 670. Όντως έχει διαφορά.

Εχεις ακουσει τιποτα για αυτο το μαγαζι? Εννοω ειναι καλο και αξιοπιστο η θα μου βγαλουν το λαδι???

Δημοσ.

Απόφυγέ το συγκέκριμένο μαγαζί. Παιδί είχε πρόβλημα μαζί τους και καθυστέρησαν γενικά.

επίσης υπολόγιζε μεταφορικά μέσα αν και νομίζω είναι 30€.

Δημοσ.

Απόφυγέ το συγκέκριμένο μαγαζί. Παιδί είχε πρόβλημα μαζί τους και καθυστέρησαν γενικά.

επίσης υπολόγιζε μεταφορικά μέσα αν και νομίζω είναι 30€.

Δηλαδη μπορει να παραγγειλω ιουλιο και να ερθει αυγουστο?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τίποτα με βεβαιότητα. Μπορεί να σου έρθει και Οκτώβρη ποιος ξέρει; Μπορεί να σου έρθει και σε μια βδομάδα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τίποτα με βεβαιότητα. Μπορεί να σου έρθει και Οκτώβρη ποιος ξέρει; Μπορεί να σου έρθει και σε μια βδομάδα.

Πρωτη φορα εχω τοσο μεγαλο μπερδεμα με online αγορα, κιθαρα και ενισχυτη που πηρα απο ΑΜΕΡΙΚΗ τα ειχα στα χερια μου σε μια βδομαδα. Και ειναι και πολυ γνωστο μαγαζι ξερω ατομα που δεν το αλλαζουν αλλα αυτο που διαβασα με ταρακουνησε λιγακι-εως πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...