Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Mια χαρά είναι. Μερικά parts έχουν κανα δεκάρικο διαφορά στην τιμή από Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση το συνολικό ποσό που γλυτώνεις δεν δικαιολογεί κατ εμέ να πάρεις από εξωτερικό, αλλά όπως βολεύεσαι.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Mια χαρά είναι. Μερικά parts έχουν κανα δεκάρικο διαφορά στην τιμή από Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση το συνολικό ποσό που γλυτώνεις δεν δικαιολογεί κατ εμέ να πάρεις από εξωτερικό, αλλά όπως βολεύεσαι. Με δουλευεις τωρα?? http://www.skroutz.gr/s/448606/Gigabyte-GeForce-GTX-680-2GB.html κοιτα διαφορα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Νόμιζα ότι έχεις βάλει την 670. Όντως έχει διαφορά.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Νόμιζα ότι έχεις βάλει την 670. Όντως έχει διαφορά. Εχεις ακουσει τιποτα για αυτο το μαγαζι? Εννοω ειναι καλο και αξιοπιστο η θα μου βγαλουν το λαδι???
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν ψωνίζω από εξωτερικό, δεν έχω ιδέα. Οκ τοτε ελπιζω να βοηθησει καποιος συντομα
whocares Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ρίξε μία ματιά φίλε μου http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/kaki-emeiria-eksypiretisis-apo-hardwareversand-de-108882.html
SwAToNeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Απόφυγέ το συγκέκριμένο μαγαζί. Παιδί είχε πρόβλημα μαζί τους και καθυστέρησαν γενικά. επίσης υπολόγιζε μεταφορικά μέσα αν και νομίζω είναι 30€.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Απόφυγέ το συγκέκριμένο μαγαζί. Παιδί είχε πρόβλημα μαζί τους και καθυστέρησαν γενικά. επίσης υπολόγιζε μεταφορικά μέσα αν και νομίζω είναι 30€. Δηλαδη μπορει να παραγγειλω ιουλιο και να ερθει αυγουστο?
SwAToNeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω τίποτα με βεβαιότητα. Μπορεί να σου έρθει και Οκτώβρη ποιος ξέρει; Μπορεί να σου έρθει και σε μια βδομάδα.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω τίποτα με βεβαιότητα. Μπορεί να σου έρθει και Οκτώβρη ποιος ξέρει; Μπορεί να σου έρθει και σε μια βδομάδα. Πρωτη φορα εχω τοσο μεγαλο μπερδεμα με online αγορα, κιθαρα και ενισχυτη που πηρα απο ΑΜΕΡΙΚΗ τα ειχα στα χερια μου σε μια βδομαδα. Και ειναι και πολυ γνωστο μαγαζι ξερω ατομα που δεν το αλλαζουν αλλα αυτο που διαβασα με ταρακουνησε λιγακι-εως πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα