Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι λιγο αρχαριος και προσπαθω να κανω format στο σταθερο υπολογιστη μου αλλα δεν μπορω.Λοιπον πηρα απο ενα φιλο το δισκακι των Windows 7 και αναλυτικο οδηγο(με εικονες) για να κανω, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι βαζω το CD κανω επανεκινηση και μετα παταω διακεκομενα συνεχεια το F8(και αλλες φορες το F1 η το F11)αλλα τιποτα...Μπαινει κανονικα στα Windows και οχι στο Boot Menu.Το δισκακι ειναι δοκιμασμενο ενοειτε και το αναγνωριζει και ο υπολογιστης μου οταν το βαζω.Πως αλλιως μπορω να το κανω να μπει στο boot menu?Θα εκτιμουσα μια βοηθεια και υπενθιμιζω οτι ειμαι λιγο αρχαριος....Ευχαριστω προκαταβολικα ....

Δημοσ.
del δοκίμασες; Ti mobo έχεις;
Με Del δοκιμασα αλλα με εβγαλε σε μια σελιδα με πολλες επιλογες και οχι στην μαυρη οθονη που λεει ''press eny key to boot from cd''.Το mobo που μου λες δεν ξερω τι ειναι ...
Δημοσ.

Σε έβαλε σε bios. H μητρική σου πιθανόν δεν έχει την επιλογή για boot select from boot. Άρα μπαίνεις bios πας στην καρτέλα boot και αλλάζεις το first boot device ώστε να είναι το cd-dvd

mobo=μητρική

Δημοσ.
Σε έβαλε σε bios. H μητρική σου πιθανόν δεν έχει την επιλογή για boot select from boot. Άρα μπαίνεις bios πας στην καρτέλα boot και αλλάζεις το first boot device ώστε να είναι το cd-dvd

mobo=μητρική

φιλε μου οταν πατησα delete τσεκαρα αν κανει first boot απο το cd και οντος κανει... Αλλα τιποτα μετα παλι με την επανακινηση. Η μιτρικη μου ειναι 512.Καμια αλλη ιδεα?
Δημοσ.

Μητρική 512 δεν υπάρχει.

Έχει πρόβλημα είτε το dvd drive είτε το cd σου. Αν πάει να διαβάσει αλλά δεν βλέπει οτι υπάρχει bootable cd.

Δημοσ.
Μητρική 512 δεν υπάρχει.

Έχει πρόβλημα είτε το dvd drive είτε το cd σου. Αν πάει να διαβάσει αλλά δεν βλέπει οτι υπάρχει bootable cd.

ΡΑΜ 512 . To cd το βαζω κανονικα και το αναγνωριζει οπως εγραψα παραπανω... Το βλεπει κανονικα,κατι αλλο φταει.....
Δημοσ.

Δεν είναι bootable τότε το cd. Βασικά φταίει το drive σου ξαναλέω τότε είτε το cd.

Δημοσ.

Δεν είναι bootable τότε το cd. Βασικά φταίει το drive σου ξαναλέω τότε είτε το cd.

παντος με το συγκεκριμενο cd εχουν κανει και αλλοι format οποτε προβλημα δεν εχει.... Ειπαρχει τροπος να φτιαξω το προβλημα ?

Δημοσ.

Συφνωμη που παρεμβαινω, αλλα... εχεις 512Ram και πας να περασεις Windows 7?

Γνωμη μου... βρες δισκακι με XP (αν δεν εχεις ηδη) και περνα αυτα και οχι τα 7...

Δημοσ.

Αφού μπαίνει στα windows τρέξε το speccy περίμενε λίγο μέχρι να τελειώσει την ανίχνευση και κάνε αντιγραφή/επικόλληση τα πάντα εδώ.

Δημοσ.

Operating System

MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1

CPU

Intel Pentium D 805

SmithField 90nm Technology

RAM

512 MB Single-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12)

Motherboard

Gigabyte Technology Co., Ltd. 8VM800PMD-775 (Socket 775) 39 °C

Graphics

VA702 SERIES (1280x1024@60Hz)

256MB ATI Radeon 9550 / X1050 Series(Microsoft Corporation - WDDM) (Gigabyte)

ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary(Microsoft Corporation - WDDM) (Gigabyte)

CrossFire Disabled

Hard Drives

488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA) 45 °C

Optical Drives

Optiarc DVD RW AD-5260S ATA Device

Audio

Realtek AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller

Συφνωμη που παρεμβαινω, αλλα... εχεις 512Ram και πας να περασεις Windows 7?

Γνωμη μου... βρες δισκακι με XP (αν δεν εχεις ηδη) και περνα αυτα και οχι τα 7...

Φιλε μου οπως βλεπεις 7αρια εχς και ολα ηταν ''Τζαμι'' απλα τωρα μετα απο καιρο και πολυ φορτομα αρχισε και μου κολαει λιγο κ γι αυτο θελω να κανω φορματ.Καλο ειναι να κανεις που κ που...
Δημοσ.

Όντως καλύτερα να μείνεις με τα XP,εδώ http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-8vm800pmd-775_e.pdf είναι το εγχειρίδιο της μητρικής και δεν φαίνεται αν έχει μενού εκκίνησης(Σ.29),οπότε αν δεν το πάρει με της ρυθμίσεις που έχει μέσα στο bios δεν θα κάνει εκκίνηση.

Δημοσ.

ΟΚ, αν μπορεις να δουλευεις τα 7 με 512 μνημη, τοτε παω πασο.

Γενικως για να αποφευγεις τα format μια λυση ειναι το backup image με καποιο προγραμμα οπως το Acronis True Image ή το Norton Ghost... κανεις το format, εγκαθιστας τα προγραμματα και οτι αλλο και τραβας ενα backup. Και μετα οτι και να κανεις μπορεις να επαναφερεις το image και αρα την κατασταση στην οποια βρισκοταν το pc, οταν πηρες το backup...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...