takaros1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 καλημέρα, έχω δυο υολογιστές που εκτυπώνουν σε έναν εκτυπωτή. ο ένας δεν μου εκτυπώνει αρχεία pdf. εκτυπώνει τα αρχεία αλλά τα γράμματα μου τα βγαζει με συμβολα(σαν κινεζικα). και οι δυο έχουν adobe reader x, χρησιμοποιουν τις ίδιες γραμματοσειρές, (της έκανα copy απο τον υπολογιστή που εκτύπωνεται κανονικά), το εκτυπώνω σαν print as image αλλα πάλι το ίδιο. τι άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω; Σε word δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καπου μεσα στις ρυθμισεις εκτυπωσης του acrobat reader εχει μια επιλογη "print as image" η οποια ειναι για τετοιες περιπτωσεις σαν τη δικη σου. Ειναι ομως καλα κρυμμενη http://helpx.adobe.com/acrobat/kb/quick-fix-print-pdf-image.html Ελπιζω να τη βρεις στα windows σου
takaros1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το εχω βαλει σαν print as image το ιδιο κανει το εχω βαλει σαν print as image το ιδιο κανει μιλαμε για την επιλογή όταν επιλέγουμε το advanced στο file ->print
takaros1982 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα, θελω να ξαναανεφερθω στο προβλημα που εχω με την εκτυπωση το pdf αρχειων. ενω απο εναν υπολογιστη μου τυπωνονται στον ιδιο εκτυπωτη καποια σημεια των εγγραφων απο αλλο υπολογιστη μου τα βγαζει με τατεραγωνακια συμβολα κτλ. εχουν το ιδιο λειτουργικο και οι δυο υπολογιστες με service pack3 και τα δυο, την ιδια εκδοση του adobe, τα relional settings ειναι τα ιδια, δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται εχει κανεις καμια λλη ιδεα τι μπορω να κοιταξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα