Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κλασικά άλλο ένα Fanboy fest έγινε το Thread...

Παντός μου αρέσει πως το εύκολο Upgrade στα Desktop PCS δίνεται σαν + των windows...

Είχα την εντύπωση πως και GNU/LInux Να έχεις και *BSD να έχεις και Solaris να έχεις και ότι και εάν έχεις τέλος πάντων το ίδιο συμβαίνει με τα Desktop Pcs(*Ακόμα και Hackintosh)...

Βρε λες να παίζει ρόλο το λειτουργικό στο Hardware upgrade? :confused:

MY WHOLE LIFE IS A LIE :rolleyes: :-(

ΥΓ.Τα Mac κατά κύριο λόγο πουλάνε σε Laptop(Macbooks),καλό θα ήταν τα "επιχειρήματα" σας να αφορούν αυτά...

ΥΓ2.Και επειδή την ξέρω την δουλεία πως κάπως θα καταλήξω fanboy από κάποιον: Χρησιμοποιώ GNU/Linux και Windows 7.

Κάποιους θέλεις να πεις, όχι κάποιον!

Κάποιους που δε προλαβαίνεις εδώ μέσα να γράψεις μια αντίθετη άποψη από τη δική τους & συμπεριφέρονται λες και τους χτύπησε ρεύμα.

Μάλιστα όσα έγραψα, κι εγώ ως χρήστης windows τα έγραψα, αλλά μάλλον αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Δούλευα χρόνια με mac, τώρα δουλεύω χρόνια με windows & έχουν άποψη αυτοί που έκατσαν 5 λεπτά μπροστά σε έναν υπολογιστή της Apple, κι αυτό σε βιτρίνα καταστημάτων...

Αλλά σεβαστή από πλευράς μου ακόμη και η δική τους άποψη. Η δική μου μπορεί να γίνεται κι αυτή σεβαστή ή έστω συζητήσιμη χωρίς ειρωνείες?

Έκανα αναφορά στα προβλήματα των windows που όσο και να χτυπιούνται κάποιοι, είναι πολύ ΠΟΛΥ περισσότερα από αυτά των mac! Δεν είπα ότι τα mac είναι το τέλειο λειτουργικό σύστημα, κι ότι κι αυτά δεν έχουν προβλήματα, αλλά όχι να τα βγάζω κι εντελώς out σε σχέση με τα windows...

Το windows thread του insomnia αγγίζει τις 700 σελίδες από topics προβλημάτων, κολλημάτων και μη ανταποκρίσεων, όταν το αντίστοιχο macOS thread δεν έχει φτάσει ακόμα τις 100 σελίδες!

Αν μιλάμε με αριθμούς, ας μιλάμε και με τα ανάλογα επιχειρήματα.

Τα Windows 7 ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ συγκρίνονται με τα Mac... Τα Vista συγκρίνονται με τα Mac? Κι αυτά windows είναι! Ακόμη και τα XP που θεωρούνται η απόλυτη επιτυχία της microsoft, πόσο πίσω είναι σε σχέση με τα mac? Πόσο πιο μπροστά ήταν η Apple πριν επιτέλους πάρει μπρος η Microsoft & με κόψε/κλέψε/ράψε προσπάθησε να βγάλει τα 7άρια για να αναβαθμιστεί, όταν πιο πριν έφαγε τα μούτρα της με τα Vista και πριν τα Vista απολάμβανε τη τεράστια μερίδα της αγοράς που την επέλεγε, μένοντας στάσιμη επί χρόνια?

Αλλά τον περιμένω τον κεραυνό παρακάτω...

ΗΤΑΝ ΤΑ XP ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ MAC??? θα ρωτήσουν κάποιοι.

Μήπως να συγκρίνουμε τα mac με τα windows '95 για να'μαστε δίκαιοι? Λέω, μήπως...!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αν κατεβάσει ηAPPLE τιςτιμές στα επίπεδα που είναι οι υπολογιστέςμε windows και άνοιξη το apple market σεστιλ android θαγεμίσει ο κόσμος μήλα

Δημοσ.

Το windows thread του insomnia αγγίζει τις 700 σελίδες από topics προβλημάτων, κολλημάτων και μη ανταποκρίσεων, όταν το αντίστοιχο macOS thread δεν έχει φτάσει ακόμα τις 100 σελίδες!

sorry αλλά αν αρχίσουμε να μιλάμε με αριθμούς ας αρχίσουμε μετρώντας τον δείκτη IQ του καθενός πριν επιχειρηματολογήσει, διότι αλλιώς δεν γίνεται συζήτηση.

Δηλαδή από τα παραπάνω νούμερα συμπεραίνεις πως τα mac δεν έχουν προβλήματα και όχι πως αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι ένα συντριπτικά μικρό ποσοστό έχει mac και άρα λιγότερα threads??? ffs!

Δημοσ.

Ξεχνας ομως τον σημαντικοτερο παραγοντα, το pebkac.

Ποσες απο αυτες τις 700 σελιδες περιεχουν πραγματικα προβληματα του λειτουργικου και οχι "προβληματα" pebkac?

Το ιδιο ισχυει για ολα τα threads φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας βγάλει τουλάχιστον ένα mouse της προκοπής γιατί το έχει ξεχάσει όλα είναι για κλάματα και (The default USB polling rate is 125 Hz, which means the mouse cursor can only be updated every 8 milliseconds) πήγα να κάνω ξεγύρισμα photoshop και γέλαγα (Mouse cursor skipping (jumping) bug in Mac OS X) ακόμα αν το θυμηθεί να επιλέγεις σε πια οθόνη να πετάς το desktop όχι να ανάβουν και οι δυο και να την κλείνεις από το κουμπί. έλεος lion και ακόμα μας γράφει κανονικά και έχουν όλοι στείλει τού κόσμου τα mail και στα forum της από εποχή leopard. ακόμα ένα πρόβλημα είσοδος display port imac συνδέεις άλλο computer και βάζει backlight led full πάλι mail όλοι και παράπονα ενώ παλιά το αυξομείωνες τώρα δεν γίνετε στα lion. είναι τελιος άκυροι τελιος ωμός. xaxaxa έχω και άλλο Turning off Macbook Display when using External Display on Lion δεν γίνετε καλά μιλάμε άκυροι Η apple από την υπεροψία της θα την πατήσει απλά αυτό που την κρατάει top κατά κύριο λόγω είναι η ποιότητα κατασκευής και οι καινοτομίες της που το τελευταίο διάστημα έχουν στερέψει από το 2005 κάνει τα ίδια πολύ βαρεμάρα μιλάμε όλοι τα ίδια κινητά τα ίδια laptop έλεος σαν δίδυμοι είμαστε

(κάτοχος mac pro 8cores λόγο δουλειάς και pc πάλι λόγο δουλειάς και ψυχαγωγειας

Επεξ/σία από agiszagoras
Δημοσ.

Γιατί τρελένεστε, να έχουμε λεφτά να παίρνουμε αυτά που μας αρέσουν , αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημά μας. Εμένα δεν με ενοχλεί ούτε το ότι είναι Mac ούτε pc Ούτε linux , αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί έιναι οι κερδοσκόποι στον τομέα αυτό είτε εέιναι μεγάλα καταστήματα είτε επιχειρήσεις. Γιατί αν σου πουλάνε πχ ένα HDMI για 100 ευρώ κάπου υπάρχει ένα θέμα. ( τό ψχω δει και αυτό)

έφτιαξα ένα ψ με 150 ευρώ και τρέχει ικανοποιητικά, έβαλα windows 7 και όλα τέλεια , έλα που όμως δεν μπορώ να τρέχω όπως θέλω Linux γιατί η καλή μας ATI τον παίζει με τους drivers της στο Linux οπότε έχω σκαλώσει, έφαγε και έκα άκυρο κατά το upgrade το ubuntu και τώρα βλέπω μάυρη οθόνη όταν πάω linux. Τα λειτουργικά δεν έιναι πανάκια και μην μου λέτε το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, όλα τρώνε τα κολλήματά τους ανάλογα με το Hardware που έχεις , κάποια είναι καλύτερα άλλα λίγο καλύτερα και άλλα καθόλου.

Έχω δουλέψει και με Mac ( όχι όσο θα ήθελα) , Linux ( έχω δοκμιάσει σχεδόν όλες τις διανομές καθώς μέχρι να καταλήξω έκανα δοκιμές, και αυτό είναι ένα καλό του free os δεν χρειάζεται να το αγοράσεις και μετά να δεις ότι δεν σου κάνει , μπορέις να το δοκιμάσεις χωρίς κάποια αλλαγή στο σύστημάσου και μετά αν θες το κάνεις εγκατάσταση. και με τα windows 98/millenium/xp/vista και τώρα τα 7 τα οποία είανι μακράν τα καλύτερα άπό όλα τα υπόλοιπα και αυτό που έχω κατααλλάβει το μόνο που παίζει ρόλο στην τελική ε΄΄ιναι για τι τα θες και πόσε ευρώ έχεις να δώσεις

Δημοσ.
βλέπω μάυρη οθόνη όταν πάω linux

chroot απο livecd

ξηλωμα kms

recompile το module σου για τον νεο kernel.

ορισμος σε xorg.conf

ή

chroot απο livecd

αφαιρεση κλειστου ati (fglrx)

εγκατασταση ανοιχτου (radeon)

ορισμος σε xorg.conf

Δημοσ.

Tόσο σε συγκόνισε που έπρεπε να γραφτείς στο insomnia μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσεις απ το πρώτο σου ποστ οτι απαγορεύεται άλλη εταιρία να φτιάξει καλύτερο λειτουργικό απ την apple?Καλωσόρισες στο insomnia.

shaved-apple_1.jpg

Οχι ηθελα να γραψω και το "and i thought my jokes were bad" αλλα το μετανιωσα .

Επειδη ετυχε να δουλευω πανω σε adobe premiere cs5 σε μηχανημα θηριο , και μετα να παω σε apple final cut , τα τοσα crasharismata που ειδα στο περιβαλλον της MS δεν περιγραφονται...

Βεβαια κανω τον διαχωρισμο , apple για δουλεια , MS για games :P

• Like 1
Δημοσ.

Δούλευα χρόνια με mac, τώρα δουλεύω χρόνια με windows & έχουν άποψη αυτοί που έκατσαν 5 λεπτά μπροστά σε έναν υπολογιστή της Apple, κι αυτό σε βιτρίνα καταστημάτων...

Αλλά σεβαστή από πλευράς μου ακόμη και η δική τους άποψη. Η δική μου μπορεί να γίνεται κι αυτή σεβαστή ή έστω συζητήσιμη χωρίς ειρωνείες?

Για μενα λες?

Γιατι αν λες για μενα(ναι εχω την μυγα και μυγιαζομε)μπορω να σου αποδειξω οτι δεν εχω χρησιμοποιησει μονο 5 λεπτα σε βιτρινα.

Δημοσ.

chroot απο livecd

ξηλωμα kms

ορισμος σε xorg.conf

ή

chroot απο livecd

ορισμος σε xorg.conf

Γιαυτό και εγώ θεωρώ τα Gnu/Linux ~ *BSD τα καλύτερα λειτουργικά...

Anyway, τι να κάνουμε που είμαστε και gamers μερικοί...

ΥΓ.ArchLinux FTW!

Δημοσ.

Γιαυτό και εγώ θεωρώ τα Gnu/Linux ~ *BSD τα καλύτερα λειτουργικά...

Anyway, τι να κάνουμε που είμαστε και gamers μερικοί...

Ευτυχως 2 παιχνιδια που παιζω ολα κι ολα (urban terror και rigs of rods) βγαινουν native για GNU/Linux :-D

ΥΓ.ArchLinux FTW!

Ζωαρα το Arch :P

Δημοσ.

chroot απο livecd

ξηλωμα kms

ορισμος σε xorg.conf

ή

chroot απο livecd

ορισμος σε xorg.conf

σε ευχαριστώ φίλε μου θα το δοκιμάσω και θασ ενημερώσω

παίζω Heroes of Newerth και στο linux τρέχει πιο καλά από ότι στα windows αλλά η ρημάδα η Ati μας έχει κανει την ζωή πατίνι

Δημοσ.

sorry αλλά αν αρχίσουμε να μιλάμε με αριθμούς ας αρχίσουμε μετρώντας τον δείκτη IQ του καθενός πριν επιχειρηματολογήσει, διότι αλλιώς δεν γίνεται συζήτηση.

Δηλαδή από τα παραπάνω νούμερα συμπεραίνεις πως τα mac δεν έχουν προβλήματα και όχι πως αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι ένα συντριπτικά μικρό ποσοστό έχει mac και άρα λιγότερα threads??? ffs!

Έχεις ένα δίκιο εδώ... Όταν οι μισοί εδώ μέσα μιλάτε μόνο με αριθμούς, κι αν από όλα όσα έγραψα και κυρίως από το δεν εκμηδενίζω τα windows, απλά για μένα έρχονται δεύτερα σε σχέση με τα mac από άποψη προβλημάτων και εμένα με εξυπηρετούν τα mac κατάλαβες αυτό που έγραψες, όντως πρέπει να ελέγξεις το iq σου!

Τραγικό πάντως να πέφτετε κάποιοι τόσο χαμηλά με ειρωνείες για να υπερασπιστείτε την άποψη σας...

Αλλά ο καθένας πίσω από μια οθόνη συμπεριφέρεται όπως γουστάρει.

Επιμένω πάντως ότι το insomnia ΔΕΝ είναι windows forum, είναι technology forum!

Και αν κάποιοι από μας χρησιμοποιούμε mac, κι ας είμαστε εμφανώς πιο λίγοι, δε σημαίνει ότι δε θα μπορούμε να γράφουμε ότι mac γουστάρουμε κι όχι windows!

Και στις 150 σελίδες να φτάσετε το συγκεκριμένο topic λόγω μίας δικής μου απάντησης, δεν ιδρώνει το αυτί μου. :rolleyes:

Αυτός που τραβάει το ζόρι διαμαρτύρεται, κι αυτός δεν είμαι εγώ!

• 5 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...