Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

macosx χωρίς directx = fail για home user και

macosx χωρίς sql = fail για εταιρίες

τα macosx για μουσικούς γραφίστες - βίντεο γραφικά είναι ότι πρέπει και βασικά τα mac που είναι εργαλεία είναι τα mac pro που είναι 12πύρινα όχι τα imac αυτά ένα pc ton 800 euro καλύτερο είναι και άμα χαλάσει μπαίνεις μια insomnia αγγελίες η μια βόλτα στο πλαίσιο η στο multirama και τέλος σε μισή ώρα πάλι ζωντανό

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στους υπολογιστές τα Windows ξεπερνάνε τα Mac στις πωλήσεις (κατά πολύ μάλιστα), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι καλύτερα... Είναι απλώς αριθμοί πωλήσεων που δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα & τη ποιότητα, πόσο μάλλον όταν η διαφορά είναι τόσο μικρή & αφορά μόνο μία χώρα!

Αν τα mac ξεπερνούσαν τα windows όμως, ακόμα και στην δημοκρατία της Νάρνια με 10.000 κατοίκους όλο-όλο θα ήταν είδηση γιατί το θεωρητικά "μικρότερο" λειτουργικό ξεπερνά κάποιο "θεωρητικά" μεγαλύτερο σε κοινό λειτουργικό.

2,5 χρόνια είναι τα windows phone στην αγορά και φτάσανε αυτό το νούμερο. Ξεπεράσανε το ios που υπήρχε από πιο πριν και ντεμέκ είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Όχι, δε θεωρώ τα windows καλύτερα από τα mac & μάλιστα το λέω ως χρήστης windows αυτό, κι όχι ως χρήστης mac. Δε συγκρίνονται ούτε από άποψη σταθερότητας, ούτε των δεκάδων κολλημάτων που τρώνε τα windows, ούτε στη ταχύτητα, ούτε καν στην ασφάλεια! Στο μοναδικό πράγμα που συγκρίνονται είναι στις τιμές "έτοιμων υπολογιστών" που θεωρώ την Apple απαράδεκτη να φουσκώνει τόσο πολύ τις τιμές... Σε τίποτα άλλο.

Ξεχνας το πιο σημαντικο. Το πληθος προγραμματων κλπ για Windows σε συγκριση με το πληθος προγραμματων για Macintosh, ειναι οση και η διαφορά των μυρμηγκιων στην γη με το πληθος των φαλαινων. Case closed.

Δημοσ.

Γιατί κάνετε έτσι δεν μπορώ να καταλάβω! Εγώ έχω και PC με Windows 7 και iphone4 και ipad2 και όλα κάνουν αυτό που θέλω (από το καθένα). Δεν περιμένω από την Apple να έχω ταχύτητα και high end υλικά πάνω για παιχνίδια αλλά ποιότητα κατασκευής και brand name. Από την Microsoft όμως έχω την απαίτηση να κάνει παπάδες το PC (που είναι τέρας) χωρίς να πληρώνω 400 δολάρια για 8GB μνήμη. Με λίγα λόγια το κάθε ένα είναι καλύτερο σε κάτι από το άλλο και φυσικά χειρότερο σε κάτι από το άλλο. Είναι στο χέρι του καθένα μας να διαλέξει και λέγεται επιλογή.

Ακριβώς εκεί είναι όλη η ουσία. Αν εμένα με βολεύουν τα mac, με βολεύουν τα mac. Αν οι υπόλοιποι επιλέγουν windows, επιλέγουν windows επειδή αυτά τους εξυπηρετούν.

Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί θα πρέπει να μπω σε "κόντρα μεταξύ πωλήσεων ή αριθμών" για το ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο, ούτε επίσης μπορώ να καταλάβω γιατί αν κάποιος γράψει μια άλλη άποψη, θα πρέπει κάποιοι αντί να συζητάνε, να προχωράνε σε ειρωνείες!

Δηλαδή το insomnia είναι ένα forum αποκλειστικά για όσους χρησιμοποιούν windows?

ή αν μιλήσουμε με αριθμούς, επειδή έξω κυκλοφορούνε λιγότερες Mercedes από πχ Kia Picanto, είναι τα Picanto καλύτερα?

Μπράβο σ'αυτούς που μιλάνε με επιχειρήματα ότι ενδεχομένως να'χω λάθος άποψη και μπράβο σ'αυτούς που μπορούν και τα υποστηρίζουν! Αλλά ειρωνίες?

Sorry δε μασάει η κατσίκα ταραμά... Τη γνώμη μου θα τη λέω κι ας είναι λάθος και αν είναι λάθος, θα το αποδεχτώ κιόλας. Περί τεχνολογίας πρόκειται, όχι μόνο περί microsoft!

Και συζητάμε σε forum, δε μαλώνουμε σαν τους παππούδες στα καφενεία.

Δημοσ.

ntg1980 λες οτι τα win είναι δευτερα σε επιδόσεις σε σχέση αντίστιχο os της apple..

Πλεον αυτό έχει αλλάξει.. Βάζοντας ενα ssd στο pc... ακόμα και τα mac με ssd είναι πλεον πιο αργά το έχω συγκρίνει..

Δημοσ.

Πολύ ωραία τοποθέτηση! Ούτε ειρωνείες, ούτε μ@λ@κίες...

Βάσισες κάπου τη γνώμη σου και την έγραψες!

Κι ενδεχομένως να είναι έτσι κιόλας, διότι από τα Windows 7 παράπονο δεν έχω (μπροστά στα αναρίθμητα παράπονα που είχα από τα XP & Vista).

Αλλά τουλάχιστον έγραψες κάτι που έχει νόημα, χωρίς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα!

Θεωρώ από'κει και πέρα ότι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ & ΑΣΤΕΙΟ να φτάνουμε τη πέμπτη σελίδα, κι αντί ν'ασχολούμαστε με το θέμα του topic, ν'ασχολούμαστε με ένα μέλος που έγραψε από κάτω κάτι που δε συμφωνεί με τη γνώμη μας... ότι

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ WINDOWS ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ MAC!

Και μιλάω ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Αυτό ακόμη και καλύτερα να είναι τα windows, δεν αλλάζει. Γενικά η λειτουργία των mac μου αρέσει περισσότερο.

Τιμή μου και σας ευχαριστώ που έχει τόσο βάρος η άποψη μου, πόσο μάλλον σε σύγκριση με τις πωλήσεις του iPhone στη Κίνα...

Δημοσ.

Και στους υπολογιστές τα Windows ξεπερνάνε τα Mac στις πωλήσεις (κατά πολύ μάλιστα), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι καλύτερα... Είναι απλώς αριθμοί πωλήσεων που δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα & τη ποιότητα, πόσο μάλλον όταν η διαφορά είναι τόσο μικρή & αφορά μόνο μία χώρα!

Καταρχην για να ξερεις οτι τωρα με τους SSD, Intel i7, Οθονες 3D, η Apple ηδη τρωει γερες ηττες. Και κατι αλλο, το 6% με το 7% της Microsoft εχει πολυ μεγαλη διαφορα, γιατι για 1% δεν γινεσαι κυβερνηση και η Microsoft καταφερε κατι σε 2 μηνες που δεν καταφερε η Mac τοσο καιρο. Kαι δε δεχομαι σχολεια για τη ποιοτητα Windows. Διοτι φιλε μου αν παρεις netbook και βαλεις windows και συγκρινεις μετα με mac οκαυ. παρε ενα pc με ι7, 16gb ραμ, βαλτου win8, βαλτου και μια 3d συν οτι μπορεις να βαλεις οτι προγραμμα 8ες και να τρεξεις οτι παιχνιδι θες Και μετα συγκρινετο με το Μαc. Kαι κατι τελευτεο, για να δειτε οτι το 7% εχει σημασια...

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

WIN - MAC = 1 - 0

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ :D

Kαι κατι ακομα για το 69% android.

Android = HTC, Sony ericsson, samsung etc.

Ξεχνάτε το πιο σημαντικό, κάτι το οποίο οδήγησε κ στην ευρεία διάδοση των android, την τιμή. Android αγοράζεις με ένα 100ρικο, wp7 με 150-200 ενώ iphone με 600-700. Επιπλέον, τα wp7 είναι ένα ταχύτατο λειτουργικό που δε σου σπάει τα νεύρα να κάνεις scrolling ή να φορτώσεις την τάδε εφαρμογή. Ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα είναι το μικρό Marketplace με μόλις 90.000 εφαρμογές (μας έβγαλε την πίστη μέχρι να βγάλει το skype, κ αυτό beta...) έναντι του android market με 450.000 εφαρμογές και του apple store με 500.000+. Πάντως δε βλέπω και έντονες προωθητικές κινήσεις από την M$.

Κακά τα ψέματα, πάνω στο iphone στηρίχθηκε η εξέλιξη και των άλλων 2 και όπως είπατε το iphone είναι μόδα αλλά πλέον ότι κάνεις με αυτό το κάνεις κ με android κ, ελπίζω σύντομα, με wp7

To Lumia 550e :)

--

φτιαξτε μου ενα PC με 2 χιλιαρικα και συγκρινετετο με τα μακ ( βαλτε και win8) και αντε γεια σας. μου τα χετε κανει τουμπανο με τη σαπιο εταιρεια την apple,

Tι θελετε απειρα γραφικα? απειρη μνημη? τεραστεια οθονη 42΄΄ ? πειτε μου τι θελετε direct θελετε??? windows 8 θελετε που ανοιγεις 3000 καρτελες και καμια δε καταναλωνει μνημη?θες υδροψυκτη motherboard? τι θελεις πες μου ολα υπαρχουν... θες ακομα να αλλαζειq καθε μηνα ram και καρτα γραφικων αναλογα με την τεχνολογια που εξελισεται? εδω ολα αιντεεε πιααα

Δημοσ.

Προσωπικά μου φαίνονται λογικά τα νούμερα...Σκεφτείτε ότι ο μεγαλύτερος πάροχος της Κίνας είναι η China Mobile η οποία κατέχει το 70% της αγοράς και δε πουλάει το iPhone.Συν και ότι παίζει ρόλο η τιμή που λογικά θα είναι ακριβό για τους Κινέζους

Δημοσ.

Τα Γουιντοουζ δεν ειναι καλυτερα απο Μακ; 1 φαουλ

Στις γλώσσες προγραμματισμού ισχύει αυτό που λέμε "Δεν υπάρχει καλύτερη γλώσσα", δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι η C είναι καλύτερη της Java ή το αντίθετο. Η κάθε γλώσσα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στα λειτουργικά. Γιατί τα Windows να είναι καλύτερα από τα Mac ή το αντίθετο; Ανάλογα με τη δουλειά που θες να κάνεις, διαλέγεις τον πιο βολικό τρόπο (για σένα).

Συγκρινεις την ποιοτητα των ανλαγκ-σουπερ σμουθ γουιντοουζ με το κινητο μηλο που πουλαει μονο επειδη ειναι μοδα; 2 φαουλ

Κοκκινη καρτα.

Ας ξεπεραστούν κάποτε αυτά τα στερεότυπα. Δεν μπορείς να δεχτείς (και άλλοι που μιλούν περί "μόδας") ότι ίσως να υπερτερεί σε κάποιο τομέα έναντι του ανταγωνισμού; Μιλάμε για 670 € το φθηνότερο και μιλάς για μόδα;

Αν γίνετε (αφορά όλους) τις Ελληνικές λέξεις να τις γράφουμε στα Ελληνικά και οποιαδήποτε άλλη λέξη στην γλώσσα προέλευσης της.

Δημοσ.

Καταρχην για να ξερεις οτι τωρα με τους SSD, Intel i7, Οθονες 3D, η Apple ηδη τρωει γερες ηττες. Και κατι αλλο, το 6% με το 7% της Microsoft εχει πολυ μεγαλη διαφορα, γιατι για 1% δεν γινεσαι κυβερνηση και η Microsoft καταφερε κατι σε 2 μηνες που δεν καταφερε η Mac τοσο καιρο. Kαι δε δεχομαι σχολεια για τη ποιοτητα Windows. Διοτι φιλε μου αν παρεις netbook και βαλεις windows και συγκρινεις μετα με mac οκαυ. παρε ενα pc με ι7, 16gb ραμ, βαλτου win8, βαλτου και μια 3d συν οτι μπορεις να βαλεις οτι προγραμμα 8ες και να τρεξεις οτι παιχνιδι θες Και μετα συγκρινετο με το Μαc. Kαι κατι τελευτεο, για να δειτε οτι το 7% εχει σημασια...

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

WIN - MAC = 1 - 0

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ :D

Kαι κατι ακομα για το 69% android.

Android = HTC, Sony ericsson, samsung etc.

To Lumia 550e :)

--

φτιαξτε μου ενα PC με 2 χιλιαρικα και συγκρινετετο με τα μακ ( βαλτε και win8) και αντε γεια σας. μου τα χετε κανει τουμπανο με τη σαπιο εταιρεια την apple,

Tι θελετε απειρα γραφικα? απειρη μνημη? τεραστεια οθονη 42΄΄ ? πειτε μου τι θελετε direct θελετε??? windows 8 θελετε που ανοιγεις 3000 καρτελες και καμια δε καταναλωνει μνημη?θες υδροψυκτη motherboard? τι θελεις πες μου ολα υπαρχουν... θες ακομα να αλλαζειq καθε μηνα ram και καρτα γραφικων αναλογα με την τεχνολογια που εξελισεται? εδω ολα αιντεεε πιααα

Αν σηκώσεις το κεφάλι σου λίγο πιο ψηλά και κοιτάξεις τις δύο τελευταίες απαντήσεις που έδωσα στη συγκεκριμένη σελίδα, πιστεύω ότι θα καλύψουν εις το έπακρον τη θεατρική σου παράσταση με τα τεράστια γράμματα!

Πάντως να ξέρεις ότι δε θα κοιμηθώ όλη νύχτα που τα windows βγαίνουν πρώτα και τα mac χάνουν. Πραγματικά αναρωτιόμουν τόση ώρα τι μου φαγουρίζεται... για μάντεψε?!? :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Windows phone:

Tο πιο γρηγορο λειτουργικό στην αγορά με την πιο ιλίθια προώθηση και τιμολογηση στην ιστορία του marketing...

Δημοσ.

Δεν το πιστευω οτι διαβαζω πως η Microsoft βγαζει καλυτερο λειτουργικο απτην Apple.

χαχαχαχαχαχα τραγικο.

Δημοσ.

Και κλασικά άλλο ένα Fanboy fest έγινε το Thread...

Παντός μου αρέσει πως το εύκολο Upgrade στα Desktop PCS δίνεται σαν + των windows...

Είχα την εντύπωση πως και GNU/LInux Να έχεις και *BSD να έχεις και Solaris να έχεις και ότι και εάν έχεις τέλος πάντων το ίδιο συμβαίνει με τα Desktop Pcs(*Ακόμα και Hackintosh)...

Βρε λες να παίζει ρόλο το λειτουργικό στο Hardware upgrade? :confused:

MY WHOLE LIFE IS A LIE :rolleyes: :-(

ΥΓ.Τα Mac κατά κύριο λόγο πουλάνε σε Laptop(Macbooks),καλό θα ήταν τα "επιχειρήματα" σας να αφορούν αυτά...

ΥΓ2.Και επειδή την ξέρω την δουλεία πως κάπως θα καταλήξω fanboy από κάποιον: Χρησιμοποιώ GNU/Linux και Windows 7.

Δημοσ.

Ποτέ μου δεν είχα δικό μου κάποιο από τα προϊόντα της Apple για να μπορώ να έχω άποψη για αυτά, που πραγματικά σκίζουν σε σχεδιασμό. Και πάντα το είχα μεράκι να αγοράσω κι εγώ ένα iPhone.

Όταν αγόρασα το lumia 800 συνειδητοποίησα ότι με λιγα χρήματα παραπάνω θα μπορούσα να είχα πάρει το μηλαράκι. Ψιλοδαγκωθηκα να πω την αλήθεια αλλά μετά από 2 μήνες συμβίωσης το lumia με έκανε να μην θέλω άλλο κινητό.

Πιστεύω λοιπόν ότι τα WPs όχι μόνο θα παραμείνουν μπροστά σε πωλήσεις αλλά θα αυξήσουν την διαφορά. Θα απειλήσουν στο μέλλον και όλες τις πλαστικουρες των ανδροειδων αν οι κατασκευαστές τους δεν κάνουν στροφή σε ποιοτικότερη κατασκευή και σοβαρότερη υποστήριξη του αχανούς σε ποικιλομορφία λειτουργικού τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν το πιστευω οτι διαβαζω πως η Microsoft βγαζει καλυτερο λειτουργικο απτην Apple.

χαχαχαχαχαχα τραγικο.

Tόσο σε συγκόνισε που έπρεπε να γραφτείς στο insomnia μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσεις απ το πρώτο σου ποστ οτι απαγορεύεται άλλη εταιρία να φτιάξει καλύτερο λειτουργικό απ την apple?Καλωσόρισες στο insomnia.

shaved-apple_1.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...