steveevo Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια τον τελευταιο καιρο που ανοιγω τα windows 7 στην αρχη μου βγαζει ενα error message. Microsoft c++ Runtime library Runtime error/Program/user/stavros/appdata/roam... λογικα εχει μπει ιος ε? Αν ναι πως θα τον βγαλω?
sargio01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Κάνε scanning με το antivirus σου σε κανονική λειτουργία και μετά με το malwarebytes antimalware free, σε safe mode.
steveevo Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εκανα full scanning στο caspersky πιο πριν και μου βρηκε 3 ιους τους εκανε dissenfect kai συνεχιζει να βγαζει το ερρορ οταν ανοιγω το πισι θα κατεβασω αυτο που ειπες να δουμε αμα βρει τιποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια τον τελευταιο καιρο που ανοιγω τα windows 7 στην αρχη μου βγαζει ενα error message. Microsoft c++ Runtime library Runtime error/Program/user/stavros/appdata/roam... Μπορεις να δεις ολοκληρο το path?
steveevo Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παιδια τελικα 3 ιους εχει το πισι και δεν μπορει να τουσ κανει dissenfect ουτε το antivirus ουτε το programma που μου προτεινατε τι να κανω? Gio δυστηχως δεν μου βγαζει ολοκληρο το path.
hawkpilot Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παιδια τελικα 3 ιους εχει το πισι και δεν μπορει να τουσ κανει dissenfect ουτε το antivirus ουτε το programma που μου προτεινατε τι να κανω? Gio δυστηχως δεν μου βγαζει ολοκληρο το path. Έκανες σάρωση σε safe mode?
sargio01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Βάλε τους φόλα Άλλο τρόπο πέρα απο τους ήδη προτεινόμενους, δεν ξέρω... το επόμενο βήμα που θα έκανα, είναι back up και format!
steveevo Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μπηκα σε safe mode απο την εκκινιση και εκανα σαρωση με το anti mallware αλλα δεν βρηκε τιποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μπηκα σε safe mode απο την εκκινιση και εκανα σαρωση με το anti mallware αλλα δεν βρηκε τιποτα. Βoot με live cd/usb απο καποιον antivirus vendor, update και full scan. Πχ απο Kaspersky
steveevo Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Βoot με live cd/usb απο καποιον antivirus vendor, update και full scan. Πχ απο Kaspersky Πως ακριβως το κανουμε αυτο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εκανες κλικ στο λινκ που σου εδωσα?
steveevo Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Κατεβασα το rescue disc το εκανα record se usb και οταν tελειωσε μου εβγαλε error launching application μετα εκανα επανεκκινιση μπηκα στα boot options και εβαλα 1ο το usb σαν order και μου εβγαλε μηνυμα να βγαλω το usb για να ξεκινισει to pc.
hijack3rr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια τον τελευταιο καιρο που ανοιγω τα windows 7 στην αρχη μου βγαζει ενα error message. Microsoft c++ Runtime library Runtime error/Program/user/stavros/appdata/roam... λογικα εχει μπει ιος ε? Αν ναι πως θα τον βγαλω? steveevo αφού σου το βγάζει με την εκκίνηση των Windows 7 το σφάλμα, για δοκίμασε και αυτό. 1) Πάνε στο μενού έναρξη και τρέξε Msconfig.exe 2) Από το Msconfig.exe πάνε στο μενού Εκκίνηση και δες αν υπάρχει κάποιο στοιχείο στην λίστα με την παραπάνω διαδρομή , εαν υπάρχει κάντο disable, και κάνε ένα reboot μετά.
steveevo Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ωραια τωρα δεν μου βγαζει το μηνυμα οταν ανοιγει ο υπολογιστης αλλα τι θα γινει με τους ιους πως θα τους σβησω?
hijack3rr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραια τωρα δεν μου βγαζει το μηνυμα οταν ανοιγει ο υπολογιστης αλλα τι θα γινει με τους ιους πως θα τους σβησω? Έκανες scan με κάποιο αντιικό και σου βρήκε ιούς ? Αν ναι,τί τύπου? Δοκίμασε με το εργαλείο της Microsoft. Πάνε στο μενού έναρξη και τρέξε mrt.exe, αν δεν το έχεις κατέβασέ το από εδώ και κάνε ένα Full System Scan. Πιθανόν να είναι κάποιο Malicious Software, αν δεν σου βρει κάτι τότε δεν έχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2012 από hijack3rr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα