Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι οι υπάλληλοι στο Πλαίσιο' date=' όταν τους αναφέρεις ότι δεν είναι καλά τα Turbo-X, σου απαντάνε με ένα χαμόγελο, "Για πότε μιλάς;". Τι πάει να πει για πότε ρε φίλε; Δηλαδή τόσα χρόνια πριν, μου πουλούσες πλέμπα; Η απάντησή τους είναι ίδια με εκείνη τον οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. "Δεν έχετε καλή ομάδα" - "Για πότε μιλάς;"[/quote']

Χαχαχα. Μα την παναγία αυτό ακριβώς μου είπε ένας τύπος από το πλαίσιο που μιλάγαμε εχθές στο τηλέφωνο. Τον ρωτάω το συγκεκριμένο μηχάνημα τι σασί φοράει και με ρωτάει γιατί θέλω να ξέρω. Του λέω επειδή σε όλα τα φόρουμ το κράζουν και μου λέει την ατάκα. Για πότε μιλάνε; του λέω για τώρα και επειδή αυτό δεν είναι clevo θέλω να ξέρω τι είναι.

Για να ακούσω γνώμες και για αυτό:

http://www.medion.com/gb/electronics/prod/MEDION%C2%AE+ERAZER%C2%AE+X6821+%28MD98054%29/30013952A1?category=erazer&name=MEDION+ERAZER+Special

Νομίζω ότι φοράει σασί MSI.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχουν πάρει γραμμή από την εταιρία.

Και εγώ τώρα θα εμπιστευτώ το Πλαίσιο για Turbo-X. Αν μετά από 4 χρόνια μου πουν πάλι "για πότε μιλάμε";

Αφήστε ρε παιδιά...

Δημοσ.

Χαχαχα. Μα την παναγία αυτό ακριβώς μου είπε ένας τύπος από το πλαίσιο που μιλάγαμε εχθές στο τηλέφωνο. Τον ρωτάω το συγκεκριμένο μηχάνημα τι σασί φοράει και με ρωτάει γιατί θέλω να ξέρω. Του λέω επειδή σε όλα τα φόρουμ το κράζουν και μου λέει την ατάκα. Για πότε μιλάνε; του λέω για τώρα και επειδή αυτό δεν είναι clevo θέλω να ξέρω τι είναι.

Για να ακούσω γνώμες και για αυτό:

http://www.medion.com/gb/electronics/prod/MEDION%C2%AE+ERAZER%C2%AE+X6821+%28MD98054%29/30013952A1?category=erazer&name=MEDION+ERAZER+Special

Νομίζω ότι φοράει σασί MSI.

Κανείς αποψη για το Medion;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γενικώς παρατηρώ πως κακά λόγια λέγονται για τους περισσότερους κατασκευαστές, με εξαιρεση την Dell...

Προσανατολιζόμουν στο εν λόγω Turbo-X, αλλα τα σχόλια σε αυτό το thread (και άλλα παρόμοια), με κάνουν διστακτικό πλέον, όσον αφορά την διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Δεδομένου ότι μένω και επαρχία, μακριά απο σημεία Πλαίσιο, είναι επιπλέον ο φόβος για βλάβη. Απ'ότι παρατηρώ πάντως, συνήθως οι μητρικές φαίνεται να χαλάνε στα λαπτοπ...

Τα χαρακτηριστικά είναι πάρα πολύ καλά, αλλά παίζει πολύ ο παράγοντας ποιότητα και service. Τουλάχιστον, ξέρει κανείς αν το Πλαίσιο δέχεται κάποιου είδους αποστολής του μηχανήματος για service και επιστροφής στον πελάτη;

Επί πολλές μέρες ψάχνω για ένα ισχυρό λαπτοπ, αλλά βλέπω πως τα στοκ έχουν σε γενικές γραμμές "στεγνώσει" (multirama τιποτα, αππεριψαν την παραγγελια για το XPS 17 λόγω εξάντλησης και μη ανανέωσης, e-shop τα ιδια, δεν εχει τιποτα, το ιδιο και πολλά μικρότερα μαγαζιά). Εξαιτίας αυτού, το Πλαίσιο φαντάζει πολύ ελκυστικό, ενώ παράλληλα συνδυάζει και τα επιθυμητά για εμένα χαρακτηριστικά (π.χ αλλα μηχανηματα που κοιτουσα, ειτε υστερουσαν σε GPU, ειτε ειχαν αργο HDD, είτε τεραστια ανάλυση οθονης κλπ, δηλαδη ήταν μια φάση "ναι μεν αλλά").

Σε μιά στιγμή σκέφτηκα πως προβλήματα φθοράς λόγω θερμοκρασιών (πχ καμμένες μητρικές) θα μπορούσαν να αποφευχθούν με ένα τερατώδες cooling pad που συνεισφέρει στην ψύξη, αλλά και πάλι διατηρώ αμφιβολίες...

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι την πατανε με τα Specs.

Τα turbo-x, δεν τσουλανε. Εχουν καλα specs σε καλυτερη τιμη, αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι σαν να εχει χαμηλοτερα.

Απο εκει και περα ολα τα Laptop το εχουμε πει ειναι αρρωστιαρικα. Παιζει ρολο και το μεγεθος στη ψυξη. Αλλιως ειναι σε ενα 18αρι και αλλιως σε ενα 15αρι, οπου το πρωτο εχει καλυτερη.

Συνηθως τα μικρα κανουν σαν ηλεκτρικες σκουπες και η βαση δεν προσφερει και κατι φοβερο.

Laptop παιρνεις αν ειναι μεγαλη αναγκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οι περισσοτεροι την πατανε με τα Specs.

Τα turbo-x' date=' δεν τσουλανε. Εχουν καλα specs σε καλυτερη τιμη, αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι σαν να εχει χαμηλοτερα.

Απο εκει και περα ολα τα Laptop το εχουμε πει ειναι αρρωστιαρικα. Παιζει ρολο και το μεγεθος στη ψυξη. Αλλιως ειναι σε ενα 18αρι και αλλιως σε ενα 15αρι, οπου το πρωτο εχει καλυτερη.

Συνηθως τα μικρα κανουν σαν ηλεκτρικες σκουπες και η βαση δεν προσφερει και κατι φοβερο.

Laptop παιρνεις αν ειναι μεγαλη αναγκη.[/quote']

Μη τρολλαρεις . Το μόνο που ισχύει είναι η σχεση μεγέθους / ψύξης , αλλα κ πάλι όχι πάντα . Το μέγεθος βοηθάει τον κατασκευαστή να διαχειριστεί πιο εύκολα τα εκλυομενα ποσά θερμοτητας αλλα απο εκεί κ πέρα απαιτείται κ ένα αξιοπρεπές σύστημα ψύξης . Κάποιοι κατασκευαστές έχουν καλή παράδοση σε αυτόν τον τομέα . Τα clevo ( που χρησιμοποιούν τα turbo-x) είναι απο αυτα ....

Sent from my iPod touch using Insomnia

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Turbo-X Iron_Stn ' date=' Intel Core 2 Duo 2.53Ghz, 4GB Ram DDR3, Nvidia Quadro 3700FX , 10255 3dMark06 (1280x800)

:)

Sorry, ok. Τα τουρμπεξ ειναι τα καλυτερα.[/quote']

Τρολλαρισμα Νο2 (εκτός κ αν θεωρείς ότι έτσι προσφέρεις κάτι στην συζήτηση )

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Εσυ επιμενεις οτι τα τουρμπεξ ειναι καλα επειδη εισαι κατοχος. Εγω αυτο που κανω ειναι να πω στον φιλο οτι τα turbox ειναι οτι χειροτερο μπορει να αγορασει καποιος.

Εξηγω μερικα πραγματα, απαντας απο κατω λεγοντας τα ιδια που λεω και λες οτι τρολαρω.

Την αληθεια του λεω. Μονο και μονο που το ιδιο το Πλαισιο το παραδεχεται απαντωντας "για ποτε μιλατε" καταλαβαινεις.

Αν θες να συμμετεχεις στην κουβεντα λοιπον, κοψε την επιθεση και μιλα καλυτερα.

Δημοσ.

Λοιπον οταν σε ενα θεμα με τιτλο "Γνωμες για λαπτοπ Χ" , εσυ λες οτι :

α.

Τα turbo-x, δεν τσουλανε. Εχουν καλα specs σε καλυτερη τιμη, αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι σαν να εχει χαμηλοτερα.

, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

β.

Εγω αυτο που κανω ειναι να πω στον φιλο οτι τα turbox ειναι οτι χειροτερο μπορει να αγορασει καποιος.

ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Μετα το να λες

Εξηγω μερικα πραγματα, απαντας απο κατω λεγοντας τα ιδια που λεω και λες οτι τρολαρω.

, οπως καταλαβαινεις δεν εχει νοημα , διοτι ακριβως ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ=TROLLING

Αλλα ξεχασα εσυ λες την αληθεια ...

Την αληθεια του λεω.

Ποια αληθεια? Γιατι αυτο δεν το λενε χιλιαδες αλλοι κατοχοι φορητων clevo ανα τον πλανητη?

Ασε που με κατηγορεις οτι η αποψη μου δεν ειναι αντικειμενικη διοτι ειμαι κατοχος . Καθε φορα προτεινω τα λαπτοπ που συμφερουν. Ε λοιπον στην περιοχη τιμων κοντα στα 750Ε , σημερα , στην Ελλαδα δεν συμφερει αλλος πιο πολυ απο τον συγκεκριμενο.

Βεβαια εγω δεν θα επαιρνα τιποτα λιγοτερο απο αυτον : http://www.skroutz.g...B-64GB-SSD.html

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου δωσω στοιχεια. Εχω δουλεψει και εχω στην κατοχη μου Turbo-x με i5 και ειναι πιο αργο απο Core 2 Duo HP.

Το Wifi πιανει παντα 2 γραμμες λιγοτερες απο ολες τις συσκευες στον ιδιο χωρο.

Περα απο αυτο το trackpad δεν γλυστραει και η ολη κατασκευη ειναι κατω του μετριου.

Αν θες μια εξηγηση, δες τις τιμες. Τα TurboX εχουν καλυτερα Specs με καλυτερες τιμες. Κατι γινεται εδω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχω δουλεψει και εχω στην κατοχη μου Turbo-x με i5 και ειναι πιο αργο απο Core 2 Duo HP.

Τι εννοεις πιο αργος? Σε μετρησεις ή σε αισθηση? Το 1ο αποκλειεται για το 2ο υπαρχουν 100 αιτιες (πχ λειτουργικο / ταχυτητα σκληρου / προγραμματα κτλ)

Το Wifi πιανει παντα 2 γραμμες λιγοτερες απο ολες τις συσκευες στον ιδιο χωρο.

Δεν εχει σημασια. Μπορει λογω διαφορετικου wireless chipset να "μεταφραζει" διαφορετικα το σημα. Στην ταχυτητα download ειναι το ιδιο?

Περα απο αυτο το trackpad δεν γλυστραει και η ολη κατασκευη ειναι κατω του μετριου.

Εδω δεν μπορω να πω κατι. Οντως σαν κατασκευες δειχνουν πιο φθηνες. Αλλα τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει λιγο κ αυτο. Απο την μια τα barebone της Clevo εγιναν πιο ομορφα/συμπαγη κ απο την αλλη οι επωνυμοι κατασκευαστες εκαναν εκπτωσεις στα δικα τους (πχ δες φθηνα πλαστικα σε sony/toshiba/hp/acer κα)

Αν θες μια εξηγηση, δες τις τιμες. Τα TurboX εχουν καλυτερα Specs με καλυτερες τιμες. Κατι γινεται εδω.

Εδω η εξηγηση ειναι απλουστατη. Επειδη ακριβως εχουμε να κανουμε με barebone κ οχι με "επωνυμα" (κ αυτα κινεζικα ειναι) μηχανηματα η τιμη ειναι σαφως χαμηλοτερη αλλα απο την αλλη απολαμβανεις καλυτερα χαρακτηριστικα. Τρανο παραδειγμα ο φορητος της υπογραφης μου ο οποιος μετα απο 4 χρονια παιζει σχεδον τα παντα κ δεν εχει κανει κιχ (εκτος βεβαια απο αλλαγη της καρτας γραφικων η οποια προερχεται απο τα προβληματικα ετσι κι αλλιως gpu της σειρας 9ΧΧΧ) , ενω εχει κ οθοναρα κ στην ιδανικη για μενα αναλυση την 1680Χ1050 για 15,6'' (η 1366Χ768 που εχουν τα 15-αρια στις μερες μας ειναι απαραδεκτη).

Δημοσ.

Τι εννοεις πιο αργος? Σε μετρησεις ή σε αισθηση? Το 1ο αποκλειεται για το 2ο υπαρχουν 100 αιτιες (πχ λειτουργικο / ταχυτητα σκληρου / προγραμματα κτλ)

Δεν εχω παρει μετρησεις.

Σε αισθηση. Αργει.

Ο δισκος και στα δυο laptops ειναι κανονικος απλος δισκος.

Φρεσκοφορμαρισμενα και τα δυο.

Δεν εχει σημασια. Μπορει λογω διαφορετικου wireless chipset να "μεταφραζει" διαφορετικα το σημα. Στην ταχυτητα download ειναι το ιδιο?

Το κραταω αυτο να το λεω σε οσους μιλανε για τι χαμηλο σημα του iPhone. :)

Μπορει και να ειναι ετσι. Μπορει και οχι.

Εδω δεν μπορω να πω κατι. Οντως σαν κατασκευες δειχνουν πιο φθηνες. Αλλα τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει λιγο κ αυτο. Απο την μια τα barebone της Clevo εγιναν πιο ομορφα/συμπαγη κ απο την αλλη οι επωνυμοι κατασκευαστες εκαναν εκπτωσεις στα δικα τους (πχ δες φθηνα πλαστικα σε sony/toshiba/hp/acer κα)

Και ενα παλιο dv6000 HP, αθλιο ειναι. Κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα και δεν ειναι οτι καλυτερο. Βαλε ομως ποσα χρονια πισω ειναι.

Για τα Sony δεν μπορω να πω το ιδιο. Δεν ειναι τελεια, αλλα βλεπεις ποσο ομορφα και τακτοποιημενα ειναι τα πραγματα στο εσωτερικο του.

Εδω η εξηγηση ειναι απλουστατη. Επειδη ακριβως εχουμε να κανουμε με barebone κ οχι με "επωνυμα" (κ αυτα κινεζικα ειναι) μηχανηματα η τιμη ειναι σαφως χαμηλοτερη αλλα απο την αλλη απολαμβανεις καλυτερα χαρακτηριστικα. Τρανο παραδειγμα ο φορητος της υπογραφης μου ο οποιος μετα απο 4 χρονια παιζει σχεδον τα παντα κ δεν εχει κανει κιχ (εκτος βεβαια απο αλλαγη της καρτας γραφικων η οποια προερχεται απο τα προβληματικα ετσι κι αλλιως gpu της σειρας 9ΧΧΧ) , ενω εχει κ οθοναρα κ στην ιδανικη για μενα αναλυση την 1680Χ1050 για 15,6'' (η 1366Χ768 που εχουν τα 15-αρια στις μερες μας ειναι απαραδεκτη).

Τα επωνυμα δεν ειναι κινεζικα. Κατασκευαζονται στην Κινα. Αυτο που κοιταμε ειναι οι προδιαγραφες για να χαρακτηρισουμε ενα προϊον.

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι πως σαν ποιοτητα, δεν ειναι καλα.

Μια ερωτηση επειδη λεμε για barebone. Τα multirama laptop, ειναι Clevo;

Δημοσ.

Μια ερωτηση επειδη λεμε για barebone. Τα multirama laptop, ειναι Clevo;

Eχουν σταματησει να "φτιαχνουν" δικους τους φορητους. Ασε που δεν νομιζω πως ηταν clevo. Πληρης οδηγος εδω http://forum.noteboo...re-posting.html

Εδω http://forum.noteboo...-v1.html#greece λεει πως εχει μονο το πλαισιο.

Δημοσ.

Σημερα πηγα μια βολτα απο το πλαισιο. Αυτος εδω http://www.plaisio.g...532-650-2VR.htm ελεγε απο κατω clevo w270en.

Αυτος εδω http://www.plaisio.g...brid-BD-2VR.htm , δεν εγραφε κατι κ ο πωλητης δεν ηξερε. Το σασι μου αφησε ασχημες εντυπωσεις (πολυ πλαστικουρα κ μετρια οθονη).

Βασικα πηγα να βρω αυτον εδω http://www.plaisio.g...I-i7276-850.htm αλλα δεν τον ειχαν. Για την Ελληνικη αγορα ειναι κορυφη. Ο πωλητης δεν ηξερε να μου πει γιατι εχει στο σιτε τον 2760qm αντι για καποιον ivy. Επλιζω να ειναι τυπογραφικο. Αν οχι uber fail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...