liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εχεις κονέ για Αμερική κ καθομαστε κ κοιταμε τι θα παρεις? Ξεσκισου κ παρε οτι πιο δυνατο βρεις.
slekkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εχεις κονέ για Αμερική κ καθομαστε κ κοιταμε τι θα παρεις? Ξεσκισου κ παρε οτι πιο δυνατο βρεις. Κάθε χρόνο τους αγγαρεύω τους συγγενείς μου και πέρυσι και πρόπερσι το παράκανα οπότε φέτος πρέπει να χαλαρώσω γιατί θα φάω κράξιμο . Πρόπερσι τους έβαλα και κουβάλησαν το Asus G73 ολόκληρο θηρίο με το backpack και όλα τα αξεσουάρ. Τούμπανο μηχάνημα με 1200$ δηλαδή τότε με τι μεγάλη διαφορά δολλαρίου ευρό γύρο στα 850€ με 3 χρόνια παγκόσμια εγγύηση. Απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά από 6 μήνες το πούλησα 1200€ και ο φίλος που το πήρε ακόμα κάνει κωλοτούμπες από τη χαρά του. Πέρυσι τους έβαλα να μου φέρουν το Alienware m17x-R3 το μεγαλύτερο μοντέλο με 3 χρόνια παγκόσμια εγγύηση. Έκανα την παραγγελία με skype σε έναν πωλητή της dell που ήταν στης Ινδίες και μου τον σύστησε ένας τύπος από το www.notebookreview.com. Ο ινδός προκειμένου να μη χάσει την πώληση μου κατέβασε την τιμή από 2600$ σε 1900$ δηλαδή 1400€ με φουλ εξτρά, από backpack μέχρι καπέλα, μπλουζάκια και ποντίκια. Αυτό το πούλησα στον καλύτερο μου φίλο 1500€ και το παιδί είναι υπερευχαριστημένος αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο κοστίζει εδώ 2600€ και όχι με τόσο καλά χαρακτηριστικά. Επίσης ούτε το Asus είχε έρθει Ελλάδα και σε μερικά online ειχε γύρο στης 2000€. Τώρα για να σας λύσω και την απορία γιατί τα παίρνω και τα πουλάω σε έξη μήνες; Έχω εποχιακό κοσμηματοπωλείο στην Κάρπαθο. Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο και τους επόμενος μήνες μένω Μαρούσι όπου έχω Desktop μηχάνημα τούμπανο. Στο μαγαζί η πολύ δουλειά είναι από Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου αλλά δεν είναι και σούπερ μάρκετ οπότε και τους άλλους μήνες έχω χρόνο για κάνα παιχνιδάκι. Το γραφείο είναι μικρό και σαφώς ένα Desktop πιάνει και πολύ χώρο και έχει και πολλά καλώδια γιαυτό προτιμώ τον φορητό. Μόλις γυρίσω όμως στην Αθήνα δεν τον χρειάζομαι πια γιατί έχω το σταθερό με την 27άρα οθόνη και επειδή τέτοιο μηχάνημα είναι αμαρτία να μην το χρησιμοποιείς για 6 μήνες το πουλάω. Παλιά έπαιζα Bad Company 2 και άλλα shooter γιαυτό ήθελα τόσο δυνατούς φορητούς. Τώρα χαλάρωσα και παίζω μόνο Diablo 3, Lineage και σύντομα guild wars 2 οπότε δεν χρειάζομαι κάτι τόσο δυνατό αν και όσο το ψάχνω τόσο μπαίνω σε πειρασμό
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Χαχαχαχαχαχα, πλέον απλα γελάω. Εναλλακτικη προταση, για τον φιλο μας? Απλά ήθελα να τονίσω να μην πάρει Τουρμπέξ.
bebis4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τελικά μάλλον θα πάρω αυτό από ΗΠΑ. Έχει όλα τα χαρακτιριστίκα που θέλω και απίστευτη προσφορά. http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=20934WU&category-id=C7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD Τιμή 849.00$ η 666.00€ Ακούω εντυπώσεις. ενα τετοιο θα ηθελα!!!!
slekkas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα turbo-x αλλά για να υπάρχει τόσο μίσος μάλλον χάλια θα είναι.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καταρχήν είναι Τουρμπεξ. Δεν είναι ονομασία συσκευής αυτή. Απο εκει και πέρα είναι Κινεζικα Laptops με καλύτερα Specs απο αλλα στα χρήματα τους, αλλα πιο αργά κατα έναν παράξενο τροπο. Οι μητρικες; Δεν ξέρω. Θα κάνει κάποιος τη δουλειά του, ok, αλλα γιατί να μην πάρει ένα επώνυμο Laptop και να προτιμήσει στην ουσία το noname;
xristoforos89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 .. αλλα πιο αργά κατα έναν παράξενο τροπο. Οι μητρικες; Δεν ξέρω. Ο σκληρος δισκος θα φταιει. Τι ρολο παιζει η μητρικη στο ποσο αργο ειναι;
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Η μητρική δεν παίζει ρόλο; Η μητρική είναι από τα πρώτα που παίζουν ρόλο. Το Chipset, κλπ... Μπορεί να είναι και ο δίσκος βέβαια.
liakjim Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ειλικρινα με αυτα που γραφεται μερικοι εδω μεσα, ριχνετε το επιπεδο ενος (προσφατως) βραβευμενου forum . Καταρχήν είναι Τουρμπεξ. Δεν είναι ονομασία συσκευής αυτή. Καταρχας ειναι τουρμπο_κενο_εξ. Αν ως αντικειμενικο κριτηριο , αποτελει η ονομασια ενος προιοντος , τοτε απλα Απο εκει και πέρα είναι Κινεζικα Laptops με καλύτερα Specs απο αλλα στα χρήματα τους, αλλα πιο αργά κατα έναν παράξενο τροπο. Οι μητρικες; Δεν ξέρω. Οταν λες οτι ειναι πιο αργες οι μητρικες , τι εννοεις? Σε σχεση με ποιες? Και που το ξερεις? Εχεις κανει μετρησεις και ξερεις? Βαλε στο google "clevo slow motherboard" και πες κ μενα. Θα κάνει κάποιος τη δουλειά του, ok, αλλα γιατί να μην πάρει ένα επώνυμο Laptop και να προτιμήσει στην ουσία το noname; Οταν μια εταιρια με 30 χρονια στον χωρο την λες no-name τοτε παλι . Ειναι clevo (εδω ποια ειναι αυτη: http://en.wikipedia.org/wiki/Clevo) (δες αρχειο απο δικο μου) και μαλιστα με κανονικη εγγυηση και απο μαλιστα Ελληνικο καταστημα. Συνοψιζοντας. Δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιριας. Απλα κοιταω την τσεπη μου κ προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος και οχι προσκολλημενος σε δογματικες / πεπαλαιωμενες αποψεις. Για να "μπω" παλι ontopic , οριστε ενα φρεσκο review του clevo με την 650Μ και τον 3610Q : http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W110ER-Barebone-Subnotebook.75104.0.html . Δυστυχως εχει χαλια οθονη και υποφερει απο throttling και απο υπερθερμανση. Βεβαια για 11,6'' ειναι πολυ λογικο.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Όχι, δεν είσαι οπαδός, είσαι κάτοχος... Το Link για την Clevo δεν βοηθάει. Επίσης είπες ότι είναι 30 χρόνια στο χώρο. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει τα Turbo-X να βλέπονται. Ειδικά πριν δύο - τρία χρόνια, ήταν σαν πλαστικά κουβαδάκια για την παραλία. Ξαναλέω, ποιος ο λόγος να δώσει κάποιος τόσα λεφτά και να πάρει τέτοιο πράγμα, ενώ μπορεί να πάρει IBM ας πούμε.
liakjim Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ξαναλέω, ποιος ο λόγος να δώσει κάποιος τόσα λεφτά και να πάρει τέτοιο πράγμα, ενώ μπορεί να πάρει IBM ας πούμε. Γιατι αν καποιος στην Ελλαδα θελει να παρει φορητο με αξιοπρεπη gaming προσανατολισμο , θα πρεπει να δωσει πολυ περισσοτερα χρηματα.
slekkas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Λοιπόν και οι δύο κάποιο δίκιο έχετε αλλά εμένα δεν με βοηθάτε. Σίγουρα κάποτε του πλαισίου τα φορητά ήταν για κλάματα και μάλιστα σαν τεχνικός απέτρεπα τους πελάτες μου να τα παίρνουν. Μιλάω για 3-4 χρόνια πριν. Από τότε όμως έγιναν μεγάλες βελτιώσεις καθώς άρχισαν να χρησιμοποιούν clevo τα οποία τα χρησιμοποιούν καλές εταιρίες με άριστες κριτικές. Εγώ σαν καταναλωτής που δεν θέλω να περιμένω τον συγγενή μου από αμερική που θα έρθει τον Ιούλιο τη μπορώ να βρω αν όχι Ελλάδα, Ευρώπη που με μεταφορικά να μην ξεπερνάει τα 1000€ και να έχει minimum την Geforce GT 640M; από την μία να μην πάρω του πλαισίου αλλά από την άλλη δεν έχω καμιά πρόταση για της πιο "σοβαρές" εταιρίες που μου αναφέρεται.
liakjim Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 #42 posts μετα κ λες δεν εχουν γινει προτασεις? Εσυ μας εχεις μπερδεψει. Μια λες , δεν θα θα περιμενω , μια θα παρω απο γερμανια , μια οτι θα περιμενω μια οτι δεν μπορω να ξαναπεριμενω συγγενεις... Διαβασε ξανα.
slekkas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 #42 posts μετα κ λες δεν εχουν γινει προτασεις? Εσυ μας εχεις μπερδεψει. Μια λες ' date=' δεν θα θα περιμενω , μια θα παρω απο γερμανια , μια οτι θα περιμενω μια οτι δεν μπορω να ξαναπεριμενω συγγενεις...Διαβασε ξανα.[/quote'] Κοίτα εγώ στο ένα post έγραψα "μάλλον" και στο άλλο "αμφιταλαντεύομαι". Δεν είναι εύκολο να αποφασίσω γιατί το θέλω σύντομα και από αμερική θα αργήσει να έρθει. Πάντος επειδή είσαι λίγο ευέξαπτος εγώ δεν αναφερόμουν στα δικά σου posts αλλά σε αυτούς που κράζουν τα turbo-x αλλά από την άλλη δεν έχουν κάτι καλύτερο η αντίστοιχο να προτείνουν.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Λοιπόν και οι δύο κάποιο δίκιο έχετε αλλά εμένα δεν με βοηθάτε. Σίγουρα κάποτε του πλαισίου τα φορητά ήταν για κλάματα και μάλιστα σαν τεχνικός απέτρεπα τους πελάτες μου να τα παίρνουν. Μιλάω για 3-4 χρόνια πριν. Από τότε όμως έγιναν μεγάλες βελτιώσεις καθώς άρχισαν να χρησιμοποιούν clevo τα οποία τα χρησιμοποιούν καλές εταιρίες με άριστες κριτικές. Εγώ σαν καταναλωτής που δεν θέλω να περιμένω τον συγγενή μου από αμερική που θα έρθει τον Ιούλιο τη μπορώ να βρω αν όχι Ελλάδα, Ευρώπη που με μεταφορικά να μην ξεπερνάει τα 1000€ και να έχει minimum την Geforce GT 640M; από την μία να μην πάρω του πλαισίου αλλά από την άλλη δεν έχω καμιά πρόταση για της πιο "σοβαρές" εταιρίες που μου αναφέρεται. Το αστείο είναι ότι οι υπάλληλοι στο Πλαίσιο, όταν τους αναφέρεις ότι δεν είναι καλά τα Turbo-X, σου απαντάνε με ένα χαμόγελο, "Για πότε μιλάς;". Τι πάει να πει για πότε ρε φίλε; Δηλαδή τόσα χρόνια πριν, μου πουλούσες πλέμπα; Η απάντησή τους είναι ίδια με εκείνη τον οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. "Δεν έχετε καλή ομάδα" - "Για πότε μιλάς;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα