slekkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εγω σαν χαλια σασι αναφερομαι σε αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/TURBO-X-H-i736-850-Hybrid-BD-2VR.htm Συμφωνα με τις φωτογραφιες (και μονο) ειναι ενα που ειχε βγει περυσι με ονομασια Horizon. Ειχα δουλεψει ενα Horizon για λιγες μερες και τα πλαστικα ηταν της πλακα.. πιο ψευτικα πλαστικα δεν εχω ξαναδει. Οριστε και μια φωτογραφια του που βρηκα: http://a2.xe.gr//20120508/215551_696486_x.jpg Εκτος και αν εχουν βαλει λαθος φωτογραφια' date=' αν και δεν νομιζω. Πηγαινε στο Πλαισιο μια βολτα και θα καταλαβεις τι εννοω. Απο την αλλη, το iron των 1250ευρω εχει πολυ καλυτερη κατασκευη.[/quote'] Η αλήθεια είναι ότι το γυαλιστερό της φωτογραφίας δεν μου γεμίζει το μάτι. Δυστυχώς όμως είμαι κάρπαθο και δεν μπορώ να πάω να το δω. Θα μου κάνει εντύπωση πάντος αν είναι τόσο βλάκες να χρησιμοποιήσουν σε ένα καινούργιο μηχάνημα σχετικά high end με ivy bridge επεξεργαστή σασί ενός χρόνου παλιό. Από την άλλη στην ελλάδα είμαστε. Θα φτιάξω ξεχωριστό post για το συγκεκριμένο μηχάνημα να δω μήπως και το δει κάποιος που το έχει πάρει.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Επαναλαμβανω, πως αν ειναι σωστες οι φωτο του συγκεκριμενου λαπτοπ, τοτε μονο η πρωτη φωτογραφια απεικονιζει πραγματικα την εξωτερικη εμφανιση του λαπτοπ.. γιατι μονο στην πρωτη φαινονται τα glossy πλαστικα. Αντιθετως στις υπολοιπες φαινεται μεχρι να εχει και πλαστικοποιημενο (οχι glossy) καπακι, ενω στην πραγματικοτητα ειναι glossy με οτι συνεπαγεται αυτο (δαχτυλιες, να καθαριζει δυσκολα κλπ)
liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Θα φτιάξω ξεχωριστό post για το συγκεκριμένο μηχάνημα να δω μήπως και το δει κάποιος που το έχει πάρει. Καντο εδω. Μην ανοιγουμε 15 θεματα. Ο συγκεκριμενος φορητος ειναι ολοκαινουργιος. Λογικα δεν θα τον εχει παρει καποιος. Αν ηταν clevo θα σου ελεγα με κλειστα ματια να τον παρεις. Το σασι αυτο δεν το ξερω. Ο xristoforos89 λεει οτι απο τις φωτογραφιες μοιαζει με ενα που ειχε και λεει πως ειναι μουφα. Θα σου ελεγα να τον δεις απο κοντα αλλα εκει που μενεις ειναι αδυνατο. Παντως το θεμα του glossy δεν το θεωρω μειονεκτημα ή πλεονεκτημα. Ουτε το σασι με νοιαζει. Κοιταω μονο την οθονη και την αποδοση. Στον συγκεκριμενο δεν την εχω δει την οθονη να σου πω. Υπαρχουν παντως τυπακια εδω μεσα που κανουν βολτες στα μαγαζια και μπορουν να πουν την αποψη τους. Αρκει να ειναι αντικειμενικη. Αποψεις τυπου "μη παρεις turbo-x ειναι/εχω ακουσει οτι χαλια" ειναι τοσο γελοιες και ετεροχρονιστικες οσο να λες "μη βαλεις norton antivirus, ειναι βαρυ". Παλια , ισως. Πλεον οχι. Στο λεω γιατι ειμαι κατοχος ενος και εχω εμπειρια. Στην θεση σου ή θα περιμενα να μας πει καποιος την αποψη του ή θα περιμενα να βγουν και αλλοι φορητοι ή θα παρεγγελνα απο εξωτερικο. Αν περασω παντως απο κανα πλαισιο θα σου πω.
evagelou Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Επαναλαμβανω, πως αν ειναι σωστες οι φωτο του συγκεκριμενου λαπτοπ, τοτε μονο η πρωτη φωτογραφια απεικονιζει πραγματικα την εξωτερικη εμφανιση του λαπτοπ.. γιατι μονο στην πρωτη φαινονται τα glossy πλαστικα. Αντιθετως στις υπολοιπες φαινεται μεχρι να εχει και πλαστικοποιημενο (οχι glossy) καπακι, ενω στην πραγματικοτητα ειναι glossy με οτι συνεπαγεται αυτο (δαχτυλιες, να καθαριζει δυσκολα κλπ) εγω δεν αναφερθηκα μονο στο σασι ελεος.... το sager πισω το καπακι της οθονης ειναι απο αλουμινιο οπως επισης και το 1/3 απο το πληκτρολογιο με το touchpad....φερε μου ενα turbo-x να τα βαλουμε διπλα να καταλαβεις την διαφορα
liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 εγω δεν αναφερθηκα μονο στο σασι ελεος.... το sager πισω το καπακι της οθονης ειναι απο αλουμινιο οπως επισης και το 1/3 απο το πληκτρολογιο με το touchpad....φερε μου ενα turbo-x να τα βαλουμε διπλα να καταλαβεις την διαφορα Και εμενα παντως απο αλουμινιο ειναι...να το φερω?
slekkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καντο εδω. Μην ανοιγουμε 15 θεματα. Ο συγκεκριμενος φορητος ειναι ολοκαινουργιος. Λογικα δεν θα τον εχει παρει καποιος. Αν ηταν clevo θα σου ελεγα με κλειστα ματια να τον παρεις. Το σασι αυτο δεν το ξερω. Ο xristoforos89 λεει οτι απο τις φωτογραφιες μοιαζει με ενα που ειχε και λεει πως ειναι μουφα. Θα σου ελεγα να τον δεις απο κοντα αλλα εκει που μενεις ειναι αδυνατο. Παντως το θεμα του glossy δεν το θεωρω μειονεκτημα ή πλεονεκτημα. Ουτε το σασι με νοιαζει. Κοιταω μονο την οθονη και την αποδοση. Στον συγκεκριμενο δεν την εχω δει την οθονη να σου πω. Υπαρχουν παντως τυπακια εδω μεσα που κανουν βολτες στα μαγαζια και μπορουν να πουν την αποψη τους. Αρκει να ειναι αντικειμενικη. Αποψεις τυπου "μη παρεις turbo-x ειναι/εχω ακουσει οτι χαλια" ειναι τοσο γελοιες και ετεροχρονιστικες οσο να λες "μη βαλεις norton antivirus' date=' ειναι βαρυ". Παλια , ισως. Πλεον οχι. Στο λεω γιατι ειμαι κατοχος ενος και εχω εμπειρια. Στην θεση σου ή θα περιμενα να μας πει καποιος την αποψη του ή θα περιμενα να βγουν και αλλοι φορητοι ή θα παρεγγελνα απο εξωτερικο. * SPOILER *[/quote'] Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου. Και εγώ σαν τεχνικός εδώ και 20 χρόνια έχω μάθει ότι τα πράγματα αλλάζουν. Θυμάμαι παλιά επί εποχή Pentium 3 ότι τα AMD τα κράζανε όλοι και όχι άδικα βέβαια όπως και την ΑΤΙ αλλά με τα χρόνια βελτιώθηκαν αλλά εγώ σαν τεχνικός όταν έλεγα σε πελάτες να πάρουν AMD σύστημα με κοίταζαν σαν εξωγήινο . Όταν κάτι ξεκινήσει στραβά η ρετσινιά το ακολουθάει για πολύ καιρό. Πολύ θα ήθελα να το δω το turbo-x μόνος μου αλλά δυστυχώς δεν γίνεται οπότε αν κάποιος περάσει απτό πλαίσιο ας ρίξει μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ μάτια να μας πει τη γνώμη του. Και εμενα παντως απο αλουμινιο ειναι...να το φερω? Πιο turbo-x έχεις;
liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πιο turbo-x έχεις; Το παλεμαχο της υπογραφης. http://www.notebookcheck.net/Review-mySN-XMG5-Clevo-M860TU-Notebook.17146.0.html
slekkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το παλεμαχο της υπογραφης. * SPOILER * Και εγώ αν τελικά κάνεις δεν βοηθήσει να βγάλω άκρη με το turbo-x μάλλον από το myNS.de θα παραγγείλω αν και θα προτιμούσα να δώσω τα λεφτά μου σε ελληνική εταιρεία και όχι στους Γερμανούς.
xman249 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 η δική μου άποψη είναι μακριά μακριά από Πλαίσιο και -Χ- καταστάσεις, ότι ανακυκλωμένο και μεταχειρισμένο και το χειρότερο after sales στο Πλαίσιο θα το βρεις, και έχω διαβάσει και ζήσει αρκετές φάσεις με Πλαίσιο το πιο πρόσφατο πχ: 2 λάπτοπ Τούρμπο -Χ- δεν θυμάμαι μοντέλο είχε αγοράσει συνάδελφος για τα Ενήλικα παιδιά της (21-24) ακριβώς τα ίδια όμως! πάνω στο χρόνο με διαφορά 24 ωρών και τα δύο κάψανε μητρική.... με φασαρία και απειλές για καταγγελία κτλ τι συμβαίνει στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης τους αλλάξανε δωρεάν και με 12 μήνες + εγγύηση τις μητρικές και στα ΄δυο λάπτοπ. Πάντως καλές προτάσεις είχες από τα μέλη, εγώ έχω ένα toshiba satelite πάντως και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από το service τους έτυχε να αλλάξω σκληρό μόλις μέσα σε 2 μέρες το παρέλαβα. Και είναι και σκυλιά!!και από θέμα πτώσης που έτυχε να βιώσω, δεν έπαθε τίποτα το λάπτοπ.
liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Toshiba υπαρχουν. Δωσε 1600Ε και παρτον : http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=34834 Εγω δεν θα τα εδινα. Οσο για την "εμπειρια/ακουσα εμπειρια αλλου" , βλεπε ποστ #18...
liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Απλα και όμορφα, ΌΧΙ TURBO-X. Χαχαχαχαχαχα, πλέον απλα γελάω. Εναλλακτικη προταση, για τον φιλο μας?
slekkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τελικά μάλλον θα πάρω αυτό από ΗΠΑ. Έχει όλα τα χαρακτιριστίκα που θέλω και απίστευτη προσφορά. http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=20934WU&category-id=C7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD Τιμή 849.00$ η 666.00€ Ακούω εντυπώσεις.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παρα πολυ καλη προσφορα ειναι.. αλλα: α) στελνει Ελλαδα; β) Τελωνειο; Απο Αμερικη δεν ειναι; γ) Η εγγυηση ειναι διεθνης; δ) δεν ειναι υπερβολικα μικρη η 14αρα για παιχνιδια;
slekkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παρα πολυ καλη προσφορα ειναι.. αλλα: α) στελνει Ελλαδα; β) Τελωνειο; Απο Αμερικη δεν ειναι; γ) Η εγγυηση ειναι διεθνης; δ) δεν ειναι υπερβολικα μικρη η 14αρα για παιχνιδια; θα μου το φέρει συγγενείς που έρχεται στης 5 Ιουνίου. Θα παίζω μόνο Diablo 3 και Guild Wars 2 και οχι shooters οπότε η οθόνη πιστεύω να είναι αρκετή. Όχι ότι δεν έχω τους ενδοιασμούς μου βέβαια γιαυτό ζητάω και Απόψεις. Ανφιταλαντεύωμαι ανάμεσα στο Lenovo Y480 και το XMG από το mysn.de με τα εξής χαρακτηριστικά και τιμή στα 1160€: XMG A502 ADVANCED Gaming Notebook 39,6cm (15.6") • 39,6 cm (15.6") HD+ (1600*900) Non-Glare • NVIDIA GeForce GT 650M 1024MB GDDR5 • Intel Core i7-3610QM - 2,30 - 3,30GHz 6MB 45W "Ivy Bridge" • 8GB (2x4096) SO-DIMM DDR3 RAM 1600MHz • 120GB SATA-III SSD Intel 520 Series (SSDSC2CW120A3K5) • 320GB SATA-II 7200U/Min Seagate Momentus 7200.4 (ST9320423AS) • DVD SATA Multinorm Brenner • Intel Centrino Wireless-N 1030 (inkl. Bluetooth) • Basis-Garantie: 24M. Pickup&Return | 6M. Sofort-Reparatur -DE • ohne Betriebssystem • Microsoft Office 2010 Starter (nur bei Bestellung und Vorinstallation von Windows 7) • Keyboard U.S. International
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα