Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα καμια βοηθεια για το τη συμβαινει με την μπαταρια μου ; πριν κανα 2μηνο αλλαξα την μπαταρια μου (οχι απο την acer) apo to laptop-parts.gr απο την αρχη δεν μου δουλεψε καλα οταν την τοποθετησα ειχε αυτονομια 100% μεσα σε 15 λεπτα επεσε στα 75% εβαλα να τη φορτησω αναψε το λαμπακι πορτοκαλι αλλα στο εικονιδιο δεν ανεβωκατεβαινε η μπαρα που εχει στη μπαταρια και εγραφε συνδεδεμενη , δεν φορτιζεται! την αφησα με το φορτιστη και μετα απο 2-3 ωρες μου εβγαλε μηνυμα πληρως φορτισμενη 100% !Ειπα μηπως λογο οτι δεν ειναι της acer δεν δουλευει η μπαρα και φορτιζει κανονικα , αλλα πριν καμια εβδομαδα την ξαναεβαλα (δουλευα το λαπτοπ χωρις μπαταρια)επεσε στο 45% την αφησα να φορτισει και εβγαλε οτι φορτισε μετα απο 8 ωρες!!!! την χρησημοποιησα μεχρι που επεσε στο 2% και εδω αρχισαν τα ωραια!! :mad: μετα απο 12 ωρες φορτιση φτανει μεχρι το 5% !!!!!ειπα να την πακεταρω και να την στειλω πισω αλλα επειδη οι ανθρωποι εκει στην εταιρια ειναι :X μην πω καλυτερα περιμενα να μου στειλουν την μπαταρια 2-3 μηνες και οποτε επερνα τηλ. ολο δικαιολογιες εβρισκαν και καποια στιγμη μου στειλανε μπαταρια αλλα για αλλο laptop αλλη μαρκα!!! οποτε σκεφτομαι ποσο καιρο θα περιμενω παλι για να στειλουν μπαταρια !!!

Δημοσ.

Η μπαταρία ενδέχεται να είναι "σπασμένη", δηλαδή κατεστραμένη

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις(με δεδομένο πως είμαι παντελώς άσχετος με αγορές απο το internet), είναι να επιστρέψεις το προβληματικό προϊόν με αντικατάσταση με ένα άλλο ελεγμένο αυτή τη φορά κατά την παραλαβή.

Εγώ προσωπικά, αντικαθιστώ τα παλιά μόνο με ίδια(μάρκα, μοντέλο, τεχν. χαρακτηριστικά κλπ.). Δηλαδή acer πρίν, acer και μετά! Αυτό, όσον αφορά laptop(αφού κατά κανόνα δεν επιδέχονται αναβάθμησης...).

*Κι ας ξέρω πως υπάρχουν καλύτερα hardware εκεί έξω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να μπορω να μετρησω αν φερνει ταση στους ακροδεκτες της μπαταριας και πως αν ξερει καποιος;!!!

για να βεβαιωθω οτι φταιει η μπαταρια η μηπως ειναι αλλου το προβλημα! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...