Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω βαλει official στο samsung galaxy s2 που εχω το ics 4. Τα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι 2:

1) Σαν να ψιλοκολλαει μερικες φορες (αργει πχ να βγει απο το μενου των εφαρμογων και να παει στο εξωτερικο μενου, πατωντας το κεντρικο κουμπι)

2) Πολλες φορες, ενω εχει κανονικα σημα, με παιρνουν και λεει οτι ειναι κλειστο και θελει επανεκκινηση για να φτιαξει.

Τι μπορω να κανω? Τι φταιει? Πριν δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. Ειχε μεσα την version 2.3.5 απο το oteshop που το πηρα, καινουριο.

Δημοσ.

Ξεκίνα με ένα factory format (*2767*3855#) αφού πρώτα κρατήσεις το απαραίτητο backup.

Την αναβάθμιση πως την έκανες;

ΟΤΑ ή Kies;

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Εκανα εγκατασταση το kies στο pc. Συνεδεσα το κινητο με usb. Μετα εκανα back up ολα τα πραγματα του κινητου μεσω του kies και εν συνεχεια εκανα το update που μου ειχε εμφανισει οτι υπαρχει διαθεσιμο.

Εχεις ξαναακουσει παρομοια προβληματα με το ics 4?

Aν μπορουσε με καποιο νομιμο τροπο να γυρισει οπως ηταν (2.3.5) θα ηταν οτι καλυτερο για μενα...

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει αλλά δεν έχει να λέει αυτό.

Αφού έχεις κρατήσει backup, πιστεύω θα "στρώσει" με το factory format. ;)

Δημοσ.
Να εισαι καλα για το χρονο σου και τη βοηθεια.

Πως θα κανω αυτο το factory format?

Εκεί που παίρνεις τηλέφωνο,

γράψε τον κωδικό

*2767*3855#

(Προς mods: Μπέρδεψα το κουμπάκι!)

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστω. Το κανω αυριο και ενημερωνω ή οτι αλλο προβλημα εχω κατα τη διαδικασια, το γραφω πριν.

Με αυτον τον κωδικο δηλαδη το κινητο θα γυρισει οπως ηταν οταν το πηρα?

Kαπου διαβασε φιλος, οτι ενας ειχε το ιδιο κινητο και χωρις update κλπ μερικες φορες ενω τον παιρνανε και το ειχε ανοιχτο, στους αλλους ελεγε κλειστο ή οτι δεν πιανει. (σαν εμενα δηλαδη).

Το πηγε πισω, του δωσαν αλλο καινουριο και υστερα απο μερικες μερες του το εκανε και εκεινο. :mad:

Mε ρεσταρτ φτιαχνει το προβλημα και σε μενα και σε αυτον, αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη....ποτε δηλαδη θα ξερω αν εχω προβλημα ή οχι? Θα με παιρνω καθε 1 ωρα ή θα κανω καθε μια ωρα επανεκκινηση... ^_^

Δημοσ.

Με το factory format το τηλέφωνο αρχικοποιείται στην έκδοση της ήδη εγκατεστημένης ROM.

• Moderators
Δημοσ.

Επισης δες τι εφαρμογες εχεις εγκαταστήσει. Κάποιες δυσλειτουργουν με την ics. Αν καποια εχει τιποτα ιδιατερα permissions μπορει να φταιει αυτο.

Δημοσ.

Να βοηθησω λιγο παραπανω (αν βοηθαω δηλαδη :rolleyes:)...το προβλημα με τις κλησεις δεν το εκανε αμεσως μολις εβαλα το ics 4 ( ή δεν το ειχα προσεξει εγω) αλλα το εκανε πριν μια εβδομαδα πρωτη φορα και η τελευταια εφαρμογη που εγκατασταθηκε ηταν το bobsled...

Δημοσ.

και εμένα το ίδιο παρουσιάζει. Εβαλα το No Signal Alert για να τσεκάρω πόσο συχνά συμβαίνει και απογοητεύτηκα, με τη SIM της Vodafone χάνει το σήμα 2-3 φορές σε μια ώρα για μερικά δευτερόλεπτα, με SIM της cosmote δε χάνει σήμα. Άλλαξα SIM και έβαλα καινούργια Vodafone αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Εκανα και format και πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι ότι αν ήταν πρόβλημα του κινητού θα το παρουσίαζε και με την cosmote! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!

Δημοσ.

Εμενα με cosmote μου το κανει. Βεβαια δεν μου το κανει τοσο συχνα, μεχρι σημερα 2 φορες το εχει κανει και εχω το ics 4 απο την πρωτη βδομαδα που βγηκε επισημα (μισο - 1 μηνα?). Και τωρα που εχω βαλει το ics 4 οχι πριν. Μηπως παιζει τιποτα με 4g κλπ?

Δημοσ.

Λοιπον, εκανα το factory format οπως μου ειπατε, αφου πρωτα ειχα κρατησει back up οτι ηθελα. Μολις ξαναξεκινησε το κινητο και εκανα τις ρυθμισεις απο την αρχη (gmail συγχρονισμο κλπ) ηταν ιδιο οπως πριν. Οταν λεω ιδιο εννοω, οτι ελειπαν πολυ λιγες εφαρμογες απο μεσα, κατι παιχνιδια που ειχα βαλει και κατι προγραμματα υπαρχουν ακομα (αν και δεν υπαρχουν τα save πχ σε ενα παιχνιδι που ειδα)...το bobsled πχ δεν υπαρχει. Την καθυστερηση που ειχα αναφερει οτι εκανε καμια φορα (που ελεγα οτι μπορει να αργησει κανα δευτερολεπτο με το κεντικο κουμπι να παει απο το εσωτερικο μενου των εφαρμογων στο εξωτερικο μενου) μπορει να συνεβαινε διοτι ειχα αλλαξει θεμα και να εφταιγε εκεινο και οχι το κινητο και κατα συνεπεια το ics4 γιατι πριν βαλω το ics δεν ειχα αλλαξει θεμα. Και στις ρυθμισεις εβαλα μονο gsm και ελπιζω να μην ξανα εχω καποιο προβλημα με το να με παιρνουν και να δειχνει κλειστο. Εχουν μεινει στο κινητο και τα αλλα 2 θεματα που ειχα κανει install πριν και οταν παταω καποιο κουμπι (δεν θυμαμαι ποιο) μου εχει να επιλεξω πιο θεμα θελω. Το αφησα ομως στο μαμα. Σαν version το κινητο λεει 4.0.3.

Δημοσ.

Εγώ έβαλα καινούργια SIM απο την Vodafone (μου την έδωσαν δωρεάν όταν τους είπα ποιο είναι το πρόβλημα) αλλα το πρόβλημα παραμένει. Μόνο στην περίπτωση που βάλω μόνο GSM δεν έχω διακοπές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταλάβει αν τελικά φταίει το κινητό ή η vodafone δεν έχει καλό δίκτυο! Σκέφτομαι να το πάω μια βόλτα για service να μου πουν τι ακριβώς φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...