evoracing Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα...Καταρχήν είχα ξανανοίξειτέτοιο θέμα αλλά λύση δεν βρέθηκε...Έχω τον υπολογιστή με τα χαρακτηριστικά (βλέπευπογραφή) για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όταν αγόρασα το PC 2006 είχεWindows XP και έμπαινε κανονικά σε αναμονή μετά έβαλα τα Windows 7 και από τότεδεν μπαίνει σε αναμονή δεν έχω Βάλη - βγάλει τίποτα από τα XP στα 7 (μέσα στην μονάδα)μετά έγιναν κάποιες αναβαθμίσεις Ram αλλά και πριν να βάλω τις Ram δεν έμπαινε,γενικός όσο έχω τα 7 δεν μπαίνει σε αναμονή. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από Gi0 font size fixed
rounsmith Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 To ότι δεν μπάινει σε αναμονή παίζει να είναι και απο μη εγκατεστημένους drivers κάρτασ γραφικών
evoracing Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τα 7 είναι αυθεντικά; Εδώ το Πλαίσιο δεν έχει αυθεντικά Windows θα έχω εγώ?? To ότι δεν μπάινει σε αναμονή παίζει να είναι και απο μη εγκατεστημένους drivers κάρτασ γραφικών Τα Drivers τα έχω περάσει όλα από το DriverScanner και πέρασε και της κάρτας γραφικών...
paokfbi Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μόλις από τα xp πήγα στα 7 και λύση δεν βρέθηκε με ίδιας μάρκας μητρική (ASUS γαρ). Οπότε τα 7 φταίνε και κάτι με τους drivers της μητρικής. Δεν ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το θέμα της αναμόνης. Nα ξέρεις δεν κάνεις κάτι λάθος. Ψάξε μήπως βγήκαν από τότε νέοι drivers.
panos2171 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Στο δικό μου δεν μπαίνει στην αναμονή όταν έχω συνδεμένο ποντίκι στις μπροστινές USB. Επίσης έχω ακούσει πως το ξυπνάν οι ειδοποιήσεις των 7 αν δεν είναι αυθεντικό και δεν έχει γίνει σωστά το σπάσιμο (γιατί και γω από το θείο τα χω) ή για κάποια συμβάντα.
evoracing Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τα Drivers είναι περασμέναόλα (ελεγμένα από 2 προγράμματα) τα Windows ενεργοποιήθηκαν και εξακολουθεί ναμην θέλει να μπει σε αναμονή... Τι να κάνω? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από Gi0 font size fixed
manos_mpoukali Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα...Καταρχήν είχα ξανανοίξειτέτοιο θέμα αλλά λύση δεν βρέθηκε...Έχω τον υπολογιστή με τα χαρακτηριστικά (βλέπευπογραφή) για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όταν αγόρασα το PC 2006 είχεWindows XP και έμπαινε κανονικά σε αναμονή μετά έβαλα τα Windows 7 και από τότεδεν μπαίνει σε αναμονή δεν έχω Βάλη - βγάλει τίποτα από τα XP στα 7 (μέσα στην μονάδα)μετά έγιναν κάποιες αναβαθμίσεις Ram αλλά και πριν να βάλω τις Ram δεν έμπαινε,γενικός όσο έχω τα 7 δεν μπαίνει σε αναμονή. το ξεπερασες το προβλημα??σιγουρα υστερα απο 1.5 χρονο!πως..?
evoracing Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι? θα το ξανά κοιτάξω...
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το ξεπερασες το προβλημα??σιγουρα υστερα απο 1.5 χρονο!πως..? Αν το αντιμετωπίζεις κι εσύ, τσέκαρε για drivers. Ενημέρωσε τους (κάρτας γραφικών, και chipset αν έχει νεότερους). Επίσης ξεσύνδεσε συσκευές από USB να δεις τι γίνεται. Αν μπαίνει και ξυπνάει μόνο του δες στην διαχείριση συσκευών τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου και του ποντικιού και βγάλε την επιλογή να σου ξυπνάει το PC.
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ σε ένα παλιότερο topic... http://www.insomnia.gr/topic/469228-%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE/page-2 Υ.Γ.: Μερικά μηνύματα που τα δείχνει με μικρά γράμματα δεν ξέρω τι έγινε και είναι έτσι πάντως από εμένα δεν είναι..!
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Υ.Γ.: Μερικά μηνύματα που τα δείχνει με μικρά γράμματα δεν ξέρω τι έγινε και είναι έτσι πάντως από εμένα δεν είναι..! Και νόμιζα ότι κάτι έπαθαν τα μάτια μου και έχω φτάσει το ζουμ στο 170% τον browser για να διαβαζω ανετα στην 19αρα μου
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχα δεν ξέρω τι έχει γίνει εγώ πάντα βάζω κενά και τα ελέγχω πριν τα βάλω! και ούτε επεξεργασία δεν μπορώ να κάνω τώρα!
manos_mpoukali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το αντιμετωπίζεις κι εσύ, τσέκαρε για drivers. Ενημέρωσε τους (κάρτας γραφικών, και chipset αν έχει νεότερους). Επίσης ξεσύνδεσε συσκευές από USB να δεις τι γίνεται. Αν μπαίνει και ξυπνάει μόνο του δες στην διαχείριση συσκευών τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου και του ποντικιού και βγάλε την επιλογή να σου ξυπνάει το PC. οχι εγω το ειχα αυτο το προβλημα οταν εγκατεστησα το deep freeze..το εκανα απεγκατασταση και οκ!προφανως ειναι η πολιτικη του προγραμματος ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα