Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το Microsoft Age Of Empires Collector's Edition (I + II + Expansions) από το Πλαίσιο. Το εγκατέστησα σε μηχάνημα με win 7 64bit και έχω κάποιες απορίες. Το ένα είναι αν παίζει καλά το παιχνίδι σε win 7 64bit ή αν πρέπει να το βάλω σε XP. Το άλλο έχει να κάνει με τη θάλασσα που τη δείχνει όχι μπλε αλλά με πολλά μπερδεμένα χρώματα.

Τέλος τα cheats για χρυσό, τρόφιμα και stones δε δουλεύουν....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλή τύχη με win7. Για την θάλασσα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις από τον task manager τον explorer αφού έχεις μπει στο παιχνίδι. Για τους κωδικούς δεν ξέρω. Σε εμένα δεν παίζει ούτε τον ήχο του background (δε λέω για τα εφέ τύπου κελάηδημα πουλιών, αλλά για το μουσικό χαλί). Βάλτα σε win xp αν μπορείς για να ξενοιάσεις.

Δημοσ.

Για να αποφεύγεις να κλείνεις τον explorer, χρησιμοποίησε το DirectDraw Compatibility Tool : http://crappybitter.livejournal.com/29921.html , το οποίο patchάρει τη registry για το κάθε παλιό παιχνίδι που είναι γραμμένο για παλιό DirectX και έχει προβλήματα με τα χρώματα. Απλά διαλέγεις το .exe του παιχνιδιού και αυτό δημιουργεί τα κατάλληλα κλειδιά στη registry.

Επίσης υπάρχει και το Win7-DirectDraw-fix-for-256color-games : http://www.file-upload.net/download-4153243/Win7-DirectDraw-fix-for-256color-games.rar.html

Και τα δύο μου έχουν δουλέψει με το StarCraft σε Win7 x64 και γενικά σε όποιο 256 color παιχνίδι έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ήχο έχω στα win 7, όταν όμως βάζω 5 ή και παραπάνω αντιπάλους κολάει και κρασάρει όλο το σύστημα. Έτσι έβαλα τα xp όπου όλα είναι μια χαρά :) ;)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πρόβλημα με Age Of Empires III σε Windows 10

καλησπερα παιδια!

τελευταια εκανα αναβαθμιση σε windows 10 (εννοειται αυθεντικα) απο windows 7 premium 64bit . Εκτος απο το οτι εχω ενα θεμα στο οποιο δεν κλεινει πραγματικα ο υπολογιστης ποτε απο μονος του(αφου του πεις να κανει τερματισμο, κλεινει οθονη, αλλα ανεμιστηρακια κλπ μενουν ανοιχτα, και πρεπει να το κλεισεις εσυ μονος απο το κουμπι-δεν δειχνει να εχει καποιο θεμα , καθως ποτε δεν βγαζει οτι εκλεισε αποτομα).

Το θεμα μου ειναι πως ενω εγκατεστησα κανονικα το age of empires 3 (απο dvd-αυθεντικα) δεν μπορω να το τρεξω καθολου. Εκτος απο το οτι δεν το βρησκω στην εναρξη,παρα μονο αμα το ψαξω στον δισκο,δεν ανταποκρινεται ουτε οταν κανω εκτελεση ως διαχειριστης, ουτε οταν του ειπα να τρεξει σαν windows7 .

Googlaροντας ειδα οτι και αλλοι εχουν θεματα , αλλα δεν βρηκα λυση.

Εχει καποιος καμια ιδεα?

ευχαριστω

Δημοσ.

Για το πρωτο που λες,οτι δεν κλεινει πραγματικα ο υπολογιστης,ετσι κανει και εμενα.Με το που πατησω τερματισμο λειτουργιας,μετα απο 1-2 δευτερολεπτα κλεινει η οθονη αλλα τα ανεμιστηρακια συνεχιζουν και κλεινουν μετα απο 10 δευτερολεπτα.Αυτο αρχισε να το κανει μετα το τελευταιο update.Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο.Τον αφησες να δεις αν μετα απο καποια δευτερολεπτα τελικα κλεισει εντελως?

Για το παιχνιδι που δεν ξεκιναει,σου βγαζει καποιο μυνημα η απλα δεν ξεκιναει ποτε?Μαλλον σου λειπει directx πακετο.

Δημοσ.

1. Κατεβασε τον client του steam

2. Περασε το κλειδι του παιχνιδιού

3. Κατεβασε το παιχνιδι

4. Αν είναι θεμα direct x η κατι άλλο που λειπει θα στο περασει το steam

5. Αν δεν τρεξει ουτε ετσι υπαρχει ασυμβατοτητα του παιχνιδιού με τα Windows 10

Δημοσ.

Δεν κάνουν όλα τα κλειδιά για το steam.

Βρες το DX9 από εδώ Link.png Site: DX9 .

Συνήθως τα win vista/7/8/8.1/10 δεν βάζουν τον 9 που είναι για τα πιο πολλά - παλιά παιχνίδια και πρέπει να τον βάζεις extra.

Δημοσ.

Age of empires 3: πηγαινε στο αρχειο που τρεχει το παιχνιδι στο installation folder->properties->compatibility->compatibility mode-> και αλλαξε την version των windows

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Έψαξα μήπως υπάρχει συγκεκριμένο topic ή post αλλά δεν βρήκα κάτι.

Τι γίνεται με αυτό το uber-game? Υπάρχει-ζει? Μου ήρθε φλασιά και θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια που το είχα λιώσει στο αρχαίο PC τότε...

Σε ποια έκδοση βρίσκεται (αν βρίσκεται) και από που-πως το αγοράζουμε? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω δεν έχει το AOE 3, σωστά? 

Το AOE 3 δεν είναι το τελευταίο release ή κάνω λάθος?

Νόμιζα πως ήθελες το 1ο Age of Empires.

Αν θες το 2ο, υπάρχει Link.png Site: εδώ σε ψηφιακή μορφή.

Αν θες το 3ο, υπάρχει Link.png Site: εδώ το complete collection σε ψηφιακή μορφή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Κατεβασε τον client του steam

2. Περασε το κλειδι του παιχνιδιού

3. Κατεβασε το παιχνιδι

4. Αν είναι θεμα direct x η κατι άλλο που λειπει θα στο περασει το steam

5. Αν δεν τρεξει ουτε ετσι υπαρχει ασυμβατοτητα του παιχνιδιού με τα Windows 10

Δεν κάνουν όλα τα κλειδιά για το steam.

Βρες το DX9 από εδώ Link.png Site: DX9 .

Συνήθως τα win vista/7/8/8.1/10 δεν βάζουν τον 9 που είναι για τα πιο πολλά - παλιά παιχνίδια και πρέπει να τον βάζεις extra.

Age of empires 3: πηγαινε στο αρχειο που τρεχει το παιχνιδι στο installation folder->properties->compatibility->compatibility mode-> και αλλαξε την version των windows

καλησπερα σορυ για την αργη απαντηση, αλλα ετρεχα με διαφορα και που χρονος για παιχνιδια,σας ευχαριστω ολους ομως

ξαναπροσπαθησα σημερα, uninstal τελειως και ινσταλ κανονικα....αλλα

1)παλι δεν εφτιαξε πχ καν εικονιδιο στην επιφανεια (οκ αυτο δεν λεει πολλα απλα δεν το εχω συνηθισει, εκτος αν φταιει το παρτισιον π εκανα εγκατασταση αλλα δεν νομιζω )

2) πηγα να κατεβασω directx 9 απο το λινκ του φιλου απο πανω (κομφουζιο) αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει οτι πρεπει να εχω win 98, xp για να το εγκαταστησω

3) προσπαθησα να το βαλω στο steam, αλλα δεν μ το εμφανιζει καν στη λιστα με τις "εφαρμογες" που μπορω να προσθεσω... σαν να μην υπαρχει ενα πραγμα στο υπολογιστη

4) αλλαξα τη συμβατοτητα σε βιστα πακ2 στα 2 αρχειακια Age3Launcher,age3 , ειπα να τα εκτελεσω ως διαχειριστης αλλα δεν κουνιεται τιποτα :P μου βγαζει ο κερσορας οτι φορτωνει, αλλα μονο αυτο...

καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

αγορασε το 2 που ειναι και καλυτερο και φτηνοτερο και σε HD , απο το steam κατευθειαν να ξεμπερδευεις

http://store.steampowered.com/app/221380/?snr=1_5_9__300

edit: στο g2a.com το εχει για steam στα 4+Ε και το ΙΙΙ στα 7Ε
επισης googlare πως περνας κλειδια στο steam γιατι υποψιαζομαι οτι δεν εχεις καταλαβει πως γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...