Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχω το παραπανω λαπτοπ και πριν λιγο καιρο αρχισε να ακουγεται το ανεμιστηρακι του ακομα και οταν κοιταω desktop. Το εκανα φορματ και κατα την διαρκεια των windowsUpdates βαρουσε 94 βαθμους.

Τωρα σε idle δουλευει 67-66 πιο κατω δεν το εχω δει. Κοιταξα στης Hp τα φορουμ και διαμαρτυρεται πολυ λαος.

Εκτος απο μια βαση που θα παρω την δευτερα προτινεται να το ανοιξω να αλλαξω το εσωτερικο ανεμιστηρα ?? ειχε σκαλωσει μια φορα και ακουγοταν σαν να εβρισκε καπου. B)

Δημοσ.

πληρες καθαρισμο κανε.να φυγουν σκονες κλπ.και αν μπορεις αλλαξε και παστα στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

πληρες καθαρισμο κανε.να φυγουν σκονες κλπ.και αν μπορεις αλλαξε και παστα στον επεξεργαστη.

αυτο θελω να κανω θα τα καταφερω ομως η να το παω καπου εξω και να αφησω 50αρικο.

Δημοσ.

αυτο θελω να κανω θα τα καταφερω ομως η να το παω καπου εξω και να αφησω 50αρικο.

Στο πλαίσιο παίρνουν €15 για καθαρισμό.

Δημοσ.

Στο πλαίσιο παίρνουν €15 για καθαρισμό.

Οταν λες καθαρισμο τι εννοεις μεχρι ενα σημειο μπορω να το ανοιξω και εγω και να το καθαρισω.

Θα ζητανε πιο πολλα για αλλαγη παστας στο cpu και μπορει να κανουν και καμια ζημια. :devil:

Δημοσ.

Αμα μπορεις μονος σου κανε το. Αυτοι μονο τη σκονη θα διωξουν. Για αλλαγη παστας δε ξερω ποσο παραπανω θα ζητησουν. Φυσικα δε γινεται να στο χαλασουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...