jimmy213 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αυτές τις μέρες ψάχνω για GPS. Το budget είναι περίπου 200 το πολύ 250 ευρώ. Κατά κύριο λόγο ψάχνω για κάποιο με γρήγορο υπολογισμό/επαναπροσδιορισμό διαδρομής, γρήγορο κλείδωμα σε δορυφόρο, 5'' οθόνη και καλή κεραία ώστε να μην χάνει εύκολα σήμα. Όσον αφορά άλλες λειτουργίες (π.χ 3D View, κλπ) είναι ευπρόσδεκτες. Προς το παρόν έχω δει αυτό. Τι προτείνετε; Υ.Γ.: Τα navigon δεν πωλούνται πλέον στην Ελλάδα; Έψαχνα το 70 premium αλλά δεν το βρίσκω πουθενά!
krypton Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το συγκεκριμένο που προτείνεις δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει άλλα mls talk&drive. η λειτουργία talk&drive είναι πολύ βολική και η συγκεκριμένη συσκευή που δίνεις έχει αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος που είναι καινούριο. απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά του έχει καλό επεξεργαστή και μνήμη οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα. με το σήμα δεν νομίζω πως έχεις πρόβλημα.
weber122 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 μετά την εξαγορά της, νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος της navigon στην Ελλάδα(δεν είμαι σίγουρος). το κακό είναι ότι μπορεί να μην έχεις καλή τεχνική υποστήριξη οπότε καλύτερα να μην το ρισκάρεις
pandelisgreen13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 κοίτα το tomtom via 125 και το don`t panic της fothnet σε 5inch ... εγώ έχω το via 120,δουλεύω ταξί και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, είμαι αρκετά ευχαριστημένος ,στα μείον του είναι ότι πρέπει πρώτα να δώσεις το δήμο-περιοχή και μετά να δώσεις την οδό και ο ένας χρόνος δωρεάν αναβαθμίσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα