MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 23 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Στη φωτό που φαίνεται ο ομοφυλόφιλος είναι τα φιλμάκια, η άλλη άνευ. Πώς ξέρεις όμως, ότι είναι ομοφυλόφιλος; Εγώ αυτή την απορία έχω από όλα τα παραπάνω.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πώς ξέρεις όμως, ότι είναι ομοφυλόφιλος; Εγώ αυτή την απορία έχω από όλα τα παραπάνω. Το ότι μας εβαλε φωτό απο το πισω του αμαξιού για να μας δείξεις πως είναι τα μπροστά φανάρια δεν σου φαίνεται περίεργο;
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Συγνωμη αλλά για τα πίσω λες; Μονο εγω κατάλαβα για τα μπροστά; Κοίτα, σε συνδυασμό με τα όσα τον ρωτάς και νωρίτερα, όντως, κάτι δεν πάει καλά. Ο ομοφυλόφιλος, τα πίσω φώτα, τα μπροστινά. Θεωρώ ότι υπάρχουν κρυφά νοήματα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Πάντα πίσω απ' τις λέξεις οι ινσομνίτες.. δε πέφτει τίποτα κάτω.
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι να κάνουμε ρε φίλε. Για ένα μεροκάματο δουλεύουμε. Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι είμαστε, νοικοκυραίοι. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από MauroPaltoudias
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πάντα πίσω απ' τις λέξεις οι ινσομνίτες.. δε πέφτει τίποτα κάτω. Τεσπα,είσαι σίγουρος ότι τα μπροστά φανάρια είναι πλαστικά;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Ρε συ ίδια φιλμ όπως τα πίσω. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνετε θέμα. Θα τα βγάλω φώτο και επανέρχομαι.. τι να πω..
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Οδοντόκρεμες κλπ δεν κανουν τίποτα Το wd 40 έχει καλό αποτέλεσμα άμεσα σε 1 λεπτό https://wd40.gr/χρήσιμες-συμβουλές/ξεθάμπωμα-φαναριών-με-wd-40/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα