ikskarda Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αρκετοι απο δω εχετε σαν hobby την συλλογη HD ταινιων, μικροβιο που εχω κολλησει και εγω αλλα με το να "συλλεγω" ταινιες οι οποιες ειναι παραπανω απο ενα εργο οπως πχ Lord of the Rings, Pirates Of The Caribbean κτλ Θα ηθελα να ποσταρετε αντιστοιχες ταινιες οι οποιες χαρακτηριζονται σαν duology, trilogy, tetralogy και τα σχετικα και αξιζει να εχεις στο προσωπικο σου αρχειο. Η λιστα μου μεχρι στιγμης Fast and Furious Collection Harry Potter Collection Ip Man Collection Pirates Of The Caribbean Collection Saw Collection The Bourne Collection The Lord of the Rings Extended Collection The Transporter Collection Transformers Collection Tropa De Elite Collection Underworld Collection
taroutatsou Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Rocky Matrix Millennium Series Αυτά μου έρχονται προς το παρόν. Αν σκεφτώ κ άλλα θα υπάρξει edit. edit: Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ για ιδεές.
ikskarda Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Rocky δυσκολα να τα βρω σε HD. Matrix ειναι στα υποψιν τωρα που το λες !!! Το Millennium Series δε το εχω ακουστα Δε ξερω αν αξιζουν τα Resident Evil καθως δε τα εχω δει ολα thanks για το λινκ , ψαχνω και εγω στο google για αντιστοιχα ωστε να καταληξω σε καποια movies PS:και Godfather τωρα που το θυμηθηκα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Alien Quadrilogy Star Wars Back to the Future
ikskarda Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ωραιος ειχα ξεχασει τα Star Wars ... trilogy δεν ειναι και αυτα ?
ikskarda Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Star Wars, Star Trek, Spiderman, The Matrix, Alien, X-men, Blade, Mission Impossible αυτα στα σιγουρα. Απο εκει και περα Iron Man, Hangover, Back to Future στα υποψιν αλλα μαλλον οχι PS: μετα απο μερικα χρονια θα κανουμε συλλογη το Avatar 1,2 , το Avengers 1,2 το GI Joe 1,2 κτλ
ikskarda Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 τα Bourne τα εχω !!! με μια προχειρη ματια θα γεμισει ο δισκος 1tb με ολες αυτες τις ταινιες thanks για τις απαντησεις παντως
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Sorry, αλλά με ένα 1T δίσκο που πας; Τα Star Trek μόνο, είναι 11 ταινίες Αν σε ενδιαφέρει το είδος, υπάρχει και η τριλογία του Blade.
ikskarda Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 σε αυτον που θελω να βαλω τα sequel ειναι 1Tb... για αλλες ταινιες εχω εξωτερικους. να μην φτασει καν ο 1Tb ? ε στην τελικη δε θα βαλω στη "συλλογη" καποια που δεν αξιζουν
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τα θέλεις σε HD ανάλυση; 720p και 1080p; Εγώ θα στο πρότεινα, αλλά είναι της υπομονής.
ikskarda Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 κατα κυριω λογω κατεβαζω σε 720p λογω του περιορισμου των gb. παντως θελει πολυ ψαξιμο και πολυ κατεβασμα για να κανω αυτο που θελω. εδω και 1 μηνα προσπαθω να συλλεξω τα IMDB TOP 250 movies και τα ποιο πολλα τα χω βρει σε 720p !!! thanks all of you guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα