Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys εδώ και 8 μήνες πήρα pc επιδη πριν είχα λαπτοπ δεν ξέρω από θερμοκρασίες και ανησυχώ έχω ένα πρόγραμμα speedfan που το βρήκα από το google δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο όταν παίζω βαριά games πχ crysis 2 call of duty mw3 batlefied 3 άσχετα που το pc κάνει σαν τρελό από θορυβώ δείχνει 65 βαθμούς gpu και 60 βαθμούς cpu θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε εναν τροπο και να μην κάνει τόσο πολύ θόρυβο και να μην βγάζει τόση πολύ θερμοκρασία

το hardware μου είναι το εξής

κουτί ENERMAX ECA3170 STARAY BLUE

cpu AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION

gpu Gigabyte GV-N550D5-1GI

τροφοδοτικό DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN

μητρική ASUS M4A88T-M

σκληρός δίσκος Seagate Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 1TB ST31000524AS

ram KINGSTON KHX1333C9D3B1K2/8G 8GB (2X4GB) HYPERX BLU DDR3

επίσης να σημειώσω ότι έχω μόνο τα βασικά ανεμιστηράκια στο (τροφοδοτικό, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, κουτί(ένα μεγάλο μπροστά)

Δημοσ.

Με μια καλή αθόρυβη ψύκτρα και λίγο θόρυβο θα έχεις, και μειωμένες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή. ;)

Δημοσ.

guys εδώ και 8 μήνες πήρα pc επιδη πριν είχα λαπτοπ δεν ξέρω από θερμοκρασίες και ανησυχώ έχω ένα πρόγραμμα speedfan που το βρήκα από το google δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο όταν παίζω βαριά games πχ crysis 2 call of duty mw3 batlefied 3 άσχετα που το pc κάνει σαν τρελό από θορυβώ δείχνει 65 βαθμούς gpu και 60 βαθμούς cpu θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε εναν τροπο και να μην κάνει τόσο πολύ θόρυβο και να μην βγάζει τόση πολύ θερμοκρασία

το hardware μου είναι το εξής

κουτί ENERMAX ECA3170 STARAY BLUE

cpu AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION

gpu Gigabyte GV-N550D5-1GI

τροφοδοτικό DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN

μητρική ASUS M4A88T-M

σκληρός δίσκος Seagate Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 1TB ST31000524AS

ram KINGSTON KHX1333C9D3B1K2/8G 8GB (2X4GB) HYPERX BLU DDR3

επίσης να σημειώσω ότι έχω μόνο τα βασικά ανεμιστηράκια στο (τροφοδοτικό, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, κουτί(ένα μεγάλο μπροστά)

στον cpu εισαι στο οριο σχεδον 61 δηνει η amd οριο θερμοκρασιας cpu.αν δεν εχεις καθαριση απο σκονες το pc και δεν εχει αλαξει παστα απο αν αυτη εχει χαλαση καντο λογικα θα εχεις καποια βελτιωσει.αλιος πας σε μια ψυχτρα αθόρυβη.για την gpu μου φαινοντε λογικες η θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα πρέπει να βάλεις έναν ανεμιστήρα στο πίσω μέρος του κουτιού,για να βγάζει τον ζεστό αέρα έξω,και μετά βλέπεις για ψύκτρα επεξεργαστή.

Δημοσ.

στον cpu εισαι στο οριο σχεδον 61 δηνει η amd οριο θερμοκρασιας cpu.αν δεν εχεις καθαριση απο σκονες το pc και δεν εχει αλαξει παστα απο αν αυτη εχει χαλαση καντο λογικα θα εχεις καποια βελτιωσει.αλιος πας σε μια ψυχτρα αθόρυβη.για την gpu μου φαινοντε λογικες η θερμοκρασιες.

όταν λες να το καθαρίσω από σκόνες πως γίνετε αυτό?

Δημοσ.

όταν λες να το καθαρίσω από σκόνες πως γίνετε αυτό?

το ανεμηστιρακι της ψυχτρας του cpu εχει κατι βιδες πανω.με προσοχη αν τις ξεβιδώσεις θα δεις οτι η ψυχτρα πανω θα εχει ενα στρομα σκονης.καθαρισετο και δες παλει θερμοκρασιες.αν δεν ξερεις πως να το κανεις δες αν μπορει να σε βοηθήσει κανενας φιλος σου που ξερει.

Δημοσ.

γεια σε ολους...

ξερει κανεις αν γινετε να ελενξεις στροφες ενεμηστηρα λαπτοπ;; (με speedfan η καποιο παρομοιο)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σε ολους...

ξερει κανεις αν γινετε να ελενξεις στροφες ενεμηστηρα λαπτοπ;; (με speedfan η καποιο παρομοιο)

Γίνεται με ένα πρόγραμμα που λέγεται Everest.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...