georoub Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Γεια σας είμαι νέα στο φόρουμ.. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Πριν 10 μέρες πήγα να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου (lg optimus black p970) από το site της LG όλα μια χαρά κατέβασα αυτά που μου έλεγε και μετά όταν έκανε ανάλυση , download πήγαν στο 100% όμως στο τελευταίο που έπρεπε να κάνει αναβάθμιση μου κόλλαγε στο 17% προσπάθησα πάλι και δεν με άφηνε πάλι εκεί κολλούσε στο 17% και μου βγαζε μαυρη οθονη με καποια γραμματα. Και τωρα εχει κολλησει το κινητο μου και δεν ανοιγει. Από ότι διάβασα και σε ένα άλλο site είχε πάθει και άλλος ένας το ίδιο. Μπορεί να φτιαχτεί? Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε. και αν ξέρει κάποιος να μου το φτιάξει και θα δώσω και χρηματα. Ευχαριστώ πολύ
Gr_Soul Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλύτερα να μιλήσεις με την LG, παρά να δώσεις τα χρήματά σου εδώ και εκεί.
georoub Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλύτερα να μιλήσεις με την LG, παρά να δώσεις τα χρήματά σου εδώ και εκεί. Για να μιλησω με καποιον απο την εξυπηρετηση πελατων της LG πρεπει να δωσω καποια στοιχεια απο την αποδειξη που μου ζητανε την οποια εγω την εχω χασει . Για αυτο δεν ξερω αν θα μπορεσω να επικοινωνησω με κανεναν τους:/ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα