mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ημουν στον υπολογιστη εγινε μια διακοπη ρευματος μετα απο 20 λεπτα ηρθε το ρευμα και ανοιγω τον υπολογιστη..φορτωνει μου λεει ασφαλης λειτουργεια με δικτυο με γραμη εντολων κτλ και μου λεει και Κανονικη Λειτουργεια Windows. Παταω κανονικη λειτουργεια και εκει που φορτιζει και λεει Windows και εχει και τη σημαια μου πεταει blue screen που δεν προλαβαινω να δω γιατι και κανει επανεκκινηση.Τι παιζεται; Καηκε τιποτα;Δοκιμασα και με Ασφαλης λειτουργεια αλλα τιποτα παλι επανεκκινηση κανει
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 τσεκαρε τον σκληρο για bad sectors υποθετω οτι πριν απο αυτο δεν ειχες προβληματα με μπλε οθονες αναπαντεχα ρησταρτς κλπ
mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πως δεν ειχα..Κολλουσε οποτε ναναι μου εβγαζε μπλε οθονη και εκανα επανεκκινηση..Απο τοτε που τον αγορασα σχεδον..Αλλα δε με πειραζε.Οταν εννοεις να ελεγξω τον σκληρο τι ακριβως να δω; Πως θα το καταλαβω; Ειμαι λιγο ασχετος..
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 http://www.hdsentinel.com/ με αυτο τσεκαρε τον δισκο με τα windows αφου ομως εχεις προβληματα γενικοτερα θα πρεπει να ψαχτεις με μνημες με το memtest κλπ κλπ διαβασε αναλυτικα εδω http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/
mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αφου δεν ανοιγει εγω πως θα το κατεβασω-εστω με στικακι.. Μνήμη: Κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση του Memtest (http://www.memtest.org/#downiso) σε ότι μορφή αγαπάμε (ISO ή την έκδοση USB) και αφού την γράψουμε στο μέσο που έχουμε επιλέξει, κάνουμε boot από αυτό. Αυτόματα θα εμφανιστεί μια μπλε οθόνη η οποία όμως αυτή τη φορά ξέρουμε καλά τι κάνει κ δεν έχει καμία σχέση μ αυτή των Windows. Το Memtest έχει ξεκινήσει τον έλεγχο της RAM. Το αφήνουμε να κάνει την δουλεία του για τουλάχιστον 4 ώρες. Έχω δει μνήμες να«σκάνε» στο 3ωρο, εξου και ο χρόνος που προτείνω. Πολλοί overclockers πιάνουν 10ωρα για να είναι σίγουροι για την rockstable κατάσταση του υπολογιστή τους. ετσι να το κανω; Δε με νοιαζει οταν με πεταει μπλου σκριν εγω απλα θελω να μαθω γιατι δεν ανοιγει και πεταει μπλου σκριν οταν φορτωνει..Τωρα για τις αλλες φορες δεν με πειραζει..
laknikol Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Συνήθως όταν πετάει μπλε οθόνη κατά την εκίννηση κάποια αρχεία των windows έχουν χαθεί("χτυπήσει") από το σύστημα λόγο της διακοπής ρεύματος. Μπορεί να είναι και drivers. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να μπεις σε safe mode. Αν μπει τότε δοκίμασε να check disk και να δεις τι προβλήματα έχεις. Αν σου βγάλει errors στο σύστημα αρχείων τότε μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις repair με το cd των windows.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μονο που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα πρεπει να λαβει κανεις υποψη οτι και πριν την διακοπη εβγαζε μπλε οθονες. Το οποιο μπορει να προερχεται απο ενα καρο παραγοντες. Εαν ειχα να διαλεξεω, θα ξεκινουσα με τον σκληρο οπως προτεινε και ο Redshift
mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Συνήθως όταν πετάει μπλε οθόνη κατά την εκίννηση κάποια αρχεία των windows έχουν χαθεί("χτυπήσει") από το σύστημα λόγο της διακοπής ρεύματος. Μπορεί να είναι και drivers. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να μπεις σε safe mode. Αν μπει τότε δοκίμασε να check disk και να δεις τι προβλήματα έχεις. Αν σου βγάλει errors στο σύστημα αρχείων τότε μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις repair με το cd των windows. Δεν μπαινει απο safe mode..το ανεφερα κι ολας..Επισης ειναι σπασμενα windows και δεν εχω το cd..Αφηστε που ο υπολογιστης ειναι κοινοχρηστος (για ολη την οικογενεια) και θα την κατσω αμα τον πειραξω.. Μονο που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα πρεπει να λαβει κανεις υποψη οτι και πριν την διακοπη εβγαζε μπλε οθονες. Το οποιο μπορει να προερχεται απο ενα καρο παραγοντες. Εαν ειχα να διαλεξεω, θα ξεκινουσα με τον σκληρο οπως προτεινε και ο Redshift Ναι αλλα πως; Δεν μπορω να μπω καν στον υπολογιστη..
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ναι αλλα πως; Δεν μπορω να μπω καν στον υπολογιστη.. Θα πρεπει ειτε να επιστρατευσεις αλλον υπολογιστη, ειτε να κανεις boot με ενα live cd (πχ ubuntu) και να κατεβασεις/καψεις οτι χρειαζεσαι για να κανεις τις δοκιμες.
mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ή απλα να πω τον τεχνικο να ερθει γιατι δεν καταλαβαινω παναγια:Ρ.. Να επιστρατευσω αλλον υπολογιστη;; Εχω ενα λαπτοπ τι να κανω; Τι ειναι το live cd και απο που μπορω να βρω; Με ποιο προγραμμα να τα καψω;Και πες οτι τα καταφερνω και κανω τις δοκιμες..μετα εγω τι θα κανω που δε θα καταλαβαινω τιποτα; Να βγαλω φωτογραφια..;
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ή απλα να πω τον τεχνικο να ερθει γιατι δεν καταλαβαινω παναγια:Ρ.. Να επιστρατευσω αλλον υπολογιστη;; Εχω ενα λαπτοπ τι να κανω; Τι ειναι το live cd και απο που μπορω να βρω; Με ποιο προγραμμα να τα καψω;Και πες οτι τα καταφερνω και κανω τις δοκιμες..μετα εγω τι θα κανω που δε θα καταλαβαινω τιποτα; Να βγαλω φωτογραφια..; Εαν δεν γνωριζεις τα βασικα (πχ με τι να καψεις ενα cd), δεν βγαζεις ακρη απο τις οδηγιες που εχω και πιστευεις οτι δεν μπορεις να προσπαθησεις, προτεινω να το δωσεις σε τεχνικο ή να παρεις βοηθεια απο καποιον που πιθανον ξερει περισσοτερα.
mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ξερω το ISO burn αλλα οποτε το κατεβαζω βγαζει σφαλμα απο το net framework..ΠΑΝΤΑ..Για αυτο και το παρατησα..Εχω και να διαβασω..:/ Μαλλον θα πω τον τεχνικο να ερθει..Και αμα εχει χαλασει πχ ο σκληρος; Μετα θελω καινουργιο;
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ξερω το ISO burn αλλα οποτε το κατεβαζω βγαζει σφαλμα απο το net framework..ΠΑΝΤΑ..Για αυτο και το παρατησα.. Υπαρχουν μπολικα εναλλακτικα,πχ το imgburn Εχω και να διαβασω..:/ Μαλλον θα πω τον τεχνικο να ερθει.. Αφιερωσε το χρονο σου στο διαβασμα. Και αμα εχει χαλασει πχ ο σκληρος; Μετα θελω καινουργιο; Αναλογως πως εχει χαλασει. Υπαρχει περιπτωση να συνεχισει να ειναι λειτουργικος. Εαν οντως ειναι αυτος το προβλημα τελικα
mpasketpro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ειναι και ευκαιρια..Ισως το συμπαν θελει να μου πει να μην καιγομαι στο counter την DotA το LoL to Diablo και το Failbook και να στρωθω στο διαβασμα..ΑΧΧΑΑΧ.! Οταν τελειωσουν οι εξετασεις θα το κοιταξω..Ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα