Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον καλησπερα σε ολους...εχω εναν wd 40gb ide και εχω το εξης προβλημα...στην θυρα του ρευματος (molex) δεν κανει καλη επαφη..δηλαδη πρεπει να κουνησω λιγο το καλωδιο για να παρει τα φωτα του ο σκληρος..εβγαλα την πλακετα απο κατω και κοιταξα απο μεσα τις κολλησεις..και οι κολλησεις εκει που ειναι η θυρα του ρευματος εχουνε ραγισει και γιαυτο δεν κανει επαφη καλη...αν το διακινδυνευσω και το κανω με κολλητηρακι και καλαι λετε να φτιαχτει? αλλα το θεμα ειναι οτι το σημειο ειναι τοσο μικρο που δεν μπορω να τραβηξω ευκολα το παλιο καλαι απο μεσα οταν το λιωσω..ιδεες?

Δημοσ.

εμ το θεμα σε αυτες τις μικροεπεμβασεις ειναι νασαι καλος μικροχειρουργος γιατι αλλοιως μπορει να κανεις μεγαλυτερη ζημια.Μπορεις?

Δημοσ.

Ορίστε αδερφέ! Πήραν φωτιά τα κολλητήρια & απέκτησες εμπειρία στα ηλεκτρονικά. Εύγε! Κανόνισε να πάρεις & κανα σταθμό εργασίας, θερμοπίστολα & όργανα (αν παίζουν φράγκα) να κάνεις χόμπι...rolleyes.gif

Δημοσ.

χαχα εννοια σου φιλε και ολα γινονται (αν παιζουν φραγκα) οπως ειπες..το εχω και σαν χομπυ και σαν δουλεια γιατι τεχνικοσ υπολογιστων εχω τελειωσει και ειναι καλο να μαθαινεις...και ειδικα τωρα που πηρα κολλητηρια τρομπες και ολα τα κολπα στα χερια μου :P

Δημοσ.

Νάτος και ο συνάδελφος εκ λαμίας. Εγώ τώρα τελειώνω δύο μαθήματα μου μένουνε. Εγώ ένα πράγμα έμαθα μόλις τελείωσα το τει , αυτά που έμαθα ήτανε τελείως ασχετα με τι μου ζητάνε εκεί έξω ,ευτυχώς που έχω καταπιαστεί σε δυο τρεις τομείς και ελπιζω να έχω μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...