veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Έχω windows 7 και μου λείπει ένα αρχείο dll.κατέβασα αυτό το dll που λείπει αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω.Αν μπορείτε βοηθήστε με.Ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Λογικά στο C:\Windows\system32 αλλά πες μας και ποιο DLL είναι...
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Το δοκίμασα αλλά δεν έφτιαξε.Το αρχειο ειναι το d3dx9_41.dll.Το σφάλμα μου το βγάζειόταν πάω να τρέξω το παιχνίδι grid Το έφτιαξα
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Για οτιδήποτε πρόβλημα με το direct3D περνάμε το directx redistributable το αυθεντικό,μην περνάς καμιά χακαρισμένη.
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Εεεεεεε,στο πρόβλημα που έχεις μήπως;;; Το πρόβλημα που έχεις είναι από d3dx9_41.dll d3d(direct 3d)x9(directX9)_41.dll Πέρνα το DirectX που λέω για να τρέχουν όλα τα παιχνίδια που απαιτούν το directX9 που δεν είναι περασμένα στα win7 που έχουν το directX11.(παράξενο αλλά έτσι είναι)
optimus_crime Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Υπάρχει και το http://www.dll-files.com/ το οποίο έχει χιλιάδες dll files .
john zois Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι καινουργιος εδω και αν μπορειτε να με βοηθησετε! Εχω ενα dell laptop με windows xp professional και οταν το ανοιγω μου εμφανιζει πρωτα στην οθονη ''invalid boot.ini file'' ''booting from C:\windows\'' επειτα μου εμφανιζει τα εξης: ''Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <Windows rrot>\system32\hal.dll. please re-install a copy of the above file.'' Οτι πληκτρο και να πατησω ξαναρχιζει απο την αρχη και τα ιδια ξανα! Να σημειωσω πως τα windows που εχω δεν ειναι γνησια, που σημαινει οτι δεν εχω το CD! Αν εχετε χρονο και διαθεση να με βοηθησετε. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
jim_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 α) Ανοιξε ενα νεο θεμα για το προβλημα σου, μιας και ειναι μερικως ασχετο με το υπολοιπο θεμα. β) Ξεκινα με το δισκακι των windows, σαν να ηθελες να καενις φορματ, και οταν σε ρωτησει πατα R για επιδιορθωση. Μετα, αφου ακολουθησεις της οδηγιες και φτασεις στο prompt, δωσε ενα "chkdsk /r c:", φτιαξε καφε και περιμενε να τελειωσει. Οταν τελειωσει, δωσε exit για να επανεκκινησει. Αυτο το επαθες απο κακο τερματισμο ή απο διακοπη ρευματος, γιαυτο να εχεις το νου σου την επομενη φορα.
john zois Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 jim_p ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη αλλα το μειζων προβλημα ειναι οτι δεν εχω το δισκακι απο τα windows μου!! ειμαι κουκουρουκου το ξερω καποια προταση για αυτο?
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Συσκευή CD έχεις τουλάχιστον; Πάνε εδώ http://www.allbootdisks.com/download/iso.html και κατέβασε το Win98 bootdisk.iso(αν κατεβάσεις την έκδοση που είναι δισκέτα μπορείς να το φτιάξεις και usb με το HPUsb) θα σε αφήσει να μπουτάρεις σε dos περιβάλλον και να τρέξεις το edit για να επεξεργαστείς το boot.ini έτσι ώστε να μοιάζει έτσι: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Μπορεί και να μην υπάρχει τώρα ή να έχει καταστραφεί και για αυτό να μην ξεκινάει.
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ισως να μπορεις να κανεις checkdisk απο το περιβαλλον mini xp του hirens... Δεν το εχω δοκιμασει ποτε, αλλα ποτε δεν ξερεις.
frank93 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια και εγω να παρομοιο προβλημα εχω αλλα δν εχει λυθει εμενα μου λεει γενικα λειπει ενα αρχειο dll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα