evoracing Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλησπέρα... Έχω το Netbook Acer Aspire One και θέλω να του κάνω format αλλά δεν ξέρω πως κάνουμε από τον σκληρό (που λογικά θα έχουν περάσει τα Windows XP στον σκληρό)... Μήπως μπορώ να περάσω τα Windows 7 από φλασάκι???(αν τα σηκώνει)
rounsmith Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Κανά εξωτερικό dvd-r ή dvd rom δεν παίζει? Μην παιδεύεσαι και εσύ
evoracing Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Κοίταξε έχω αλλά στο boot θα διαβάζει το DVD ROM??? Τα Windows 7 τα σηκώνει??
rounsmith Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Θα κάνει Boot (σου μιλάω εμπειρικά μιας και ότιδήποτε Netbook μου φέρνουνε στο μαγαζί με εξωτερικό dvd τα δουλεύω), πως νομίζεις κάνανε εγκατάσταση τα xp όταν στο δώσανε? Πόσα gb μνήμη έχει το acer σου?Aν έχει κάτω από 2gb ξέχνα τα 7 , θα μπαίνεις internet και θα σέρνεται
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Κοίταξε έχω αλλά στο boot θα διαβάζει το DVD ROM??? Τα Windows 7 τα σηκώνει?? Το «τα σηκώνει» είναι θέμα αντίληψεις θα τρέξουν αλλά αν θα μπορείς να τα δουλεύεις άνετα είναι άλλο θέμα,καλλίτερα με τα xp,μπορείς να δουλέψεις το WinToFlash που σου φτιάχνει εύκολα usb με την εγκατάσταση των XP.
sistah Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αν το netbook εχει 2GB μνημη, θα τα σηκωνει τα 7. Το dvd-rom θα το διαβασει αν μπεις στα bios και το βαλεις πρωτο στο boot priority. Παρ'ολα αυτα μπορεις να βαλεις το iso των windows 7 σε φλασακι minimum 4GB με το Windows 7 USB/DVD Download tool . Απλα και παλι πρεπει να μπεις στο bios και να αλλαξεις την προτεραιοτητας του boot.
evoracing Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ναι...Με 512MB που πάμε Windows 95??? Καλά και τώρα σέρνεται....Με το WinToFlash μου περνάει μόνο του τα windows η πρέπει να τα κατεβάσω??? CD από Windows XP έχω από το Desktop θα βάλω κανονικά το Product Key από το Netbook??
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ναι...Με 512MB που πάμε Windows 95??? Καλά και τώρα σέρνεται....Με το WinToFlash μου περνάει μόνο του τα windows η πρέπει να τα κατεβάσω??? CD από Windows XP έχω από το Desktop θα βάλω κανονικά το Product Key από το Netbook?? Πρέπει να έχεις το cd,αν με το desktop έχουν την ίδια έκδοση(home π.χ.) τότε μπορείς να βάλεις το κλειδί και να δουλέψει.
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Κοίτα να δεις που η acer έχει ιστοσελίδα http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers
rounsmith Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 με 512mb στην θέση σου θα έβαζα windows xp lite edition. Με μια απλή αναζήτηση στο web θα τα βρεις.Αυτά έχω βάλει σε ένα παλιό σύστημα που έχω με 512mb μνήμη ,και παίρνουνε μόνο 100mb στην μνήμη με drivers εγκατεστημένους.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλά εγώ πήρα πριν 6μήνες τουλάχιστον το ίδιο ακριβώς netbook Acer Aspire One D257 και είχε επάνω τα 7 starter edition με 1GB μνήμη. Ικανοποιητική απόδοση για τη χρήση που θέλω, αν και με 2GB θα ήταν καλύτερα.
isay Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 evo δεν γράφεις το βασικότερο. Τι χρήση θα γίνεται στο netbook;
evoracing Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 evo δεν γράφεις το βασικότερο. Τι χρήση θα γίνεται στο netbook; Α, απλό σερφαρισμα και καμιά ταινία με 512mb στην θέση σου θα έβαζα windows xp lite edition. Με μια απλή αναζήτηση στο web θα τα βρεις.Αυτά έχω βάλει σε ένα παλιό σύστημα που έχω με 512mb μνήμη ,και παίρνουνε μόνο 100mb στην μνήμη με drivers εγκατεστημένους. Είναι free η θα το παίξω ναυτάκι??
isay Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Τότε βάλε Linux Mint LXDE ή xubuntu Το μηχανάκι θα πετάει γιατί δεν θα χρειάζεσαι antivirus, antispyware κλπ προστασίες. Αν χρειάζεσαι windows τοτε βάλε τα xp της μάνας του (βρες πως γίνεται restore). Με 512 μνήμη δεν κοιτάς τα 7 και τα xp θα είναι «απλως ανεκτά».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα