Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

πλεον εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα και στα τει. εχουν γινει οπως στα αει. δηλαδη εχουν χωριστει σε χειμερινα και εαρινα εξαμηνα. δηλαδη το χειμερινο γινονται μαθηματα 1,3,5,7 εξαμηνου και το εαρινο 2,4,6.

αν κοπεις σε ενα εργαστηριο αυτα που γινονται ειναι τα εξης:

1. δεν μπορεις να δωσεις τη θεωρια(αναλογα τη σχολη εγω δεν ειχα τετοια)
  2. και να περασεις τη θεωρια το μαθημα δεν θεωρειται περασμενο οποτε αν ειναι αλυσιδα με καποιο αλλο δεν μπορεις να παρεις το επομενο(για παραδειγμα αν κοπεις προγραμματισμο Ι δεν μπορεις να πας στον προγραμματισμο ΙΙ)
  3. επειδη εχουν γινει με εαρινα κ χειμερινα εξαμηνα θα μπορεσεις να ξαναπαρεις το μαθημα μετα απο ενα χρονο

Δημοσ.

Όντως έτσι είναι, μου το είχαν πεί φοιτητές από το τμήμα μου, αν είσαι σε εξάμηνο με ζυγό αριθμό δίνεις παλαιότερα μαθήματα μόνο από εξάμηνα με ζυγό, και σε εξάμηνα με μονό αριθμό τα ίδια, ενώ παλιότερα επέλεγες οτι ήθελες σε κάθε εξάμηνο. Γενικά πολύ δύσκολο, εκεί που έκανε ο άλλος να τελειώσει τη σχολή σε 7 χρόνια αν δεν στρωθεί τώρα θα κάνει 14 :fear:

• Moderators
Δημοσ.

ναι αν σκεφτεις οτι εχουν περιορισει τα χρονια πριν σε διαγραψουν σε ν+2(αν θυμαμαι καλα) παει το πτυχιο :P

• Moderators
Δημοσ.

ναι αν σκεφτεις οτι εχουν περιορισει τα χρονια πριν σε διαγραψουν σε ν+2(αν θυμαμαι καλα) παει το πτυχιο :P

Δημοσ.

μεινε στη δουλεια αν εχεις προοπτικες.

και μεις σπουδασαμε και πηραμε τα 3 μας...

Ξερω ακουγεται καπως αλλα σκεψου και αυτό.

Δημοσ.

εμενα αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι αν ειναι τοσο αυστηρο το οτι αν δεν πας κοβεσε... δεν ειπα οτι δεν θα πηγενω καθολου η θα πηγενω μονο στα υποχρεοτικα ειπα απλα οτι δεν θα πηγενω οταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να παω... πχ για τα εγαστηρια ποτε μαθενεις ποτε γινονται την προηγουμενη μερα η ειναι καθορισμενο για ολλη τη χρονια???

Θα οργανώσεις τις ώρες εργασίας σου γύρω από την σχολή, όχι το ανάστροφο, καλύτερα να μην έχεις επιπλέον 2 βάρδιες παρά να έχεις ένα μάθημα μείον στο εξαμηνιαίο πρόγραμμα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...