antonischania Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Κατά πρώτον...καλημέρα σας, ας μπούμε γρήγορα στο θέμα χρειάζομαι ακουστικά headphones δεν μπορώ να επιλέξω δίοτι δεν γνωρίζω τα απαραίτητα ώστε να είμαι ικανός να συγκρίνω...θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να μπορούσε κανείς να με βοηθήσει...να μου πει μερικά "tips" που πρέπει να κοιτάω ώστε να έχω την δυνατότητα να μπορώ να συγκρίνω...ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
graphist83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μονο με το αυτι σου θα κρινεις. Το ξερω δυσκολο σε ακουστικά να το κανεις αυτο, αλλα τα τεχνικα τους χαρακτιριστικα δεν θα σε βοηθήσουν. Το να μαθεις τι ειναι η απόκριση συχνότητας, η ωμική αντίσταση και η ευαισθησία σε db ειναι χρησιμο, αλλα δεν θα σε βοηθήσουν στο να επιλεξεις ακουστικά. Το παν στον ηχο ειναι οι χροιες. Το μονο που μπορει να γινει ειναι να πεις πως θες να ακους μουσικη και καποιος που εχει ακουσει καμποσα να σου παραθεσει τις αποψεις του.
ChRis6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 θα συμφωνησω με τον graphist83 . Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα καταστημα και να δοκιμασεις το ζευγαρι που σου αρεσει. Μεχρι ποσα λεφτα θελεις να δωσεις ; Θελεις ανοικτου ή κλειστού τυπου ; Τα κλειστού τυπου ειναι αυτά που δεν αφήνουν τον ήχο να "βγαίνει" ή να "μπαίνει" από το ακουστικο. Για ποιά χρήση τα θες ; Για μουσική ; Τι είδους μουσική ακούς ; Θέλεις μήπως να βλέπεις και ταινίες με τα ακουστικά ; Θέλεις να τα παίρνεις και έξω απο το σπιτι και να τα χρησιμοποιείς σε κανενα ipod ή κατι παρόμοιο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα