jimmakosthrylos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλημέρα.Σήμερα μου έβγαλε στο Netbook(Toshiba Nb200-13j) πρόβλημα στον σκληρό δίσκο.Σύμφωνα με το harddisk sentinal στο health είναι 21%. Ερώτηση 1.Τι κάνουμε τώρα μιας και φράγκα δεν πολυπαίζουν;; Ερώτηση 2.Αν δεν γίνεται τπτ τι σκληρό να ψάξω και αν έχετε κάτι να μου προτείνετε;;; Ευχαριστώ...
stm00192 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 1) Δεν γίνεται τπτ... σώζεις άμεσα τα δεδομένα σου και πας για αλλαγή.. 2) Αν το nebook εχει 2.5αρη σκληρό τότε οι επιλογές σου είναι αυτές... http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/f/252963/2-5.html Αν παλί έχει σκληρό 1.8 τοτε είσαι εδώ... http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/f/252964/1-8.html
jimmakosthrylos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Άλλη μία ερώτηση να περιμένω να πέσουν οι hdd ή να πάω για ssd;;
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Γενικά και -1821% να πάει το χελθ στο HDS, δεν χρειάζονται ηρωικές αγορές (αφού "δεν πολυπαίζουν φράγκα"). Όπως και είτε ασχέτως φράγκων (ή Ευρών ή whatever) - είτε ασχέτως αν ο δίσκος λέει και ΕΙΝΑΙ 100% υγιής, το θέμα είναι αφ' ενός εάν υπάρχουν αρχεία που σε νοιάζουν στο μπουκάκι - αφ' ετέρου αν το εργαλείο είναι εντός εγγύησης. Ξεκινώντας από την ανάποδη, αν είναι εντός, τότε έχε τον νου σου μην και κατά την αντικατάσταση δίσκου την ακυρώσης (σχίζοντας πχ κάποια σχετική χαρτοταινία). Εάν επίσης δεν υπάρχουν αρχεία που σε κόφτουν, πάτα του απλά ένα φορμάτ, κι όσο πάει, και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κλατάρει όσο θα είναι ακόμη εντός εγγυήσεως. Εάν τώρα υπάρχουν αρχεία, ΟΥΤΩΣ ή άλλως το μέλημά σου θα έπρεπε να ήταν να είχες πάρει αντίγραφα (με κάποιο USB φλασάκι ή δίσκο). Γνώμη μου ότι να προβείς σε αγορά, λόγο δεν βλέπω. Ένα μάλιστα παραπάνω που λες ότι γκαφρά δεν. Ασ' το κι όσο πάει (λαμβάνοντας υπ' όψιν τις παραπάνω συμβουλές ανά περίπτωση). Κατά τ' άλλα, να μην παίζει μαλλί, και να συζητάς για SSD...... Βρε μήπως είσαι τρολ;
jimmakosthrylos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 washcloud δε παίζουν cents τώρα κάποια στιγμή θα παίξουν(που θα πάει...).Όσο για τον σκληρό δεν έχει τπτ το σημαντικό μέσα και τον έχω μόνο για inernet αντε και καμιά ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα