oneofthem Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ψάχνω να βρω αν υπάρχει το video που μεταδόθηκε διαδικτυακά στην 'εκτέλεση' που έγινε στις 25-5-2012 στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών αν υπάρχει, και παρεμπιπτώντος να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι γίνονται γενικά κι άλλες εκδηλώσεις με αυτό το θέμα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ψάχνω να βρω αν υπάρχει το video που μεταδόθηκε διαδικτυακά στην 'εκτέλεση' που έγινε στις 25-5-2012 στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών αν υπάρχει, και παρεμπιπτώντος να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι γίνονται γενικά κι άλλες εκδηλώσεις με αυτό το θέμα Δύσκολα θα βρεις το βίντεο καθώς η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαΐου και σήμερα έχουμε 20 Μαΐου...
Nikosgiann Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δύσκολα θα βρεις το βίντεο καθώς η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαΐου και σήμερα έχουμε 20 Μαΐου... είρωνας
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 είρωνας Πραγματιστής. Ήθελα κι εγω να παραβρεθώ στη συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά τα εισιτήρια έγιναν άφαντα.
oneofthem Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δύσκολα θα βρεις το βίντεο καθώς η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαΐου και σήμερα έχουμε 20 Μαΐου... τώρα που κοιμήθηκα λίγο μετά από κάποια 24ωρα νομίζω πως μπορώ να δεχθώ το επίχειρημά σου αλλά διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις ακόμη...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 τώρα που κοιμήθηκα μετά από κάποια 24ωρα νομίζω πως μπορώ να δεχθώ το επίχειρημά σου... ΟΚ, θα είμαι ειλικρινής: όταν διάβασα το μήνυμά σου, ετοιμάστηκα να γράψω "ενδιαφέρομαι κι εγώ, όποιος έχει σχετική πληροφόρηση ας την μοιραστεί." Μετά τσέκαρα τις ημερομηνίες.
oneofthem Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ε τι σόι insomniacs θα 'μασταν αλλιώς, μόνο στο όνομα;
tool1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 H δικη θα μεταδωθει ζωντανα μεσω live streaming στη διευθυνση www.sgt.gr/dikisocrati
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα θα ηθελα να αφησουν το σωκρατη στην ησυχία του και γινει καμια δικη της προκοπης με θεματα που καινε τωρα..ολα τα λύσαμε η δικη του σωκρατη σουπερσταρ μας ελειπε.
seishirosakura Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Θα ακουστεί πολυ πολυ κακό. Προσωπικά ευχαριστώ για τη πληροφόρηση παντως, εξαιρετικά ενδιαφέρον.
oneofthem Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα θα ηθελα να αφησουν το σωκρατη στην ησυχία του και γινει καμια δικη της προκοπης με θεματα που καινε τωρα..ολα τα λύσαμε η δικη του σωκρατη σουπερσταρ μας ελειπε. βασικά ακούγεται λίγο άσχετο, γιατί δεν έχουν σχέση οι πραγματικές δίκες με μια εκδήλωση
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Περιμένω να αρχίσει έχοντας ανοιχτο το Link Που δινουν στο σαιτ αλλά τιποτα ακομα.. Υπομονη.... http://www.sgt.gr/popup_akamai_gr.html
anthony_88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τι ακριβως εγινε; Μπορει να μου εξηγησει καποιος με δυο λογια;
V for Vagelis Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Το 399 π.Χ., ο Σωκράτης αντιμετωπίζει στην Αθήνα τις κατηγορίες ότι δεν σέβεται τους θεούς της πόλης, ότι εισάγει καινά δαιμόνια και ότι διαφθείρει τους νέους της πόλης. Δικάζεται από το Δικαστήριο της Ηλιαίας που αποτελείται από 500 Αθηναίους πολίτες.Περίπου 2.500 χρόνια αργότερα διακεκριμένοι ανώτατοι δικαστές και νομικοί από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. συγκεντρώνονται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών για να επαναλάβουν την ιστορική δίκη του Σωκράτη. Βασισμένη σε ιστορικές και σύγχρονες πηγές και μελέτες αλλά συγχρόνως προσαρμοσμένη στο κλίμα των σημερινών δημοσίων συζητήσεων, η εκδήλωση διερευνά τα ευρεία πολιτικά και φιλοσοφικά ζητήματα που διέπουν τις κατηγορίες κατά του Σωκράτη και κυρίως δίνει το έναυσμα για αναστοχασμό σημαντικών σημερινών ζητημάτων. Οι δικαστές αλλά και το κοινό καλούνται να απαντήσουν αν ο Σωκράτης ήταν τελικά αθώος ή ένοχος. http://www.sgt.gr/gr/programme/event/688
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα