Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χρειάζομαι καινούργιο λάπτοπ, 15 ιντσών, χρήση ίντερνετ και διάφορα μικρά προγραμματάκια για ένα φίλο.

Με ένα acer με διπύρηνο amd στα 2,1 την έκαντ άνετα την δουλειά μου.

Αγορά από mediamarkt λόγο επέκτασης εγγύησης καθότι ο φίλος υπερ-ατσούμπαλος. Το προηγούμενο είχε φάει τις σαβούρες τις ζωής του.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Επεκταση εγγυησης δινουν ολες οι εταιριες υπαρχει και η εγγυηση τις toshiba οτι και αν συμβει που μαλλον ειναι ιδανικη για το φιλο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα δεν θα προτιμουσα τα media markt μιας και ,δυστυχως, δεν τα βλεπω να μενουν ανοιχτα για χρονια ακομα

(βλεπε και αλλα πολλα μαγαζια που εχουν κλεισει λογω κρισης). Οποτε η επεκταση εγγυησης απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα παει στραφι).

Κοιτα εδω περα:

http://www.skroutz.gr/s/444716/Toshiba-Satellite-L750-1L9-i5-2430M-4GB-640GB.html

Επεξ/σία από xristoforos89
Δημοσ.

Προσωπικα δεν θα προτιμουσα τα media markt μιας και ,δυστυχως, δεν τα βλεπω να μενουν ανοιχτα για χρονια ακομα

(βλεπε και αλλα πολλα μαγαζια που εχουν κλεισει λογω κρισης). Οποτε η επεκταση εγγυησης απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα παει στραφι.

Κοιτα εδω περα:

http://www.skroutz.gr/s/444716/Toshiba-Satellite-L750-1L9-i5-2430M-4GB-640GB.html

+1 και απο μενα

Δημοσ.

και εγώ συμφωνώ , πιστεύω ότι είναι υπερβολή για τέτοια χρήση και αν κάποιος το θέλει για gaming η 525 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 525Μ. Ο φιλος λεει οτι δεν θελει για παιχνιδια , αρα μια καρτουλα για HD υλικο και τελος.

Δημοσ.

συμφωνώ μαζί σου, απλά εγώ μιλάω γενικά για την 525 και για το ότι όπως αναφέρθηκε είναι future proof το συγκεκριμένο laptop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...