eulogitos_2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Παιδια θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω κανει μεγαλη βλακεια. Εχω τη συσκευη Motorola XT502 και μια μερα προσφατα ανακαλυψα οτι το wifi δεν λειτουργει (χωρις να το εχω ριξει ποτε το κινητο) ετσι περασα μια καινουρια rom στη θεση της μανισιας μηπως λυθει το προβημα, αφου ετσι και αλλιως η εγγυηση ειχε ληξει. Οταν πηγα να κανω το πρωτο reboot η οθονη κολησε και δεν παει παραπερα. Ουτε κανει manual recovery boot με το κουμπι εκκινησης και το volume up ταυτοχρονα οταν τα παταω. Εμφανιζει απλα την αρχικη οθονη εκκινησης και μετα κολαει. Ξερετε πως μπορω να το επαναφερω σε λετουργικη τουλαχιστον κατασταση χωρις το wifi? ΥΓ: Η νεα rom που του περασα ειναι CM9 4.0.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να περάσεις την Stock μέσω του Updater της Motorola. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eulogitos_2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μπορεις να με κατατοπισεις για το πως γινεται αυτο? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eulogitos_2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ομως το κυριο προβλημα μου ειναι οτι το κινητο δεν κανει boot και ετσι δεν μπορω να περασω καποια καινουρια rom. Σε αυτο μπορει καποιος να με κατατοπισει; Ισως αν μπορουσα να περασω με καποιο τροπο και μια δευτερη rom στην sd και κατα την εκκινηση να επελεγα σε ποια απο τις δυο θα εμπενα; Γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εάν δεν μπορείς να μπεις σε Recovery... Πάντος εγώ σε ένα LG φλάσαρα το img της Recovery ως boot και έτσι το κινητό άνοιξε σε recovery και από εκεί φλάσαρα νέα ROM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eulogitos_2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κλείσε τη συσκευή σου και κράτα πατημένα: κόκκινο κουμπί + volume down + power Αν μπεις σε fastboot ή bootloader mode μπορείς να φλασάρεις νέα recovery και μετά νέα ROM. Πληροφορίες σχετικά με το fastboot και πώς το χρησιμοποιούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα