Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Εχω διαβασει προσεκτικα για ολα αυτα που γραφετε σχετικα με το θεμα της επεκτασης σηματος.

Μενω σε μονοκατοικια με 2 οροφους.Στον κατω οροφο εχω το pc μου με το router και στον επανω οροφο εχω 1 pc και 1 laptop.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι επανω δεν εχω σχεδον καθολου σημα.Με 1 γραμμη και δεν μπορω να μπω στο internet.Εχω παρει και το TP-LINK Range Extender TL-WA730RE αλλα δυστυχως τιποτε δεν εγινε.Με σηκωσε 1 γραμμη αλλα οταν θα μπω με πεταει εξω.Η 2η λυση ηταν να παρω ethernet καλωδιο.ΟΚ.ειχα σημα στο pc αλλα στο λαπτοπ?και το θεμα ηταν οτι το καλωδιο ηταν μεσα στα ποδια μας παντου.Οποτε το εβγαλα.Το 3ο ηταν να βαλω αλουμινοχαρτο στην κεραια του router.ΜΠΑ κ μάυτο τιποτα δεν εγινε.Εχω διαβασει αρκετα,περι κεραιων ,περι καλωδιων,περι repeaters,τελικα εχω μπερδευτει.Υπαρχει καποιος να με συμβουλεψει να μην πεταξω αλλα λεφτα?(μιας κ δεν υπαρχουν τωρα με τους καιρους που ζουμε).Να ειμαι σιγουρη οτι μπορει να γινει κατι καλο να πληρωσω μεχρι 200 ευρω.Μηπως αν επαιρνα 1 τεχνικο ?κ εκει δεν ξερω ποσα παιρνουν.Θα μπορουσε καποιος να με συμβουλεψει τι να κανω?

Δημοσ.

εφοσον πριν λες οτι ειχες μια γραμμη σημα και εβαλες παλι το Repeater και εχεις παλι μια γραμμη σημα σημαινει οτι κατι εχεις κανει λαθος.το Repeater αμα μπει στον πανω οροφο αλλα καπου που να εειναι οσο πιο κοντα γινεται στο αλλο ρουτερ θα πρεπει να σου δινει κανονικα σημα στον πανω οροφο.επισης αν το εχεις κανει σωστα θα πρεπει να μπορεις με το inssider να βλεπεις και τα 2 ασυρματα και να μπορεις επισης να κανεις ping και τους 2 ρουτερς.

αλλιως μετα πας Powerline και βαζεις με το repeater σαν access point για να δινει ασυρματα ιντερνετ αμα μπορει να παιξει σαν access point

Δημοσ.

εφοσον πριν λες οτι ειχες μια γραμμη σημα και εβαλες παλι το Repeater και εχεις παλι μια γραμμη σημα σημαινει οτι κατι εχεις κανει λαθος.το Repeater αμα μπει στον πανω οροφο αλλα καπου που να εειναι οσο πιο κοντα γινεται στο αλλο ρουτερ θα πρεπει να σου δινει κανονικα σημα στον πανω οροφο.επισης αν το εχεις κανει σωστα θα πρεπει να μπορεις με το inssider να βλεπεις και τα 2 ασυρματα και να μπορεις επισης να κανεις ping και τους 2 ρουτερς.

αλλιως μετα πας Powerline και βαζεις με το repeater σαν access point για να δινει ασυρματα ιντερνετ αμα μπορει να παιξει σαν access point

Αγαπητε μου Poulino,καταρχην σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Το θεμα ειναι οτι απ'οτι ειπες δεν καταλαβα τιποτα.

Το repeater ειναι αυτο που εχω?δηλ.το range extender?και αυτο το access point ειναι αλλο πραμα?οσο για το αν ειναι κοντα στο ρουτερ το extender ,πως μπορει ναναι κοντα ,αφου τα χωριζει 1 οροφος

Μπορεις να μου τα γραψεις σε απλα ελληνικα,για να καταλαβω κι εγω μερικα πραματα?δεν ξερω απο τεχνολογια.και αυτο που γραφεις περι ping,inssider,κτ.λ για μενα ειναι κινεζικα.

Με απλα λογια αν μπορεις πες μου τι μπορω να κανω.

Δημοσ.

Αγαπητε μου Poulino,καταρχην σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Το θεμα ειναι οτι απ'οτι ειπες δεν καταλαβα τιποτα.

Το repeater ειναι αυτο που εχω?δηλ.το range extender?και αυτο το access point ειναι αλλο πραμα?οσο για το αν ειναι κοντα στο ρουτερ το extender ,πως μπορει ναναι κοντα ,αφου τα χωριζει 1 οροφος

Μπορεις να μου τα γραψεις σε απλα ελληνικα,για να καταλαβω κι εγω μερικα πραματα?δεν ξερω απο τεχνολογια.και αυτο που γραφεις περι ping,inssider,κτ.λ για μενα ειναι κινεζικα.

Με απλα λογια αν μπορεις πες μου τι μπορω να κανω.

οκ παμε απο την αρχη.

repeater ειναι το μηχανημα που πιανει το σημα ασυρματα και δινει επισης ασυρματα.το Range extender ειναι το ιδιο

το access Point ειναι το μηχανημα το οποιο παιρνει ιντερνετ με καλωδιο ethernet και δινει ασυρματα.

εσυ απο οτι καταλαβα θες να εχεις το κανονικο σου ρουτερ κατω στο ισογειο και πανω να εχεις το range extender και να δινεις σημα.

οταν λεω να ειναι κοντα δεν λεω να ειναι διπλα.θα το εξηγησω πιο απλα.

εχεις 2 οροφους.εχεις κανονικα το ρουτερ σου στον πρωτο οροφο.το range extender το εχεις αγορασει για να πιασει το σημα και να το αναμεταδωσει στον πρωτο οροφο.

για να πιασει το σημα σημαινει οτι θα πρεπει να το εχεις βαλει καπου που αμα ησουν με το λαπτοπ θα επιανες το σημα.οταν εννοουσα κοντα δεν ελεγα διπλα αλλα βαλτο στον πρωτο οροφο στο σημειο που ειχες πριν το καλυτερο σημα με το Laptop.εφοσον το βαλεις εκει μετα θα πρεπει να ρυθμισεις το Range extender να αναμεταδιδει το υπαρχουν σου δικτυο.δηλαδη πρεπει να μπεις μεσα στο μενου του και να το σεταρεις για να πιανει το αλλο σου ρουτερ και να το αναμεταδιδει.

τι Ip εχει το κανονικο σου ρουτερ και τι Ip εχει το tp link που πηρες.ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

H ιδανικη λυση στην περιπτωση σου ειναι να περαστει ενα καλωδιο απο το σημειο που ειναι το ρουτερ, προς τον επανω οροφο χρησιμοποιωντας τις σωληνωσεις του τοιχου (πχ σωληνωσεις για κεραια TV). Και στον πανω οροφο εκει που θα καταληγει το καλωδιο, να τοποθετηθει ενα access point που θα καλυπτει τον οροφο. Θα χρειαστεις τεχνικο για αυτη τη δουλεια.

Η αλλη λυση ειναι ημιμετρο:

Μπορεις να δουλεψεις με ενα repeater σαν αυτο που εχεις. Αλλα θα πρεπει να ρυθμιστει σωστα και να τοποθετηθει στο ιδανικοτερο σημειο ωστε και να εχει επαρκες σημα απο το ρουτερ, αλλα και να καλυπτει τον πανω οροφο. Αυτο πιθανως να μην ειναι εφικτο, πιθανως να ειναι και ευκολο. Θελει δοκιμες απο εσενα.

Επισης θα πρεπει να πειραματιστεις και με το καναλι εκπομπης του ρουτερ. Μπορει αλλαζοντας καναλι να σταθεροποιηθει καπως η κατασταση ακομα και με την υπαρχουσα εγκατασταση.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ γινατε πολυ κατανοητοι.Οσο για τα καναλια φιλε μου ΜiDi το εχω δοκιμασει αλλα τιποτε δεν εγινε.Αυτην την στιγμη τοχω συνδεμενο στον επανω οροφο με ethernet καλωδιο,για τον 1 υπολογιστη.Το κακο ειναι οτι η μικρη μου (εφηβη,και ελπιζω να καταλαβαινετε τι θα πει να΄χεις εφηβο στο σπιτι)γκρινιαζει γιατι στο δωματιο της εχει το λαπτοπ και δεν εχει συνδεση.Απο την εταιρια που ειμαι Wind παρολο που τους εχω ενοχλησει παρα πολλες φορες αυτον τον μηνα(απο τοτε που μου αλλαξαν το ρουτερ)δεν μ'εχουν βοηθησει ,ασχετως αν τα παιδια ηταν πολυ ευγενικα αλλα μαλλον χωρις ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις.Ο καθενας τους μου ελεγε κι αλλες ρυθμισεις να κανουμε με αποτελεσμα το ρουτερ να αρχιζει να κολλαει συνεχεια.Δεν ξερω κι αν ωφειλεται κι απ'αυτο,το θεμα οτι μας πεταει συνεχεια εξω.Αλλα και τωρα με το ethernet oταν δουλευουμε και οι δυο στους υπολογιστες ,το σημα πεφτει κατακορυφα.Για download ουτε κουβεντα.Ουτε σελιδα καλα καλα δεν μπορεις ν'αλλαξεις.Αυτο γιατι γινεται?Ειναι θεμα εταιριας?Μηπως τελικα πρεπει ν'αλλαξω παροχο?

Δημοσ.

Τα φιλτρα/τηλεφωνα κλπ τα εχεις σωστα συνδεδεμενα σιγουρα?

Αν η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις ακομα και με καλωδιο ethernet τοτε υπαρχει σημαντικοτερο θεμα απο το wifi σου.

http://www.speedtest.net

Μπες εδω απο εναν υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο στο ρουτερ, πατα begin test και ποσταρε μας τα αποτελεσματα σε ping/downstream/upstream, χωρις να ειναι συνδεδεμενος κανενας αλλος υπολογιστης σου στο ιντερνετ την ιδια ωρα, και χωρις να κανεις τιποτα στο ιντερνετ για τα λιγα δευτερολεπτα της μετρησης.

Πες μας και ποσα mbps ειναι η γραμμη σου ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο την wind.

Και η επομενη κινηση ειναι να μπεις στο interface του router να μας κανεις ενα copy/paste τα noise margin κλπ.

Δημοσ.

PPPoE Internet_Connection

PVC 8/35

Encapsulation Type LLC

NAT Enabled

IP 37.6.156.62

DNS 62.169.194.47/62.169.194.48

WAN MAC 38:46:08:c3:3a:a7

Connection Status Connected

Online Duration 173831 sec

Aυτο ειναι το network interface ,δεν βρηκα πουθενα να γραφει noise margin. Εχει αυτο και το user interface που ειναι αυτ勤Enable Wireless RF Enabled

Channel 11

SSID1 Enable Enabled

SSID1 Name betty210

Authentication Type Open System

Encryption Type WEP

MAC Address 38:46:08:c3:3a:a7

Packets Received/Bytes Received 87502/10121401

Packets Sent/Bytes Sent 165232/134916139

Error Packets Received 0

Error Packets Sent 0

Discarded Receiving Packets 0

Discarded Sending Packets 0

Το speed test μου βγαζει ping 43 download 2.47 upload 0.13 αλλα αν συνδεθει ο αλλος υπολογιστης το ping 145 download 0.13 k upload 0.12

επισης εχει και αυτο στο network ADSL

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 320/3008 kbps

Noise Margin (Up/Down) 10/8.4 dB

Modulation Type ADSL_G.dmt

Line Attenuation (Up/Down) 31.5/39.8 dB

Output Power (Up/Down) 11.5/19.4 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 340/2420 kbps

Interleave depth 2

Annex Type AnnexA

CRC errors 141

Δημοσ.

Πιθανως το 2ο pc που συνδεεις να κανει χρηση της γραμμης καποια εφαρμογη που τρεχει στο background. Πχ ενα torrent client.

Link Status Connected

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 340/2420 kbps

Interleave depth 2

Annex Type AnnexA

CRC errors 141

Tα νουμερα σου δεν ειναι και τελεια, αλλα δεν ειναι και χαλια ωστε να δικαιολογουν το προβλημα που αναφερεις.

Η συνδεση σου, ποσα mbps ειναι κανονικα?

Δημοσ.

Πιθανως το 2ο pc που συνδεεις να κανει χρηση της γραμμης καποια εφαρμογη που τρεχει στο background. Πχ ενα torrent client.

Tα νουμερα σου δεν ειναι και τελεια, αλλα δεν ειναι και χαλια ωστε να δικαιολογουν το προβλημα που αναφερεις.

Midi γεια σου. Χρησιμοποιοντας το νετ μητερ που παρεθεσες τα δικά μου νουμερα σε μια conenex 2 mbps ειναι:

1970734212.png

τα βλεπω λιγο πεσμενα αν σκεφεις οτι πληρωνω για 2 mbps να κοιταξω και το margin tου router για αυτο η οχι?

οκ παμε απο την αρχη.

repeater ειναι το μηχανημα που πιανει το σημα ασυρματα και δινει επισης ασυρματα.το Range extender ειναι το ιδιο

το access Point ειναι το μηχανημα το οποιο παιρνει ιντερνετ με καλωδιο ethernet και δινει ασυρματα.

εσυ απο οτι καταλαβα θες να εχεις το κανονικο σου ρουτερ κατω στο ισογειο και πανω να εχεις το range extender και να δινεις σημα.

οταν λεω να ειναι κοντα δεν λεω να ειναι διπλα.θα το εξηγησω πιο απλα.

εχεις 2 οροφους.εχεις κανονικα το ρουτερ σου στον πρωτο οροφο.το range extender το εχεις αγορασει για να πιασει το σημα και να το αναμεταδωσει στον πρωτο οροφο.

για να πιασει το σημα σημαινει οτι θα πρεπει να το εχεις βαλει καπου που αμα ησουν με το λαπτοπ θα επιανες το σημα.οταν εννοουσα κοντα δεν ελεγα διπλα αλλα βαλτο στον πρωτο οροφο στο σημειο που ειχες πριν το καλυτερο σημα με το Laptop.--->αυτο ισχυει και οταν πιανω σημα με το λαπτοπ αλλα δεν μπορω να συνδεθω??

εφοσον το βαλεις εκει μετα θα πρεπει να ρυθμισεις το Range extender να αναμεταδιδει το υπαρχουν σου δικτυο.δηλαδη πρεπει να μπεις μεσα στο μενου του και να το σεταρεις για να πιανει το αλλο σου ρουτερ και να το αναμεταδιδει.

τι Ip εχει το κανονικο σου ρουτερ και τι Ip εχει το tp link που πηρες.ελπιζω να βοηθησα.-->μηπως εννοεις Mac? o repeater πως θα παρει ip αν ειναι στον αερα και οχι συνδεδεμενος?

Δημοσ.

Midi γεια σου. Χρησιμοποιοντας το νετ μητερ που παρεθεσες τα δικά μου νουμερα σε μια conenex 2 mbps ειναι:

1970734212.png

τα βλεπω λιγο πεσμενα αν σκεφεις οτι πληρωνω για 2 mbps να κοιταξω και το margin tου router για αυτο η οχι?

Δεν ειναι ασχημα τα νουμερα σου για 2ρα. Σπανια θα πιασεις πανω απο 1.90 σταθερα σε 2ρα. Και το upload σου και το ping σου ειναι αψογα. Στην πραξη, εκει που θα τερματιζες στα 250kb/sec download τερματιζεις γυρω στα 210kb/sec. Μικροδιαφορα, και σαφως δεν επηρεαζει την εμπειρια χρησης (πχ browsing κλπ).

Η μετρηση εγινε με υπολογιστη που ηταν συνδεδεμενος στο router ασυρματα ή με καλωδιο? Αν εκανες ασυρματη μετρηση δοκιμασε και με καλωδιο, πιθανως να δεις μια μικρη βελτιωση. Αν εγινε με καλωδιο, μπορεις να εισαι ικανοποιημενος απτα νουμερα σου, ουτως η αλλως.

Αν ομως σκεφτεις να πας σε upgrade για 4ρα η 8ρα η 24ρα κλπ, τοτε θα πρεπει να το ψαξεις με τα noise της γραμμης σου πρωτα.

Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημα τα νουμερα σου για 2ρα. Σπανια θα πιασεις πανω απο 1.90 σταθερα σε 2ρα. Και το upload σου και το ping σου ειναι αψογα. Στην πραξη, εκει που θα τερματιζες στα 250kb/sec download τερματιζεις γυρω στα 210kb/sec. Μικροδιαφορα, και σαφως δεν επηρεαζει την εμπειρια χρησης (πχ browsing κλπ).

Η μετρηση εγινε με υπολογιστη που ηταν συνδεδεμενος στο router ασυρματα ή με καλωδιο? Αν εκανες ασυρματη μετρηση δοκιμασε και με καλωδιο, πιθανως να δεις μια μικρη βελτιωση. Αν εγινε με καλωδιο, μπορεις να εισαι ικανοποιημενος απτα νουμερα σου, ουτως η αλλως.

Αν ομως σκεφτεις να πας σε upgrade για 4ρα η 8ρα η 24ρα κλπ, τοτε θα πρεπει να το ψαξεις με τα noise της γραμμης σου πρωτα.

ειμαι με καλωδιο Midi θες να ανεβασω φουλ report με noise margin κτλ? Ξερεις πως μπορω να το κανω αυτο με το μοντεμ Bautec της connex?

Δημοσ.

H ιδανικη λυση στην περιπτωση σου ειναι να περαστει ενα καλωδιο απο το σημειο που ειναι το ρουτερ, προς τον επανω οροφο χρησιμοποιωντας τις σωληνωσεις του τοιχου (πχ σωληνωσεις για κεραια TV). Και στον πανω οροφο εκει που θα καταληγει το καλωδιο, να τοποθετηθει ενα access point που θα καλυπτει τον οροφο. Θα χρειαστεις τεχνικο για αυτη τη δουλεια.

απλα για να περασει ενας τεχνικος καλωδιο μεσα απο τα ιδια υπαρχοντα κουτια και σωληνωσεις θα ζητησει αρκετα λεφταδυστυχως εκτος αν εχει κανα γνωστο.ειναι λιγο χρονοβορο και συνηθως σε κατι τετοια κοπανανε σε τιμες δυστυχως.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ γινατε πολυ κατανοητοι.Οσο για τα καναλια φιλε μου ΜiDi το εχω δοκιμασει αλλα τιποτε δεν εγινε.Αυτην την στιγμη τοχω συνδεμενο στον επανω οροφο με ethernet καλωδιο,για τον 1 υπολογιστη.Το κακο ειναι οτι η μικρη μου (εφηβη,και ελπιζω να καταλαβαινετε τι θα πει να΄χεις εφηβο στο σπιτι)γκρινιαζει γιατι στο δωματιο της εχει το λαπτοπ και δεν εχει συνδεση.Απο την εταιρια που ειμαι Wind παρολο που τους εχω ενοχλησει παρα πολλες φορες αυτον τον μηνα(απο τοτε που μου αλλαξαν το ρουτερ)δεν μ'εχουν βοηθησει ,ασχετως αν τα παιδια ηταν πολυ ευγενικα αλλα μαλλον χωρις ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις.Ο καθενας τους μου ελεγε κι αλλες ρυθμισεις να κανουμε με αποτελεσμα το ρουτερ να αρχιζει να κολλαει συνεχεια.Δεν ξερω κι αν ωφειλεται κι απ'αυτο,το θεμα οτι μας πεταει συνεχεια εξω.Αλλα και τωρα με το ethernet oταν δουλευουμε και οι δυο στους υπολογιστες ,το σημα πεφτει κατακορυφα.Για download ουτε κουβεντα.Ουτε σελιδα καλα καλα δεν μπορεις ν'αλλαξεις.Αυτο γιατι γινεται?Ειναι θεμα εταιριας?Μηπως τελικα πρεπει ν'αλλαξω παροχο?

το ρουτερ σου δεν γινεται να μπει πανω και να τραβηξεις απο εκει ενα καλωδιο για το δωματιο τιςμικρης η να βαλεις το Repeater λιγο πιο περα για να πιανει και αυτη??η να βαλεις το repeater στην ακρη του ethernet που παει μεχρι πανω??βεβαια δεν ξερω αν το συγκεκριμενο μπορει να παιξει σαν acccess point.η wind σε αυτο το θεμα δεν μπορει να βοηθησει.δεν εχει να κανει με αυτους.οτι σε πεταει συνεχεια εξω καλο θα ηταν να κανεις ενα hard reset το ρουτερ και να το ξανασεταρεις.επισης επειδη εχεις 40 attenuation μπορει να κανει αποσυνδεσεις λογω γραμμης.και βεβαια οταν λεμε να σε πεταει εξω εννοουμε οτι θα πρεπει λογικα να σβηνει και καποιο λαμπακι στο ρουτερ.αν σε πεταει απο το ασυρματο εκει παμε αλλου μετα.αν τωρα η μικρη σου εχει αφησει κανα τορρεντ να τρεχει και να ανεβαζει κτλ λογικο ειναι να σουρνεται τελειως.

Τα φιλτρα/τηλεφωνα κλπ τα εχεις σωστα συνδεδεμενα σιγουρα?

Αν η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις ακομα και με καλωδιο ethernet τοτε υπαρχει σημαντικοτερο θεμα απο το wifi σου.

http://www.speedtest.net

Μπες εδω απο εναν υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο στο ρουτερ, πατα begin test και ποσταρε μας τα αποτελεσματα σε ping/downstream/upstream, χωρις να ειναι συνδεδεμενος κανενας αλλος υπολογιστης σου στο ιντερνετ την ιδια ωρα, και χωρις να κανεις τιποτα στο ιντερνετ για τα λιγα δευτερολεπτα της μετρησης.

Πες μας και ποσα mbps ειναι η γραμμη σου ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο την wind.

Και η επομενη κινηση ειναι να μπεις στο interface του router να μας κανεις ενα copy/paste τα noise margin κλπ.

αν και τα speedtest δεν ειναι η καλυτερη λυση

Online Duration 173831 sec

Encryption Type WEP

MAC Address 38:46:08:c3:3a:a7

Packets Received/Bytes Received 87502/10121401

Το speed test μου βγαζει ping 43 download 2.47 upload 0.13 αλλα αν συνδεθει ο αλλος υπολογιστης το ping 145 download 0.13 k upload 0.12

Link Status Connected

α,αποσυνδεσεις δεν εχεις εισαι 48 ωρες Online.β.μην βαζεις κλειδωμα με wep αλλα wpa γιατι το wep ειναι χαλια και σπαει ευκολα.θα πρεπει να το αλλαξεις και στο Repeater μετα.

3 Mbit γραμμη= max download 300kilobytes/second.το speedtest κοντα σε αυτο εβγαλε αρα εχεις αυτο που βλεπουμε.τωρα οταν μπηκε και το αλλο Pc και επεσε τοσο η κατεβαζει κατι η εχει καναν ιο κτλ

λογικα 24 αρα εχει αλλα με 40 attenuation

1970734212.png

δοκιμασε απο καπου download να κανεις.δεν ειναι παραλογα τα νουμερα σου και το speedtest δεν ειναι το πιο αξιοπιστο παντα.

ειμαι με καλωδιο Midi θες να ανεβασω φουλ report με noise margin κτλ? Ξερεις πως μπορω να το κανω αυτο με το μοντεμ Bautec της connex?

καπου θαπρεπει να εχει μια καρτελλα μεσα κατι σαν status η dsl line που θα γραφει τα χαρακτηριστικα της γραμμης

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Η αλλη λυση ειναι ημιμετρο:

Μπορεις να δουλεψεις με ενα repeater σαν αυτο που εχεις. Αλλα θα πρεπει να ρυθμιστει σωστα και να τοποθετηθει στο ιδανικοτερο σημειο ωστε και να εχει επαρκες σημα απο το ρουτερ, αλλα και να καλυπτει τον πανω οροφο. Αυτο πιθανως να μην ειναι εφικτο, πιθανως να ειναι και ευκολο. Θελει δοκιμες απο εσενα.

Επισης θα πρεπει να πειραματιστεις και με το καναλι εκπομπης του ρουτερ. Μπορει αλλαζοντας καναλι να σταθεροποιηθει καπως η κατασταση ακομα και με την υπαρχουσα εγκατασταση.

Καλησπερα σας...συγνωμη που παρεμβαινω αλλα αντιμετωπιζω ενα παρομοιο προβλημα.οσο αναφορα την πρωτη εκδοχη...λες να βαλω ακομη ενα ρουτερ στον επανω οροφο?να συνδεονται μεταξυ τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...