Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα PC :

i7 (2.9GHz), 8gb ram, Nvidia GeForce GT 220

και θέλω να μην ακούγεται καθόλου εάν είναι δυνατό. Τι προτείνετε καλύτερα ανεμιστηράκια? καλύτερο κουτί? υδρόψηξη?

Δημοσ.

Καλύτερο κουτί και αθόρυβα fans.Η υδροψηξη έχει και αυτή ανεμιστηρακια και είναι για O/C.

Πες μας όμως πιο κουτί έχεις σήμερα και πόσα φουρφουρια μέσα ?

Δημοσ.

έχω ένα χάλια κουτί και από φουρφουρια ..κλασσικά στην cpu,τροφοδοτικό και στην κάρτα γραφικών αυτά ...

Δημοσ.

To κουτί είναι το λιγότερο,το θέμα είναι τα εξαρτήματα που είναι μέσα.

Γι'αυτό,εκτός απ'αυτό που σε ρώτησε ο MoviemakerGr,πες μας πόσους δίσκους έχεις και ποιούς, αν η gt220 έχει ανεμιστήρα,και το τροφοδοτικό σου.

Υ.Γ Εντελώς αθόρυβο(0db) το pc σου είναι από απίθανο εώς πολύ δύσκολο(πανάκριβο) να γίνει,χαμηλή στάθμη θορύβου όμως μπορεί σχετικά εύκολα(φθηνά) να επιτευχθεί.

Δημοσ.

δεν έχω τρελές απαιτήσεις στα γραφικά... επομένως εάν υπάρχει μια συμπαθητική κάρτα γραφικών χωρίς ανεμιστηράκι θα την προτιμούσα..

Δημοσ.

Οκ τότε η δίνεις αρκετά χρήματα και το αλλάζεις η παίρνεις ένα φτηνότερο κ με προσωπική δουλειά κ μεράκι το κάνεις εσύ να έχει καλό Airflow κ να μην ακούγεται.

Διάβασε αυτό το ποστ για να μπεις στην λογική > http://www.insomnia.gr/topic/444729-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D/

Δημοσ.

έχω 2 δίσκους:

Maxtor 7V250F0 ATA Drive

WDC WD 1002FAEX-00Z3A0 ATA Drive

και ναι η κάρτα γραφικών αυτή έχει ανεμιστήρα

δε νομίζω να το πετάξω αυτό να πάρω κάτι χειρότερο απλά για να μην ακούγεται.. τι θέλω γι αυτό το μηχάνημα που έχω για να γίνει όσο το δυνατό πιο αθόρυβο?

Δημοσ.

έχω 2 δίσκους:

Maxtor 7V250F0 ATA Drive

WDC WD 1002FAEX-00Z3A0 ATA Drive

και ναι η κάρτα γραφικών αυτή έχει ανεμιστήρα

δε νομίζω να το πετάξω αυτό να πάρω κάτι χειρότερο απλά για να μην ακούγεται.. τι θέλω γι αυτό το μηχάνημα που έχω για να γίνει όσο το δυνατό πιο αθόρυβο?

Δεν εννοούσα φτηνότερο από αυτό που έχεις, απλά να μην φτάσεις στα 200 ευρώ εννοούσα, αυτό μας το παρουσίασες λίγο χρεπι οπότε το ξεχνάμε ?

Ρίξε μια ματιά στο λινκ και θα σε βοηθήσει πολύ στην αναζήτηση σου πιστεύω. Από εδώ και κάτω είναι το δια'ταυτα..

http://www.insomnia.gr/topic/444729-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%8d/page__view__findpost__p__4730582

Δημοσ.

Με έχεις μπερδέψει λίγο, θέλεις να βγάλεις μια φώτο το κουτί σου και να την ανεβάσεις ? κάνει θόρυβο το τροφοδοτικό σου ? Πιο part σε ενοχλεί περισσότερο ?

Στο αρχικό σου ποστ είπες ότι το θέλεις εντελώς αθόρυβο ..

Δημοσ.

Ωραία, ένα όσο το δυνατόν καλό εσωτερικό καθάρισμα και μετά αυτά που γράφω στο λινκ που σου έδωσα.

Μόλις το καθαρίσεις όπως θα το έχεις ανοιχτό άναψε το και πες μας που εντοπίζεις τον θόρυβο. για να σου δώσουμε και άλλες λύσεις.

Δημοσ.

λοιπόν, θα σου πω πως απέκτησα ΕΓΩ αθόρυβο PC και κρίνε:

Τροφοδοτικό της Corsair, την αθόρυβη σειρά (δεν θυμάμαι όνομα και ειμαι εκτός)

Για τον επεξεργαστη έβαλα την orochi της scythe και είναι το καλύτερο από άποψη θορυβου

κουτί έβαλα το PC7 LianLi περισσότερο για το οτι είναι απο αλουμινιο και δεν εχει τριγμούς καθόλου, και όλες οι βάσεις δίσκων έρχονται με πατάκια πλαστικά για να μην ακούγονται

και άλλαξε τα ανεμηστίρια σε κάποια φαση με άλλα που δίνονται με σιλοκονένια στηρίγματα αντι για βίδες

ειλικρινά μέχρι να αναλάβει (το μεγαλύτερο λάθος που έκανα) η 4870 σε καποιο παιχνίδι είναι εντελώς αθόρυβο

Δημοσ.

λοιπόν, θα σου πω πως απέκτησα ΕΓΩ αθόρυβο PC και κρίνε:

Τροφοδοτικό της Corsair, την αθόρυβη σειρά (δεν θυμάμαι όνομα και ειμαι εκτός)

Για τον επεξεργαστη έβαλα την orochi της scythe και είναι το καλύτερο από άποψη θορυβου

κουτί έβαλα το PC7 LianLi περισσότερο για το οτι είναι απο αλουμινιο και δεν εχει τριγμούς καθόλου, και όλες οι βάσεις δίσκων έρχονται με πατάκια πλαστικά για να μην ακούγονται

και άλλαξε τα ανεμηστίρια σε κάποια φαση με άλλα που δίνονται με σιλοκονένια στηρίγματα αντι για βίδες

ειλικρινά μέχρι να αναλάβει (το μεγαλύτερο λάθος που έκανα) η 4870 σε καποιο παιχνίδι είναι εντελώς αθόρυβο

Super. πες όμως 2 πράγματα ακόμα ότι δεν έχει ίχνος σκόνης ( φαντάζομαι) ,και πόσο σου κόστισε το Lian li.. και αν το Lian li έχει τρύπες στο πλάι ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...