Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αδέρφια. Σε λίγο τελειώνω και τις πανελλήνιες και θα φτιάξω επιτέλους το δικό μου pc(επιτέλους....). Σκέφτομαι ένα σύστημα στα 1500€ (ε ο πρώτος μου είναι, να αξίζει ) με επεξεργαστή έναν i7, σκληρό στο 1 tb, ram στα 4gb και οθόνη 22ίντσες. Θα ήθελα προτάσεις για motherboard και κάρτα γραφικών. Το θέλω για απαιτητικό gaming και βαριές εφαρμογές όπως το blender 3d.

Δημοσ.

Και εγω ειμαι στην ιδια κατασταση με σενα :) δες εδω το θεμα μιας και ειμαστε στο ιδιο μπατζετ και παρε ιδεες :)

link

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα για να δώσεις όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να πάρεις πλήρη βοήθεια smile.gif. Πάντως σε γενικές γραμμές, με 1500 ευρώ θες τουλάχιστον 8gb και μία 24άρα οθόνη, για να μην πω και 3.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: blender 3d. pcsx, snab

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :Ναι μια στις 23 ιντσες

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχει σημασια

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το φτιαξω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...