Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχει κανεις να προτεινει κανενα σοβαρο download manager?

να κανει τα απλα....

pause, resume, queue & speed limit downloads

Εχω το jd downloader αλλα εκτος του οτι ειναι τρομερα βαρυ για το mac, δεν μπορει να δουλεψει και με το alldebrid, κολλαει συνεχεια ειτε βαζω alldebrid link ειτε rapidshare για να κατεβουν μεσω του plug in που προτεινουν απο το σιτε τους.

Επισης, τωρα κατεβασα το speed download αλλα οπως βλεπω ουτε speed limit δεν εχει - ισως δεν βλεπω καλα...

Τα φωτα σας παιδια....

Δημοσ.

Και σε mac πάλι jd χρησιμοποιώ. Για το ald καλύτερα να κάνεις τη μετατροπή χειροκίνητα μεσα απο το site και μετά να ταϊζεις το jd με τα τροποποιημένα links.

Δημοσ.

Και σε mac πάλι jd χρησιμοποιώ. Για το ald καλύτερα να κάνεις τη μετατροπή χειροκίνητα μεσα απο το site και μετά να ταϊζεις το jd με τα τροποποιημένα links.

Δεν ειναι απιστευτα βαρυ το jd ?

IDM????Αυτον εχω αρχισει να χρησιμοποιω.Δεν ξερω αν ειναι συμβατος με Mac...

Μακαρι να ητανε....

• Super Moderators
Δημοσ.

Απο αυτά που προτείνετε είναι κανένας που να κάνει αυτόματο extract όταν ολοκληρωθεί η λήψη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Το jdownloader κάνει αυτόματο extract και, εάν τα αρχεία είναι σε κομμάτια του τύπου .001, .002, κλπ, τα "ενώνει" αυτόματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι το ξέρω, απλά λέω για τα υπόλοιπα που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω

Sent from my iPhone using Insomnia

Το Speed Download δυστυχώς δεν κάνει αυτόματο extract (ή κάνει κι εγώ ο άχρηστος δεν το έχω αντιληφθεί τόσα χρόνια...). Είναι ενας από τους λόγους που, παρ'ότι έχω το Speed Downloader και μάλιστα αγορασμένο, χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τον JDownloader.

Δημοσ.

Αυτό που ανέφερα πιο πάνω δε το χρησιμοποιεί κανείς;

Το θεωρώ πιο αξιόπιστο από όλα τα stand-alone κατεβαστήρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...