Thodis Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλησπερα σας, Εχει κανεις να προτεινει κανενα σοβαρο download manager? να κανει τα απλα.... pause, resume, queue & speed limit downloads Εχω το jd downloader αλλα εκτος του οτι ειναι τρομερα βαρυ για το mac, δεν μπορει να δουλεψει και με το alldebrid, κολλαει συνεχεια ειτε βαζω alldebrid link ειτε rapidshare για να κατεβουν μεσω του plug in που προτεινουν απο το σιτε τους. Επισης, τωρα κατεβασα το speed download αλλα οπως βλεπω ουτε speed limit δεν εχει - ισως δεν βλεπω καλα... Τα φωτα σας παιδια....
isay Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Και σε mac πάλι jd χρησιμοποιώ. Για το ald καλύτερα να κάνεις τη μετατροπή χειροκίνητα μεσα απο το site και μετά να ταϊζεις το jd με τα τροποποιημένα links.
sarpan Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 IDM????Αυτον εχω αρχισει να χρησιμοποιω.Δεν ξερω αν ειναι συμβατος με Mac...
Thodis Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Και σε mac πάλι jd χρησιμοποιώ. Για το ald καλύτερα να κάνεις τη μετατροπή χειροκίνητα μεσα απο το site και μετά να ταϊζεις το jd με τα τροποποιημένα links. Δεν ειναι απιστευτα βαρυ το jd ? IDM????Αυτον εχω αρχισει να χρησιμοποιω.Δεν ξερω αν ειναι συμβατος με Mac... Μακαρι να ητανε....
dimitris2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Χρησιμοποιώ και γω jd χωρίς κανένα πρόβλημα ταχύτητας (MBA 2011) και επειδή χρησιμοποιώ ald έχω βάλει τη nightly έκδοσή του.
skiabox Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 DownloadThemAll! plugin για τον Firefox χρησιμοποιώ εγώ. Πολύ καλό και free.
darklordvader77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 speeddownload και igetter θυμαμαι εγω σαν αξιοπιστους downloaders (εκτός του JDownloader)
dimitris2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Απο αυτά που προτείνετε είναι κανένας που να κάνει αυτόματο extract όταν ολοκληρωθεί η λήψη; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Απο αυτά που προτείνετε είναι κανένας που να κάνει αυτόματο extract όταν ολοκληρωθεί η λήψη; Sent from my iPhone using Insomnia Το jdownloader κάνει αυτόματο extract και, εάν τα αρχεία είναι σε κομμάτια του τύπου .001, .002, κλπ, τα "ενώνει" αυτόματα.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι το ξέρω, απλά λέω για τα υπόλοιπα που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι το ξέρω, απλά λέω για τα υπόλοιπα που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω Sent from my iPhone using Insomnia Το Speed Download δυστυχώς δεν κάνει αυτόματο extract (ή κάνει κι εγώ ο άχρηστος δεν το έχω αντιληφθεί τόσα χρόνια...). Είναι ενας από τους λόγους που, παρ'ότι έχω το Speed Downloader και μάλιστα αγορασμένο, χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τον JDownloader.
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Αυτό που ανέφερα πιο πάνω δε το χρησιμοποιεί κανείς; Το θεωρώ πιο αξιόπιστο από όλα τα stand-alone κατεβαστήρια.
basilis5 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 igetter δοκίμασες; εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι ευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα