rafinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Γεια σας... Θέλω να φτιάξω ένα βιντεάκι με εικόνες και μουσική να παίζει από πίσω (κατα προτίμηση με το window movie maker) και απλά θέλω σε κάποια φάση μια εικόνα που θα έχω να σπάει στη μέση (ή τέλος πάντων να χωρίζεται στα δύο...)! Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο;;;;
rafinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν είναι αυτό που θέλω... Όταν λέω εικόνα εννοώ φωτογραφία να κόβεται στα δύο και να πηγαίνει το ένα κομμάτι από τη μία και το άλλο από την άλλη να χωρίζονται δηλαδή κάτι σαν animation...
ahristos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αυτό που λες ανήκει στην κατηγορία Transition Effects (εφέ μετάβασης ή εφέ κίνησης όπως τα λέει το Windows Movie Maker) και το έχουν όλα σχεδόν τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Το Corel VideoStudio που χρησιμοποιώ έχει αρκετές παραλλαγές σε αυτό το θέμα. Άμα θέλεις βάλε στο Google "Transition effects for Windows Movie Maker", μπορεί να έχει φτιάξει κάποιος κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα