Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Θελω να φτιαξω σε ενα φιλο ενα εικονιδιο για χειρισμο λογαρισμου gmail μονο για τα email του στην επιφανεια εργασιας αλλα δεν ξερω αν γινεται....
antonl Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς τι θες αλλά ένα shortcut στην επιφάνεια εργασίας που θα του άνοιγε το gmail στον web-browser σε καλύπτει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς τι θες αλλά ένα shortcut στην επιφάνεια εργασίας που θα του άνοιγε το gmail στον web-browser σε καλύπτει; Ναι ετσι ακριβως.Ειναι για ...αρχαριο και το να μπει απο τον browser κομματι δυσκολο
mchls Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ανοιξε τον φυλλομετρητη σου, μπες google, συνδεσου στο account σου πατωντας ''Εισοδος'' πανω δεξια, και τελος πατησε επανω-επανω που γραφει ''Gmail''... Υστερα κανε ο,τι αναφερει το παρακατω λινκ! How To Quickly Create A Desktop Shortcut Of A Website In IE & Firefox Αν εχεις Chrome, μπορεις να πας στο κλειδι πανω δεξια, να πατησεις ''εργαλεια'' και να επιλεξεις ''Δημιουργια Συντομεσευων Εφαρμογης''...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ανοιξε τον φυλλομετρητη σου, μπες google, συνδεσου στο account σου πατωντας ''Εισοδος'' πανω δεξια, και τελος πατησε επανω-επανω που γραφει ''Gmail''... Υστερα κανε ο,τι αναφερει το παρακατω λινκ! How To Quickly Create A Desktop Shortcut Of A Website In IE & Firefox Αν εχεις Chrome, μπορεις να πας στο κλειδι πανω δεξια, να πατησεις ''εργαλεια'' και να επιλεξεις ''Δημιουργια Συντομεσευων Εφαρμογης''... Ευχαριστω ...ie9 εχει ....
mchls Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ευχαριστω ...ie9 εχει .... Να 'σαι καλά! Χαίρομαι που βοήθησα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Υπαρχει μηπως και εφαρμογη για ηχητικη ειδοποιηση για νεα email ? Εχω το popy for windows αλλα δεν δουλευει για gmail αλλα εχω δικο μου domain και ειναι απο τα πιο must προγραμματακια που εχω.
koslibpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Υπαρχει μηπως και εφαρμογη για ηχητικη ειδοποιηση για νεα email ? Εχω το popy for windows αλλα δεν δουλευει για gmail αλλα εχω δικο μου domain και ειναι απο τα πιο must προγραμματακια που εχω. Το thunderbird βολευει φιλε μου?απο την αποψη οτι πεταει ενα μηνυμα πανω δεξια στην οθονη,για ηχο δεν ξερω αν βγαζει σε windows.. Α,και λογικα θα πρεπει να του το σεταρεις εσυ.
mchls Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Υπαρχει μηπως και εφαρμογη για ηχητικη ειδοποιηση για νεα email ? Εχω το popy for windows αλλα δεν δουλευει για gmail αλλα εχω δικο μου domain και ειναι απο τα πιο must προγραμματακια που εχω. Προσωπικά, δεν γνωρίζω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ευχαριστω παιδια....Αν χρειαστει σεταρισμα διακομιστες αλληλογραφιας τι βαζουμε ? Θυρες ??? SSL ? Το windows live mail υποστηριζει gmail ?
DIGITHEOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Υπαρχει μηπως και εφαρμογη για ηχητικη ειδοποιηση για νεα email ? Εχω το popy for windows αλλα δεν δουλευει για gmail αλλα εχω δικο μου domain και ειναι απο τα πιο must προγραμματακια που εχω. http://toolbar.google.com/gmail-helper/notifier_windows.html Μονο που ειναι για XP..... πιστευω οτι αμα το ψαξεις θα βρεις και για αλλα λειτουργικα...Φιλικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 http://toolbar.google.com/gmail-helper/notifier_windows.html Μονο που ειναι για XP..... πιστευω οτι αμα το ψαξεις θα βρεις και για αλλα λειτουργικα...Φιλικα Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 http://windows7.gmailnotifier.com/ Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα