Προς το περιεχόμενο

Opel Insignia 1.4 140hp Edition with edition pack ή Skoda Octavia 1.2 105hp Elegance?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λες ρε φιλε με 3 ατομα και εκανες προσπεραση..μπραβο σου..πρεπει να ησουν ο μοναδικος με κατω απο 500 αλογα που κανεις προσπεραση..γιατι ο φιλος παραπανω δεν κανει προσπερασεις για αυτο το λεω.

ημαρτον και παλι ημαρτον απο το παλικαρι απο επανω.

δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος εγω αναφερομαι στην δηλωση οτι το punto 1.2 δεν παει βημα κατι που δεν ισχιει σε σχεση με κατι αλλα 1.2.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος εγω αναφερομαι στην δηλωση οτι το punto 1.2 δεν παει βημα κατι που δεν ισχιει σε σχεση με κατι αλλα 1.2.

Κοιτα το δικο του δεν πηγαινε πραγματικα μια.Βεβαια δεν ητανε σιγουρα 85 αλογα που λες οτι εχει το δικο σου.Μπορει να κανω εγω λαθος και να ητανε λιγοτερα κυβικα και ασφαλως δεν λεω οτι με τα 85 αλογα δεν κανεις προσπεραση,μιας και αν διαβασεις προηγουμενα ποστ θα δεις οτι ειμαι απο τους πρωτους που λεω οτι μια χαρα πας με 85 και λιγοτερα αλογα.

Δημοσ.

βρε και με 50 αλογα κανεις προσπεραση μια χαρα αφηστε τους να λενε..τωρα ξερουνε τοσα λενε τα παλικαρια μας..

γεννηθηκανε ολοι γρηγοροι και τους χαλανε τα συμβατικα αυτοκινητα.αχχχ

Δημοσ.

Και τα 50 είναι και υπερβολικά εδώ που τα λέμε.

Με 30 μια χαρά είσαι. Αν είναι και βαρύ αμάξι να πατάει καλύτερα είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Οταν τελειώσετε τους διαξιφισμούς με τα άλογα,ρίξτε και μια ματιά στην καμπύλη ροπής...

ροπη τι ειναι αυτο?χαχαχα

νομιζει οτι αμα εχει αλογα θα κανει και ανετα προσπεραση..αντε να του εξηγησεις κιολας..

εδω ειρωνευεται απο μονος του τον εαυτο του.

παρεπιπτοντως diesel για παντα.!!!

Δημοσ.

Ροπή για πάντα λέμε.

Για αυτό και το Bravo Multijet με τα 30 κιλά προσπερνάει πιο εύκολα από το Type-R με τα μόλις 20...

Αν περίμενα εξήγηση από εσένα για τη ροπή θα χρωστούσα ακόμα Μηχανική Ι.

Δημοσ.

Ροπή για πάντα λέμε.

Για αυτό και το Bravo Multijet με τα 30 κιλά προσπερνάει πιο εύκολα από το Type-R με τα μόλις 20...

Αν περίμενα εξήγηση από εσένα για τη ροπή θα χρωστούσα ακόμα Μηχανική Ι.

δλδ θες να μας πεις οτι εισαι και μηχανικος?

σε παρακαλω ενημερωσε μας που ακριβως θα δουλεψεις στο μελλον και αν δουλεψεις να μην πατησω ποτε..

γιατι τετοια ασχετοσυνη δεν εχω δει .

παντως μου αρεσει που συγκρινεις ενα turbo αμαξι με μια ατμοσφαιρα..αμα ανοιξει το vtec του type r θα σου πω εγω τι προσπεραση κανεις.

ακου εκει συγκρινει το multijet bravo με το type r εαν ειναι δυνατον.

ρε φιλε αφου βλεπεις οτι εισαι για δουλεμα παρατα το το θεμα.

εγω σταματαω να ποσταρω για την παρτη σου γιατι απο οτι βλεπω απλα γραφεις για να γραφεις.

εισαι και μεγαλυτερος οπως λες 1 χρονο χααχαχα..παναθεμα σε.ολοι γινανε μηχανικοι και γνωριζουνε.

Δημοσ.

εγω σταματαω να ποσταρω για την παρτη σου γιατι απο οτι βλεπω απλα γραφεις για να γραφεις.

Και εγώ πως θα γελάω τώρα; :-(

Τελικά πιο κάνει πιο γρήγορα προσπέραση το multijet ή το vtec ;

Έλα ντε...

Μας έλεγε πόσο καλή είναι η ροπή και τώρα για το V-tec μας το αλλάζει.

Βέβαια μάθαμε πως τούρμπο και ατμόσφαιρα δε συγκρίνονται. Γιατί όμως; :huh:

Δημοσ.

Γνωστός κάφρος ταρίφας έχει ρίξει προσπέραση με 6η στο κιβώτιο και τέρμα γκάζι. Το αυτοκίνητο έφυγε σα δαιμονισμένο, απλά. Λες και του 'χωσαν κλωτσιά από πίσω. Τι VTEC κι αηδίες, 3000cc diesel και τέλος.

B)

Δημοσ.

Γνωστός κάφρος ταρίφας έχει ρίξει προσπέραση με 6η στο κιβώτιο και τέρμα γκάζι. Το αυτοκίνητο έφυγε σα δαιμονισμένο, απλά. Λες και του 'χωσαν κλωτσιά από πίσω. Τι VTEC κι αηδίες, 3000cc diesel και τέλος.

B)

στο δικο μου εχω βαλει κινητηρα απο τιτανικο.

οταν ξεκιναω γυρναει η γη προς τα πισω.

Δημοσ.

στο δικο μου εχω βαλει κινητηρα απο τιτανικο.

οταν ξεκιναω γυρναει η γη προς τα πισω.

απο οτι βλεπω με αντιγραφεις στης αλλαγες κινητηρα κυρ ντιναρα ε?

εγω τωρα ψαχνω απο f16 κινητηρα να βαλω γιατι του τιτανικου μου πιανει πολυ χωρο στο πορτπαγκαζ και δεν εχω που να βαλω την βαλιτσα μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε εγω μεταξυ αυτων θα διαλεγα το Opel..το εχω οδηγησει επειδη το εχει ο ξαδερφος μου...αν κ μεγαλυτερη εκδοση..κ το αμαξι ειναι απιθανο...

για πολλους λογους θα επελεγα opel απο skoda...δεν θα σου κανω αναλυση...διοτι ειμαι σιγουρος οτι οι προηγουμενοι καθως κ εσυ εχεις ψαξει τα παντα...

αλλα στις μερες μας ριξε κ μια ματια στα πετρελαια..!!!!να φυγεις απο τον βραγχα βενζινη..κ ακομα κ στην ιδια τιμη να ερθουν..με το πετρελαιο βγαζεις διπλασια χιλιομετρα...

οπως κ να χει..καλοταξιδο!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...