Προς το περιεχόμενο

Opel Insignia 1.4 140hp Edition with edition pack ή Skoda Octavia 1.2 105hp Elegance?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το insignia το θεωρω πολυ καλο και τιμιο αυτοκινητο ενω απο εμφανιση δεν συγκρινεται με το σκοντα.

και προσωπικα θα εμενα μακρυα απο vag group και tsi κινητηρες, αρκετα προβληματα, πανακριβα σερβις και ανταλακτικα.

η οπελ πλεον πιστευω ειναι πολυ πιο αξιοπιστη απο vw - skoda

Ποιοι Tsi εχουν προβληματα? Ελεος ποια με αυτην τη καραμελα οτι βγαζουν προβληματα οι tsi.

Τα service ειναι πανακριβα σε ολες τις αντιπροσωπειες. (Ισα ισα που η skoda εχει μερικες φορες κλαλυτερες τιμες στα service απο την vw).

Μη λεμε οτι θελουμε για αξιοπιστια επειδη ακουσαμε οτι κατι καπου χαλασε.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιοι Tsi εχουν προβληματα? Ελεος ποια με αυτην τη καραμελα οτι βγαζουν προβληματα οι tsi.

Τα service ειναι πανακριβα σε ολες τις αντιπροσωπειες. (Ισα ισα που η skoda εχει μερικες φορες κλαλυτερες τιμες στα service απο την vw).

Μη λεμε οτι θελουμε για αξιοπιστια επειδη ακουσαμε οτι κατι καπου χαλασε.

σαν να λεμε κατι πηρε το αυτι μου να πουμε.

Tsi Προβληματα.

αυτο δεν ειναι κατι πηρε το αυτι μου..μας πηρε και μας σηκωσε λεγεται.

Δημοσ.

σαν να λεμε κατι πηρε το αυτι μου να πουμε.

Tsi Προβληματα.

αυτο δεν ειναι κατι πηρε το αυτι μου..μας πηρε και μας σηκωσε λεγεται.

Ε με αυτη τη λογικη δεν παιρνεις καθολου αυτοκινητο για να μην τυχει και σου βγαλει 1 στις 10000 βλαβη

Δημοσ.

Άλλο το "κάποιοι TSI έχουν προβληματική καδένα χρονισμού" και άλλο το "οι TSI βγάζουν συνέχεια προβλήματα".

Δημοσ.

Σήμερα οδήγησα το Octavia 1.2 και μπορώ να πω ότι για 1.2 σε αυτό το σκάφος πήγαινε ικανοποιητικά. Βέβαια δεν έχω άποψη για τα σχόλια πέρι προβληματικών TSI. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο πωλητής της Skoda μου είπε ότι αυτοί οι κινητήρες εδώ και 2-3 χρόνια που κυκλοφορούν δεν έχουν βγάλει ιδιαίτερα προβλήματα (λες και αν βγάζανε θα μου το 'λεγε).

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να οδηγήσω το Insignia γιατί στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχουν κόψει τα Test Drive.

Πάντως για τον φίλο που ανέφερε για το Superb, σήμερα μπήκα και το είδα από μέσα και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Στο πίσω κάθισμα μπορεί άνετα κάποιος με ύψος 1,85 να κάτσει σταυροπόδι!!!!

Δημοσ.

Για το insignia πηγαινε στο κεντρικο καταστημα καποιας αντιπροσωπειας πρεπει να εχουν καποιο για test drive γιατι στα υποκαταστηματα οντως τα εχουν κοψει...

Δημοσ.

Σήμερα οδήγησα το Octavia 1.2 και μπορώ να πω ότι για 1.2 σε αυτό το σκάφος πήγαινε ικανοποιητικά. Βέβαια δεν έχω άποψη για τα σχόλια πέρι προβληματικών TSI. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο πωλητής της Skoda μου είπε ότι αυτοί οι κινητήρες εδώ και 2-3 χρόνια που κυκλοφορούν δεν έχουν βγάλει ιδιαίτερα προβλήματα (λες και αν βγάζανε θα μου το 'λεγε).

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να οδηγήσω το Insignia γιατί στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχουν κόψει τα Test Drive.

Πάντως για τον φίλο που ανέφερε για το Superb, σήμερα μπήκα και το είδα από μέσα και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Στο πίσω κάθισμα μπορεί άνετα κάποιος με ύψος 1,85 να κάτσει σταυροπόδι!!!!

αμα μενεις αθηνα ανεβα εθνικη οδο και βγες στην εξοδο ολυμπιακο χωριο.. εκει στην Opel το εχουνε..πριν 2 μηνες το εκανα test drive.

Δημοσ.

Φιλε το Octavia ειναι καλο του-του για οικογενεια αλλα οχι με τον 1.2 κινητηρα. Με τιποτα αυτο το μοτερ με αυτα τα χρονια εγγυησης. Η θα πας στο 1.4 με τα 125 αλογα ή θα πας με κλειστα τα ματια στο Insignia και ας ειναι ακριβοτερο. Εχεις ομως με το insignia καλυτερη καταναλωση, χαμηλοτερα τελη κυκλοφοριας, μεγαλυτερη εγγυηση και καλυτερο design. Ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι καλυτερα και απο αποψη κοστους service και φυσικα εξαρτηματα και λοιπα.

Γενικα παρα το μεγαλυτερο κοστος κτησης του insignia το θεωρω πληρεστερη επιλογη σε βαθος χρονου.

Δημοσ.

Φιλε το Octavia ειναι καλο του-του για οικογενεια αλλα οχι με τον 1.2 κινητηρα. Με τιποτα αυτο το μοτερ με αυτα τα χρονια εγγυησης. Η θα πας στο 1.4 με τα 125 αλογα ή θα πας με κλειστα τα ματια στο Insignia και ας ειναι ακριβοτερο. Εχεις ομως με το insignia καλυτερη καταναλωση, χαμηλοτερα τελη κυκλοφοριας, μεγαλυτερη εγγυηση και καλυτερο design. Ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι καλυτερα και απο αποψη κοστους service και φυσικα εξαρτηματα και λοιπα.

Γενικα παρα το μεγαλυτερο κοστος κτησης του insignia το θεωρω πληρεστερη επιλογη σε βαθος χρονου.

Τελικώς και αφού έκανα μια μικρή βόλτα με το Insignia, το έκλεισα κιόλας ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για το χρόνο σας. Από βδομάδα θα το πάρω και μετά από λίγες μέρες θα ποστάρω και εντυπώσεις.

Δημοσ.

καλοριζικο και πολλα ασφαλη χιλιομετρα να προσθεσω και την ευχη και ατσαλακωτος! παντα υγεια!

Δημοσ.

Τελικώς και αφού έκανα μια μικρή βόλτα με το Insignia, το έκλεισα κιόλας ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για το χρόνο σας. Από βδομάδα θα το πάρω και μετά από λίγες μέρες θα ποστάρω και εντυπώσεις.

Καλοριζικο και καλοκαφτο..

προσεχε στο στρωσιμο παρα πολυ γιατι ειναι τουρμπατο. αμα το στρωσεις σωστα 3000 χλμ απλα το ξεχνας μετα..

επισης ψαξου αμα θες για turbo timer.. ωστε απλα να κλειδωνεις το αυτοκινητο αυτο να δουλευει στο ρελαντι και να κλεινει μετα μονο του.

Υπαρχει και σε κιτ με συναγερμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...