paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 μια ακόμα τεχνική είναι όταν ακουσεις να σκάνε τα πρώτα να σβήσεις το μάτι ωστε σταδιακά να πεφτει η θερμοτητα και να μην καουν (ισχύει σε εμαγιέ κουζίνες). Προφανώς και τα κουνάς ανα μερικα δευτερα! εγω δεν μπορώ να πετύχω πάντα την "αλατότητα" τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Οσο για το βουτηρο ανθυγειηνα κτλπ... (δεν αθληστε? ωστε να καιτε το λοιπος κτλπ?) [χωρις παρεξηγηση]. offtopic: ΤΟ θεμα της υγειας δεν ειναι μονο αν θα λιπωσουν οι κιλιακοι. Ειναι πολυ πιο σημαντικα πραγματα. Νομιζεις οτι τρωγοντας καθε μερα μακντοναλτς ενω παραλληλα γυμναζεσαι οτι δεν θαχεις προβληματα υγειας ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 offtopic: ΤΟ θεμα της υγειας δεν ειναι μονο αν θα λιπωσουν οι κιλιακοι. Ειναι πολυ πιο σημαντικα πραγματα. Νομιζεις οτι τρωγοντας καθε μερα μακντοναλτς ενω παραλληλα γυμναζεσαι οτι δεν θαχεις προβληματα υγειας ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ; το ειπα για τις θερμιδες (που οσοι τις προσεχουν ειναι για το παχος). οσο για τα μακντοναλντς πραγματι θα εχεις αλλα προβληματα που δεν σωζωνται με γυμναστικη (ζαχαρο, τριγλυκεριδεια,χοληστερινη κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Προσωπικά την έχω καταβρεί με τα pop-corn που τα βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων και σε 5-6 λεπτά είναι έτοιμα. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο Απλά αγοράζω μια συγκεκριμένη μάρκα η οποία εκτός ότι γευστικά είναι σούπερ, κάθε σακουλάκι βγάζει και τρελή ποσότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη ως προς το αποτέλεσμα, αλλά είναι ασύμφορη ρε γμτ.. Τουλάχιστον σε αυτά που είχα πετύχει εγώ σε κανά 2 σούπερ μάρκετ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 3€ έχει η συσκευασία και περιέχει 3 σακουλάκια. Δηλαδή 1€ ο κάθε κουβάς Δεν είναι κι άσχημα πιστεύω για τη ποσότητα που δίνει κάθε σακουλάκι. Δηλαδή τρώω εγώ και η γυναίκα μου και πάλι μας φαίνεται αρκετή ποσότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaeolus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 το ξεθαψα 1το λαθος ειναι οτι λετε τα ποπ κορν κανουν κακο ισα ισα ...μιλαμε για τα ελαφρος αλατισμενα αν μπορειτε και με χωρις καθολου λαδι ακομα καλυτερα κανουν πολυ καλο υπαρχει μηχανη γυρω στα 40 ευρω που τα κανει χωρις λαδι σε κατσαρολα δεν εχω δοκιμασει χωρις λαδι μπορει καποιοσ να το πετυχει σε κεραμικη λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα