Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλησπέρες Μωλις χτές τον αγόρασα απο το πλαίσιο ... Seagate FreeAgent GoFlex 1TB USB 3.0 Και δούλευε κανονικά... πέρασα μέσα του αρχεία και δούλευε και σε usb3 kai se usb2 Σήμερα ομως που πήγα σε ενα Ιnternet Cafe εκει που αντέγραφα κάτι αρχεία μέσα ξαφνικά κόλλησε... και σε λίγο κόλλησε και ο υπολογιστής... το βγάζω απο την θύρα και απευθείας ο υπολογιστής ξεκόλλησε... το ξαναβάζω μέσα και δεν μου τον αναγνωρίζει και μετά από λίγο κολλάει και ο υπολογιστής ... Παω σπιτι και μου κανει το ιδιο... δεν τον αναγνωριζει και κολλαει σε οποια θυρα και να το βαλω... usb 2 ή usb3 Τι να κάνω??? Την Εγγύηση την έχω... Πέταξα όμως το κουτί του ...
stm00192 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Τον επιστρεφεις κανονικά και μαλιστα είσαι και εντώς DOA... το κουτί του δεν χρειάζεται... αν ήταν να κρατάαμε τα κουτιά απο καθε συσκευή που αγοράζουμε για όσο καιρο είναι στην εγγύηση θα χρειαζόμαστα δυο αποθήκες μονο για κουτιά!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πού να τον πάω??? Στο κατάστημα??? Χαλκιδική μένω θα αναγκαστώ να πάω Θεσσαλονική??? Και αφου τον παω θα μου τον αλλαξουν σιγουρα??
stm00192 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πού να τον πάω??? Στο κατάστημα??? Χαλκιδική μένω θα αναγκαστώ να πάω Θεσσαλονική??? Και αφου τον παω θα μου τον αλλαξουν σιγουρα?? Ε ναι αναγκαστικα στο καταστημα που αλλου?? Εκτος και αν προτιμας να πεδεύεσαι με μεταφορικές και μαμα εταιρεια!! Και ναι κανονικα πρεπει να στο αλλαξουν επι τοπου μιας και ισχύει το DOA πας εκεί τους λες ότι ο σκληρός είναι νεκρος και στον αλλάζουν.
Dibasic Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αχ αχ... πόσες ακόμα φορές πρέπει να λέω ότι οι Seagate εξωτερικοί είναι όλοι προβληματικοί, γι' αυτό και οι χαμηλές τιμές... πες να στον αλλάξουν με άλλη μάρκα!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σκ@τ@ να φαω τωρα... Δεν παιζει να ειναι κανενας ιος??? αχ αχ... πόσες ακόμα φορές πρέπει να λέω ότι οι Seagate εξωτερικοί είναι όλοι προβληματικοί, γι' αυτό και οι χαμηλές τιμές... πες να στον αλλάξουν με άλλη μάρκα! Σε ποια??? Αυτος???
Dibasic Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σκ@τ@ να φαω τωρα... Δεν παιζει να ειναι κανενας ιος??? Σε ποια??? Αυτος??? Ναι αν είναι διαθέσιμος στον συνιστώ. Κι εγώ έπαιρνα Seagate λόγο τιμής αλλά σε μια εβδομάδα μέσα χαλάγανε, τον άλλαξα τρεις φορές!!! Ώσπου πήρα έναν wd και ησύχασα!
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κάνε και back up σε κάθε περίπτωση, όποιον και να πάρεις.
washcloud Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κώστα, βγάλε ρε την Καιτούλα από άβαταρ. Κοντεύω να πάθω εξάρτηση...
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τόσο καιρό περίμενα το Underworld 4 Μέχρι να βγει το 5 , Kate stays.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ok !!! Σημερα εφτασε ο WD Και ουτε καν πληρωσα την διαφορα... Ουτε μεταφορικα... Ολα καλα! Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα