Iga Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση. Μονο ενα πράγμα. Δεν καταλαβα καλα, μπορω να βαλω χρηματα στο paypal account μου χωρις να εχω "συνδεση" καμια καρτα?
scullyist Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ναι μεν, αλλά στην ουσία όχι εσύ, μόνο αν σου τα στείλουν από άλλο paypal account. Εκεί δεν θέλει την κάρτα για να δεχτεί ο λογαριασμός σου το ποσό, απλά μεταφέρονται λεφτά από τον ένα στον άλλο και μπορείς φυσικά να τα χρησιμοποιήσεις μετά κι εσύ κανονικά για αγορές.
Iga Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Και καλα πες οτι καποιος μου εστειλε λεφτα απο το δικο του paypal στο δικο μου. Εγω δεν εχω συνδεσει καμια καρτα στο δικο μου account, πως μπορω να χρησιμοποιεισω τα λεφτα που μου εστειλε ο αλλος αφου οταν πας να κανεις αγορες μεσω paypal σου λεει να γραψεις τον κωδικο της καρτας σου για να γινει η αγορα?
scullyist Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Προφανώς μπερδεύτηκες. Όταν κάνεις αγορά με paypal, το επιλέγεις ως τρόπο πληρωμής στο σάιτ του ηλ. καταστήματος που είσαι εκείνη τη στιγμή και όταν πας για ολοκλήρωση της αγοράς, σε μεταφέρει αμέσως να κάνεις login στον paypal λογαριασμό σου για να εγκρίνεις την πληρωμή για το προϊον/αγορά που έκανες, οπότε το μόνο που βάζεις είναι το password του paypal σου για να μπεις στον PP λογαριασμό σου (ε και το username αν δεν το έχεις κρατήσεις ο browser). Τίποτα άλλο, ούτε στο εκάστοτε e-shop, ούτε στο PP. Αριθμό κάρτας ζητάνε τα μαγαζιά μόνο όταν έχεις επιλέξει τρόπο πληρωμής, κάρτα. Αν έχεις πετύχει κάπου να σου ζητάνε τα στοιχεία της καρτας σου ενω έχεις επιλέξει ως τρόπο πληρωμής το Paypal, κάντην με ελαφρά.
Iga Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μαλιστα. Τωρα καταλαβα. Τις prepaid card μπορω να τις συνδεσω στο paypal?
scullyist Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Εγώ πάντα είχα χρεωστική, αλλά απ'όσο έχω διαβάσει από άλλους, γενικά ναι. Πες ποιας τράπεζας prepaid σε ενδιαφέρει, ώστε κάποιος που να ξέρει για την συγκεκριμένη, να το επιβεβαιώσει.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Της Eurobank που έχω δουλεύει μια χαρά. Απλά έχε υπ'όψιν οτι περνάνε μια -δυο μέρες μέχρι να εμφανιστεί η χρέωση για να πάρεις το πιν.
Iga Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 scullyist δεν ξερω απο ποια τραπεζα prepaid να βγαλω. Pantelwolf μιας και μενω Θεσσαλονικη και ξερω που ειναι η Eurobank, τι θα πρεπει να κανω για να βγαλω prepaid? Όλα αυτα που ειπαμε πιο πριν (ταυτοτητα+αποδηξη ΟΤΕ/ΔΕΗ)? Πληρωνεις τίποτα για να σου βγαλουν την καρτα ή ειναι τζαμπα?
pngts7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Η εθνοcash plus κανει για αγορες στ ιντερνετ και paypal??
pngts7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μετα απο αυτο που λενε οτι θα κανουν θα γινεται να αγοραζεις πραγματα απο τιντερνετ?? για paypal?? http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3jXIFNnSzcPIwN3UxdXAyOfQEM_cyM_g-AAA6B8JE55A0sjArr9PPJzU_ULciPKAbq8Gq4!/dl2/d1/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchL1lCSkoxTkExTkk1MC01RncvN19FUjVDOUZIMjA4R083MDJMTUE2T0FBMThVMy9Bcmo5YTk5NDIwMDIx/?WCM_PORTLET=PC_7_ER5C9FH208GO702LMA6OAA18U3_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/nbg-gr/NBG+Site/Retail/Family%2C+Employees/Cards/MasterCard+SecureCode/MasterCard+SecureCode_Verified+by+VISA&redirect2=true
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα